SolidWorks Niçin Kullanılır?

SolidWorks ile neler yapılabilir?

SolidWorks Ne İşe Yarar?

  • Basit bir arayüze sahip olmasına rağmen, ileri düzey modellemeler yapılabilir.
  • Tasarlanan katı model ile ilgili analiz, animasyon ve simülasyon yapılabilir.
  • Çok sayıda alt bileşene sahip detaylı makine ve parçalarının, tasarımı ve birleşimini kolay bir arayüzle sağlar.

SolidWorks programını kimler kullanır?

SOLIDWORKS Kimler Kullanır? Mühendisler, teknikerler, teknisyenler, tasarımcılar ve tasarım arzusu içinde olan herkes kullanabilir!

SolidWorks Hangi mühendislik?

autocad inşaat mühendislerinin vaz geçilmezidir. solidworks ise makina mühendislerinin.

SolidWorks hangi ülkeye ait?

SolidWorks (Stilize edilmiş hali ile SOLIDWORKS), bilgisayar destekli 3 boyutlu katı modelleme ve tasarım (3D CAD) yazılımıdır. SolidWorks Corporation 1993 yılında Jon Hirschtick tarafından Concord, Massachusetts`te kuruldu.

SolidWorks hangi alanlarda kullanılır?

Farklı endüstrilerde SolidWorks Özellikle makine ve kalıp alanında çalışan kişilerin kullandığı bilgisayar destekli tasarım, bilgisayar destekli üretim ve bilgisayar destekli mühendislik teknolojileri; tasarım ve üretim dünyası için önemli bir yer tutuyor.

eDrawings ne işe yarar?

eDrawings her türdeki ürün tasarım verilerini görselleştirerek kolay ve hatasız iş birliği olanağı sunar.

SolidWorks hangi sektörlerde kullanılır?

Farklı endüstrilerde SolidWorks Özellikle makine ve kalıp alanında çalışan kişilerin kullandığı bilgisayar destekli tasarım, bilgisayar destekli üretim ve bilgisayar destekli mühendislik teknolojileri; tasarım ve üretim dünyası için önemli bir yer tutuyor.

SolidWorks hangi bilgisayarda çalışır?

SOLIDWORKS Visualize veya SOLIDWORKS Visualize Boost çalıştıran tüm bilgisayarlar aşağıdaki gereksinimleri karşılamalıdır: Windows® 7 veya daha yeni bir işletim sistemi (64 bit) Çift çekirdek CPU; Dört çekirdek önerilir. 8 GB RAM; 16 GB önerilir.

Solidworks için hangi laptop?

Solidworks için laptop önerisinde 3GHz işlemci hızını tavsiye ediyoruz. Quad Core i5 / i7 ya da eşdeğer Xeon İşlemcileri tavsiye ediyoruz. Solidworks 2015 yılından beri sadece 64bit desteklemektedir. Bu yüzden de Windows 10 Pro veya Enterprise 64bit öneriyoruz.

Catia mi solid mi?

* Solidworks, CATIA‘ya oranla ucuz bir programdır. Aynı özelliklere sahip solidworks ve CATIA arasında 2-3 kata yakın fiyat farkı vardır.) * CATIA‘nın yüzey modülü solidwork‘ün yüzey modülüne oranla kat kat iyidir. Eğer yüzeyle ilgili bir işiniz var ise solidworks‘e yaklaşmamanız gerekmektedir.

SolidWorks 2020 kaç gb?

SOLIDWORKS 2020
Donanım
İşlemci 3,3 GHz veya üzeri
RAM 16 GB veya daha fazla PDM Contributor/Viewer veya Electrical Schematic: 8 GB veya daha fazla
Grafikler Onaylı kartlar ve sürücüler

SolidWorks kursu ne kadar?

Solidworks Kurs Ücretleri 40 Saatlik Kurs Ücreti 500 TL dir. Ödemeler 250+250 TL şeklinde iki taksitle yapılacaktır. İlk taksit kesin kayıt işlemi esnasında alınacaktır, ikinci taksit için son ödeme tarihi; 30 Mart 2020 Pazartesi günü olarak belirlenmiştir.

eDrawings nasıl açılır?

Bir dosya açmak için: ‘ı , Dosya > Aç öğesine tıklayın veya diğer açık belgelerin sekmelerinin yanındaki öğesine tıklayın. Aç iletişim kutusu, dosyalar 2008 veya daha sonraki sürümlere ait uygulamalarda kaydedilmişse eDrawings‘in, SOLIDWORKS‘ün ve yayımlanan dosyaların önizlemelerini görüntüler.

SolidWorks analiz ne işe yarar?

SOLIDWORKS® Simulation, bir ürünün gerçek dünyadaki fiziksel davranışlarını CAD modellerini sanal olarak test ederek tahmin etmek için Sonlu Eleman Analizi (FEA) kullanan, kullanımı kolay bir yapısal analiz araçları portföyüdür. Portföy doğrusal, doğrusal olmayan statik ve dinamik analiz özellikleri sunar.

SOLIDWORKS Windows 11 de çalışır mı?

SOLIDWORKS, hem SOLIDWORKS Ürün Desteği Yaşam Döngüsü hem de Microsoft Windows Yaşam Döngüsü Bilgi Sayfası kapsamında olduğu sürece geçerli SOLIDWORKS sürümleri için tüm Windows 10 sürümlerini destekler.