Vdkbis nedir?

Suat Sarıgül Kimdir?

İngilizce bilmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Suat Sarıgül, 18 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Denetleme Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.

VDK nerelerde var?

Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı (VDK), Hazine ve Maliye Bakanlığı merkez teşkilatı bünyesinde doğrudan Hazine ve Maliye Bakanına bağlı olarak faaliyet gösteren denetim birimi….Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı

Genel bilgiler
Bağlılığı Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanlığı
Adres Çukurambar Mah. Dumlupınar Bulvarı No: 33 Çankaya, Ankara

VDK Başkanı kim oldu?

Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı görevine 2020/53 sayılı Cumhurbaşkanı Kararıyla asaleten atandı. Vergi ve muhasebe konularında farklı dergilerde çok sayıda makalesi bulunan Sarıgül, “Vergisel Yönleriyle Genel Muhasebe” isimli kitabın yazarıdır. İngilizce bilmektedir.

Vergi incelemem nerede?

Online İşlemlere giriş yaptıktan sonra hakkınızda devam eden veya tamamlanmış incelemeleri bir örneği tarafınıza verilmiş olan incelemeye başlama tutanağının en altında yer alan Sorgu No ile takip edebilirsiniz.

Suat Sarıgül nereli?

1979 Ankara doğumlu olan Suat SARIGÜL, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamlamıştır. Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Muhasebe yüksek lisans programına devam etmektedir.

Onur Gök kimdir?

Mali hukuk ve ekonomi alanlarında yayın yapan hakemli dergilerde yayımlanmış makaleleri ile yine ekonomi, maliye, hukuk alanlarında yayın yapan internet sitelerinde yayımlanmış yazıları bulunmaktadır. 16.01.2020 tarihinde Vergi Konseyi Genel Sekreteri olarak atanmıştır. İngilizce bilmekte olup; evlidir.

Vergi incelemesine neden alınırsınız?

Vergi İncelemesinde Amaç Nedir? 213 sayılı Vergi Usul Kanununun 134’üncü maddesine göre; “Vergi incelemesinden maksat, ödenmesi gereken vergilerin doğruluğunu araştırmak tespit etmek sağlamaktır.

Selçuk Taşkıran kimdir?

Murat Selçuk Taşkıran Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu’nda Başkan Yardımcısı (vekaleten) olarak görev yapmaktadır. Vergi Başmüfettişi olan M. Selçuk TAŞKIRAN eski Gelirler Kontrolörüdür. Vergi Denetim Kurulunda Başkan Yardımcısı olarak kendisine İnceleme Şube müdürlüğü bağlıdır.

VDK Başkanı değişti mi?

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararı ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı. … Necmi Keskinsoy, 20 Mayıs 2021 tarihli Resmi Gazetede Yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile Vergi Denetim Kurulu başkanlığına atanmıştı. Keskinsoy, 7 ay sonra görevden alınmış oldu.

Vergi yoklaması nerede yapılır?

Yoklama işlemleri vergi dairesi tarafından yapılır. Vergi dairesinin görevlendirdiği yoklama memurları yoklamayı yapar ve bizzat görerek tespit ettiği hususları, yoklama fişi düzenleyerek kayıt altına alır. Böylece vergi dairesi yoklaması gerçekleşir.

Vergi incelemesi kural olarak nerede yapılır?

6. VERGİ İNCELEMESİ NEREDE YAPILIR? Vergi incelemeleri, esas itibariyle incelemeye tabi olanın iş yerinde, yani mükellef avukatın bürosunda yapılır.

Onur Gök vergi müfettişi kimdir?

Nisan 2019 tarihinde Vergi Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak atanmış olup; halen bu görevini sürdürmektedir. … 16.01.2020 tarihinde Vergi Konseyi Genel Sekreteri olarak atanmıştır. İngilizce bilmekte olup; evlidir.

Onur Gök hangi hastanede çalışıyor?

Onur Gök Eskışehır Devlet Hastanesı bünyesinde çalışıyor.

Kimler vergi incelemesine girer?

Vergi Usul Kanununa veya diğer kanunlara göre defter ve hesap tutmak, evrak ve vesikaları muhafaza ve ibraz etmek mecburiyetinde olan gerçek ve tüzel kişiler vergi incelemelerine tabidirler.

Defter incelemesi ne kadar sürer?

İncelemeye başlanıldığı tarihten itibaren, tam inceleme yapılması halinde en fazla bir yıl, sınırlı inceleme yapılması halinde ise en fazla altı ay içinde incelemenin bitirilmesi esastır. İnceleme görevinin başka bir inceleme elemanına devredilmesi gerektiği hallerde, inceleme kalan süre içinde tamamlanır.