Yemeksepeti reklamında kimler oynuyor?

Yemek Sepeti reklamındaki kız kim?

Danilo Zanna, Merve Dizdar ve Sergen Deveci, Yemeksepeti‘nin yeni reklamıyla “Aklındaysa Kapında” diyor – Sözcü

Yemeksepeti Banabi reklamında kim oynuyor?

Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya, Yemeksepeti Banabi‘nin yeni reklam yüzleri olarak, Türkiye’ye “Banabi rahatlık geldi” dedirtecek. İki oyuncu, markanın kullanıcıya verdiği rahatlık hissini esprili bir tonlamayla izleyiciye yansıtıyor.

Evony reklamında kim oynuyor 2021?

Evony‘nin ilk kampanya filmi için kamera karşısına geçen sevilen oyuncu Açelya Akkoyun, iş birliğiyle ilgili olarak “Türkiye’nin en güvenilir hijyen markası Evony ile harika bir kampanyaya imza attık.

Gönder reklamındaki kim?

Gönder reklamında oynayan oyuncu Rapçi Ramiz’in tam adı Ramiz Bayraktar’dır. Rapiç Ramiz, 1982 Yılında Bulgaristan’da doğdu.1989 yılında ailesiyle Türkiye’ye göçtü ve İstanbul’a yerleşti. 1994 yılında yabancı şarkıların sözlerini değiştirerek amatörce rap yapmaya başladı.

Banabinin sahibi kim?

Türkiye’de anında market alışverişi sektöründe kullanıcılarına hizmet veren Yemeksepeti Banabi, 2019 yılında Nevzat Aydın tarafından kuruldu.

Banabi kupon nasıl kullanılır?

Sitemizde sağ üst bölümde yer alan arama kısmına “Banabi Kupon Kodu” yazarak, Banabi uygulaması için özel oluşturduğumuz sayfaya girmelisiniz. Yemeksepeti ve Banabi tarafından dağıtılan bu kodları, siz değerli ziyaretçilerimizin kullanımı için yazımızın başında paylaşıyoruz.

Evony reklamını sunan kim?

Hayat Kimya’nın maske markası Evony ilk reklam filmini yayınladı. Türkiye’nin Evony‘e duyduğu güvenin sebeplerini oyuncu Açelya Akkoyun’un aktardığı reklam filminde Akkoyun, izleyicilere Hayat’ın Ar-Ge laboratuvarından sesleniyor.

Atasun Optik reklamında kimler oynuyor?

Müge Boz, Yusuf Çim ve Cansu Akın, Atasun Optik‘in ‘Bu Benim Bakışım’ reklam filmi için bir araya geldi. Video, üç ismin eğlenceye, hayata ve modaya bakışlarını vurguluyor.

Rexona reklamında oynayan kadın kim 2021?

Pınar Göktaş (22 Haziran 1984; Samsun), Türk sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.

Akbank Yatırım Hizmetleri reklamında oynayan adam kim?

Akbank reklamında oynayan oyuncunun gerçek adı da Feyyaz’dır. Tam adı ise Feyyaz Yiğit’tir.

Yemek Sepeti nin sahibi nereli?

Nevzat Aydın, 1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. Annesi öğretmen, babası Noter’dir. Bursa Anadolu Lisesi’ni bitirdi. Boğaziçi Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden 1999 yılında mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’ne giderek Silikon Vadisi’ndeki University of San Francisco’da MBA eğitimi aldı.

Yemeksepeti Kurucusu Nevzat Aydın Kimdir?

Nevzat Aydın, (d. 8 Mart 1976, İstanbul) Türk girişimci, melek yatırımcı ve mentor. Aydın, Türkiye’nin en büyük çevrimiçi yemek siparişi portalı Yemeksepeti.com’un kurucu ortağı ve eski CEO’sudur. Aydın, 2001 yılından bu yana ifa ettiği Yemeksepeti‘nin CEO’luk görevinden 1 Kasım 2021 tarihinde ayrılmıştır.

Banabi ilk sipariş indirimi nasıl kullanılır?

Banabi 20 TL İlk Alışveriş İndirim Kodu Banabi mobil uygulaması üzerinden yapacağınız 30 TL ve üzeri ilk siparişiniz şu anda görüntülediğiniz banabi indirim kuponu sayesinde 20 TL ucuzluyor!

Yemeksepeti 30 TL indirim kuponu nasıl kullanılır?

Yemek Sepeti Kampanya Kodu: Anında 30TL İndirim Size anında 30TL indirim sunacak bir yemek sepeti kampanya kodu var. Siparişinizi tamamlamadan önce ilgili kupon alanına girerek bu indirimden yararlanabilirsiniz.

JUSS reklam kim oynuyor?

Öykü Gürman şarkıcı ve oyunculuk yapmaktadır. Evlerinin Önü Boyalı Direk ve Kül isimli şarkılarıyla tanınan Öykü Gürman, Sen Anlat Karadeniz dizisi ile de oldukça tanınan bir kişi olmuştur. Son olarak Juss Meyve Suyu’nun reklam yüzü olarak karşımıza çıkmaktadır.