Zorlu Center ne kadara mal oldu?

Zorlu Center kaç paraya mal oldu?

2.5 MİLYAR DOLARA MAL OLDU Zorlu Grubu, 615 bin 885 metrekare inşaat alanı bulunan, 2.5 milyar dolara mal olan Zorlu Center‘ı 2007’de 800 milyon dolara Özelleştirme İdaresi’nden aldığı Karayolları arazisine inşa etmişti.

Zorlu AVM de kaç dükkan var?

72.213 m²’lik kiralanabilir alanda 200 üzerinde markaya ev sahipliği yapan Zorlu Center, 10.000 m²’lik ana meydanı ve 12.000 m²’lik parkıyla birlikte Avrupa’nın en büyük yeşil çatısına sahip.

Zorlu Center kaç ev var?

Zorlu Center projesi 18 ila 22 katlı 4 blokta 584 konuttan meydana geliyor. Projenin bir bloğunda Raffles İstanbul Hotel yer alıyor. Diğer üç bloğunda ise kule rezidans ve teras evler bulunuyor.

Zorlu Center ın mimarı kim?

EAA (Emre Arolat Architects) tarafından tasarlanan konut, alışveriş merkezi, kültür merkezi, konser salonu karma yapı ARKIV Seçkileri 2013’te yer alıyor.

Zorlu Center kaç ofis var?

İnşaatı 2013’te tamamlanan proje kapsamında rezidans, ofis, otel (Raffles İstanbul), alışveriş merkezi ve performans sanatları merkezi (Zorlu PSM) yer alıyor. 2020’de 205 mağazasıyla 7 gün 10.00-22.00 arasında hizmet vermeye devam etmektedir.

Zorlu Holding sahibi kim?

1953 yılında kurulan Zorlu Holding Denizli’de üstlenmiş bir firma. Tekstilden madenciliğe kadar hemen her alanda faaliyete olan Zorlu Holding’in sahibi Ahmet Nazif Zorlu. Ahmet Zorlu Zülal Zorlu ile evli.

Metrocityde Hangi mağazalar var?

MetroCity Alışveriş Merkezi, eşsiz bir mimari yapının yanı sıra MMM Migros, Decathlon, Boyner (2 kat), Flo, Marks & Spencer, Joker, Teknosa, LCWaikiki, D&R ve Ebebek gibi büyük mağazalar, Starbucks gibi cafeler ve güçlü bir yemek katından oluşmaktadır.

Zorlu Center da kimler oturuyor?

zorlu centerdan rezidans alan ünlüler Haberi Ev aldığı konuşulan isimler arasında işadamı Osman Çarmıklı dan şarkıcı Seda Sayana, şovmen Beyazıt Öztürk’ten Orhan Gencebay’a, Mehmet Ali Erbil’den Cem Yılmaz a kadar birçok ünlü bulunuyor.

Zorlu kaç dönüm?

Zorlu Center 102.000 metrekare alan üzerine kurulmuş geniş kapsamlı bir konut ve ofis projesidir. Proje kapsamında turizm ve konferans merkezi, alışveriş merkezi, ofis, rezidans, otel, kültür merkezi ve kütüphane yer almaktadır.

Zorlu Plaza kaç katlı?

Zorlu plaza
Konum İstanbul, Avcılar
Kat sayısı 32

Zorlu Center kaç katlı?

İstanbul’un en değerli lokasyonu olarak gösterilen Zincirlikuyu karayolları arazisi üzerine kurulan Zorlu Center, toplamda 18 ila 22 katlı 4 blok ve 584 konuttan meydana geliyor. Projenin bir bloğunda Raffles İstanbul Hotel yer alırken, diğer üç bloğunda ise kule rezidans ve teras evler bulunuyor.

Fatin Rüştü Zorlu kimin torunu?

Güzide Zorlu
İbrahim Rüştü Paşa
Fatin Rüştü Zorlu/Ebeveynleri

Fatin Rüştü Zorlu aslen nereli?

Fatin Rüştü Zorlu
Seçim bölgesi 1954 – Çanakkale 1957 – Çanakkale
Kişisel bilgiler
Doğum Ahmet Fatin 20 Nisan 1910 İstanbul, Osmanlı İmparatorluğu
Ölüm 16 Eylül 1961 (51 yaşında) İmralı, Bursa, Türkiye

Axiste hangi magazalar var?

Modern mimarisi ile dikkatleri üzerine çeken Axis Kâğıthane AVM’de Armine, Avea, Avva, Ayyıldız, Batik, Bereket Döner, Beyce, Bosch, Burger King, Cinepol Sinemaları, Coffee Shop Company, Çöpçü, Dagi, De Facto, Deichmann, Derimod, e-bebek, English Home, Esse, Flo, Flormar, Green Salad, Karaca Home, Kiğılı, Koçak Gold, …

Axis Hangi mağazalar var?

  • Adidas.
  • Aker.
  • Ariş
  • Armada Optik.
  • Armağan Oyuncak.
  • Atasun.
  • Brango.
  • Carrefour.