Zorlu Ana sahne kaç kişilik?

Zorlu Center konser salonu kaç kişilik?

Festivallerden, Broadway müzikallerine; yerli ve yabancı konserlerden, tiyatro oyunlarına; birçok sanatseveri ağırlayan, 2.200 koltuk kapasiteli Turkcell Sahnesi, yine aynı sahnede oluşturduğu yeni “Sahne Üstü Ayakta” konseptinde eş zamanlı 3.200 kişi ağırlarken, hem oturmalı hem ayakta konser izleme imkanı sunan “ …

Zorluda bugun ne var?

  • Evlilikten Sahneler 15 Mart – 26 Nisan. Tiyatro. 0 Studio. …
  • Alice Müzikali 14 Mart – 09 Mayıs. Turkcell Sahnesi. ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:13 Mart 2022 Pazar, 27 Mart 2022 Pazar ve 3 Nisan 2022 Pazar günü sahnelenecek oyunun kapı açılış saati 19.00; etkinlik saati 20.00’dir. …
  • Aşkın Arsunan & Blue Print Project 15 Mart. Konser.

Zorlu PSM yas siniri var mi?

MIX ve SONAR gibi 1-2 günlük festivaller için, Zorlu PSM‘nin tüm salonları ve fuaye alanları kullanılıyor ve ziyaretçilerin hizmetine sunuluyor. Festivallere giriş için yaş sınırı var mıdır? Festivallerde, yaş sınırı 18’dir. Ancak ebeveyn/vasi eşliğinde gelmiş 18 yaş altı misafirler de giriş yapabilir.

Zorlu sahne üstü ayakta ne demek?

Zorlu PSM, yepyeni bir formatla, İstanbul’da kışlık konser mekanı olarak konumlandırılabilecek ayakta 3500 kişiye kadar seyirci misafir edebilecek yeni bir konser alanı da yarattı. Turkcell Sahnesi, Zorlu PSM’de hem Türkçe hem de yabancı içerikli ayakta konserlere ev sahipliği yapmaya hız kesmeden devam ediyor.

Alice müzikali kaç saat sürüyor?

Merhaba, Alice Müzikali temsil süresi 95 dakika olarak planlanmaktadır.

Amadeus kaç saat?

edit2: imla. çolpan ilhan & sadri alışık tiyatrosu ve piu entertainment ortak yapımıyla 2 perde ve ara dahil 3 saat süren peter shaffer oyunu. ışıl kasapoğlu yönetimindeki oyun için son zamanların en üst düzey işi diyebilirim.

Zorlu da ne yapılır?

  • Dolmabahçe Palace.
  • Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi.
  • Sultanahmet Bölgesi.
  • Suleymaniye Mosque.
  • Topkapı Sarayı
  • Boğaziçi Kıyısı
  • Historic Areas of Istanbul.
  • Gülhane Parkı

Bir konser ne kadar sürer?

Konser ortalama olarak 90 dakikadır ve şarkı sayısı da 25-30 arasında değişir.

Duman konseri +18 mi?

Etkinlik Kuralları – 18 Yaş altı müzikseverler sadece anne veya babaları ile birlikte giriş yapabilirler. – Kapı açılış saati 17:00, konser saati 18:00’dir.

Zorlu PSM aşı zorunlu mu?

Etkinliğe giriş aşı kartı veya PCR testi ile olacak Etkinliğe katılım için girişte HES uygulaması üzerinden aşı kartı gösterilmesi veya azami 48 saat önce yapılmış negatif sonuçlu PCR testi zorunluluğu bulunuyor.

Sahne üstü ne demek?

Ana sahnenin üst kesimi.

Turkcell sahnesi kaç kişilik?

İki balkonlu yapısıyla 2.200 kişilik kapasiteye sahip Turkcell Sahnesi, ileri teknolojiye sahip video, ses ve ışık sistemleriyle en iyi ekipmanı sanatseverlerin hizmetine sunuyor.

Alice Müzikali saat kaçta?

ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME:13 Mart 2022 Pazar, 27 Mart 2022 Pazar ve 3 Nisan 2022 Pazar günü sahnelenecek oyunun kapı açılış saati 19.00; etkinlik saati 20.00’dir. Ödüllü ” AliceMüzikali Geri Dönüyor!

Alice Müzikali kaç TL?

İşte Alice Müzikali bilet fiyatları: Kategori – Tam: 370 TL – Öğrenci: 300 TL. 2. Kategori – Tam: 318 TL – Öğrenci: 258 TL. 3. Kategori – Tam: 245 TL – Öğrenci: 199 TL.

AMADEUS oyunu kaç dk?

edit2: imla. çolpan ilhan & sadri alışık tiyatrosu ve piu entertainment ortak yapımıyla 2 perde ve ara dahil 3 saat süren peter shaffer oyunu.