Trabzon Belediye otobüs kartı nereden alinir?

Trabzon otobüs kartı kaç TL?

Belediye otobüslerini kullanmak için gerekli olan Trabzon Elektronik Kartı bulunmayan vatandaşlarda yine bu ATM’lerden Trabzon Elektronik Kart temin edebiliyor. 10 TL karşılığında temin edilebilen Trabzon Elektronik Kartta, şehir içinde iki kez yolculuk imkânı sağlayan 3 TL‘lik bakiye bulunuyor.

Trabzon öğrenci kartı nereden alınır?

Öğrenci belgeniz ve 1 adet fotoğraf ile birlikte Trabzon Büyükşehir Belediyesi binası veya Meydan’da bulunan Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezindeki kart merkezinden alabilirsiniz.

Trabzon tam kart ne kadar?

Dolmuşçuların talebi ise ücretin 4.5 TL olması yönündeydi. Belediye otobüsüne ise Tam bilette 2 TL’den 2,5 TL’ye çıkarken öğrenci 1,5 ise 1,5 TL oldu. Zamlar 1 Ocak’tan itibaren geçerli olacak.

Trabzon Belediye Otobüsleri Ücretsiz mi?

Trabzon‘un Ortahisar İlçesinde belediye otobüslerine sivil 80 kuruş zam yapılırken 1.70 Tl’den 2,5 TL’ye, indirimli ise 1.20 TL’den 2 TL’ye çıkarıldı. Öğrenciler için ise 3. bir tarife açıldı. Daha önce indirimli fiyat olan 1.20 TL’den otobüse binen öğrencilerin ücreti de 30 kuruş zamla 1,5 TL’ye çıkarıldı.

Trabzon toplu taşıma kartı nasıl alınır?

bankadan alınacak dekontun bir suretinin Belediyemiz Ulaşım Dairesi Toplu Taşıma Şube Müdürlüğüne verilmesi ile seyahat kartlarını alabileceklerdir. yıl içindeki tarihi belirten kurum yazısı ile de müracaatları kabul edilecek ve seyahat kartları düzenlenerek kendilerine verilecektir.

Trabzon Of arası kaç TL?

En Ucuz Of – Trabzon Otobüs Seferlerinin Bilet Fiyatları

Of – Trabzon Arası Otobüsle Kaç Saat: 1 Saat 7 Dakika. Of – Trabzon Arası Otobüs Firmalarının En Ucuz Fiyatlı Seferleri obilet.com’da. Tüm Firmaların Of – Trabzon Otobüs Biletlerini Karşılaştırmak için obilet.com!
Otobüs Firması Bilet Fiyatları
Has Turizm 40,00 TL

Trabzon Belediyesi öğrenci kartı nasıl alınır?

(8) Öğrenci: İlkokul 1,2,3 ve 4 üncü sınıf öğrencileri, müracaat ettiği eğitim-öğretim yılına ait öğrenci belgesini veya öğrenci kimlik kartının fotokopisini vermeleri halinde seyahat kartlarını alabileceklerdir. Toplu müracaatlarda ise kurum yazısı ekinde, onaylı öğrenci isim listesi ve fotoğraf vereceklerdir.

Trabzon dolmuş kaç TL?

Trabzon‘da dolmuş ücretleri sivil 5 TL ve Öğrenci 4 TL uygulanmaktadır. Yeni tarife 10 Mart 2022 gününden itibaren yürürlüğe girdi. Trabzon‘daki dolmuş ücretleri, kısa mesafede 4 lira, uzun mesafede ise 4.50 lira olarak uygulanıyordu. En yüksek dolmuş ücreti 27.00 TL ile Çaykara-Trabzon hattında uygulanmaktadır.

Trabzon Belediye Otobüsleri Bayramda bedava mı?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bayramlarda belediye otobüslerinin ücretsiz olmasının bir gelenek haline geldiğini belirtti.

Trabzon Belediye otobüsleri sağlık çalışanlarına ücretsiz mi?

Trabzon‘da ise TULAŞ tarafından yapılan açıklamada 29 Ekim 2021 itibariyle sağlık çalışanlarının kimlik ibraz ederek otobüsleri ücretsiz kullanabilecekleri belirtildi.

Otobüs kartı için ne gerekli?

Kart tesliminde istenen belgeler:

  • Üniversite öğrencileri için; öğrenci kimlik kartında dönem (2015-2016) belirtilmiş ise öğrenci kimlik kartı aslı ve fotokopisi, belirtilmemiş ise öğrenci belgesi aslı.
  • İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için; okullarından alacakları imzalı mühürlü öğrenci belgesi ASLI.

Öğrenci otobüs kartı çıkartmak kaç TL?

Uygulamaya konulan yüzde 15’lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL‘ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL‘ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Ordu Trabzon kaç TL?

Ordu – Trabzon Otobüs Seferi

En Ucuz Sefer 70,00 TL
En Uygun Fiyatlı Firma Lüks Artvin Seyahat
OrduTrabzon Kaç Saat? 3s 7dk
En Çok Sefer Yapan Firma Ali Osman Ulusoy
Ortalama Fiyat 87,65 TL

Istanbul Trabzon bileti kaç lira?

En ucuz İstanbulTrabzon otobüs bileti 280,00 TL’dir.

Öğrenci otobüs kartı için ne gerekli?

Kart tesliminde istenen belgeler:

  • Üniversite öğrencileri için; öğrenci kimlik kartında dönem (2015-2016) belirtilmiş ise öğrenci kimlik kartı aslı ve fotokopisi, belirtilmemiş ise öğrenci belgesi aslı.
  • İlköğretim ve ortaöğretim öğrencileri için; okullarından alacakları imzalı mühürlü öğrenci belgesi ASLI.