Sahibinden com nasıl işliyor?

Sahibinden com nasıl çalışır?

Hizmetler Nasıl Çalışır? Hizmetler Nedir?

  1. Üyelik başvurusu yapın. Hizmetler üyelik başvuru. …
  2. Profilinizi güncelleyin. Başvurunuz onaylandığında, profil sayfanızdaki alanları güncelleyin, güncelledikçe üst sıralara çıkın.
  3. Hizmet verin. Sizinle iletişime geçen müşterilere. …
  4. Puan ve yorum isteyin.

Sahibinden satış nasıl oluyor?

Satıcı belirlediği kargo süresi içerisinde takip edilebilir bir kargo bilgisini sisteme girmek zorundadır. Ürün elinize ulaştıktan sonra, ürünü inceleyip onay verirseniz, yapmış olduğunuz ödeme Güvenli e-Ticaret (GeT) havuz hesabından satıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden param güvende nasıl işliyor?

S – Param Güvende, alıcı ve satıcıların güvenle alışveriş yapmalarını sağlayan sahibinden.com hizmetidir. Alıcı bir ürünü satın aldıktan sonra ürün tutarı sahibinden.com çözüm ortağı olan ödeme kuruluşu hesabında tutulur. İşlem başarılı olarak tamamlandıktan sonra ürün tutarı satıcıya aktarılır.

Sahibinden ücret nasıl ödenir?

Anlaşmalı kredi kartı veya banka kartlarıyla Peşin, 3 taksit ve 6 taksit ödeme seçenekleri tercih edilebilir. Anlaşmalı olmayan kredi kartı veya banka kartları için sadece peşin ödeme alınır. Alınan doping, ait olduğu ilan numarası için geçerlidir, başka bir ilana bu hak devredilemez.

Sahibinden ne kadar komisyon alıyor?

GeT Hizmet Bedeli Nedir?

Kategori Bireysel
Hayvanlar Alemi Tüm Kategoriler 12%
İş Makineleri & Sanayi Tüm Kategoriler 12%
Yedek Parça, Aksesuar, Donanım&Tuning Tüm Kategoriler 12%

Sahibinden com da ilan vermek ücretli midir?

Hayır, sahibinden.com’da hesap sahibi olmak için herhangi bir hesap ücreti ödemezsiniz. Hesap tamamen ücretsizdir. Bireysel sahibinden.com hesap sahipleri, hesap ücreti ödemedikleri gibi, bazı ilan kategorilerinde belli sayıda ücretsiz ilan yayınlayabilirler.

Sahibinden para hesaba ne zaman geçer?

Satıcının sisteme takip edilebilinir kargo bilgisi girmesi ve alıcının teslim aldığı ürüne onay vermesi sonucunda; satıcıların ödemeleri en geç 3 iş günü (onay işlemini takip eden) içerisinde, satıcı hesaplarına aktarılır.

Hepsiburada param güvende nedir?

S-Param Güvende hizmeti, hem satış hem de satın alma sürecinde kullanıcılara kolay ve güvenilir bir deneyim sunuyor. Kullanıcıların ikinci el ürünlerini, tüm Türkiye’deki alıcılara kolaylıkla ulaştırarak ‘satmalarına” olanak sağlayan hizmet, komisyon ödemeden ve anlaşmalı kargo ile ücretsiz gönderim imkanı sunuyor.

Param Guvende nasil calisir?

NASIL ÇALIŞIR? Satıcı, Satıcı Başvurusu Oluştur menüsünden başvurusunu gerçekleştirir ve alıcıya SMS ile bir referans kodu iletilir. Alıcı, Alıcı Başvurusu Oluştur menüsünden giriş yaparak referans kodunu girer, satıcı ile eşleşir ve alıcı kendine ait istenen bilgileri doldurur.

Sahibinden parayı ne zaman yatırır?

Satıcının sisteme takip edilebilinir kargo bilgisi girmesi ve alıcının teslim aldığı ürüne onay vermesi sonucunda; satıcıların ödemeleri en geç 3 iş günü (onay işlemini takip eden) içerisinde, satıcı hesaplarına aktarılır. Hafta içi her gün mesai saatleri içinde satıcıların banka hesaplarına ödeme yapılır.

Sahibinden com da kapıda ödeme nasıl oluyor?

Alıcı sepetine eklediği ürünün ödemesini kredi kartı ile gerçekleştirir. Bu noktada yapılan ödeme satıcının hesabına değil, sahibinden.com’un “GeT Havuz Hesabı”na yatırır. Yapılan ödeme sahibinden.com tarafından incelenir, uygun görülürse onaylanır.

Letgo ne kadar komisyon alıyor?

Letgo‘da yaptığınız satış için Letgoya komisyon ödemezsiniz. Ürün gönderim maliyeti yoktur. Alıcılar olduğunuz yere ya da sizin belirleyeceğiniz ortak bir noktaya gelir. Letgo üzerinden yapılan satış için fatura kesip vergi ödemenize gerek yoktur.

Sahibinden Get Komisyonu kim öder?

Tamamlanan işlemler sonunda, satıcılardan Güvenli e-Ticaret hizmet bedeli kesilir. Ürün satış işlemi başarı ile tamamlandığında hizmet bedeli kesilerek geriye kalan tutar, ürünü satın alan kullanıcının kargosunu teslim aldığını onaylamasından sonra, satışı yapan kullanıcının hesabına aktarılır.

Sahibinden com ilan vermek kaç para?

Bireysel ilan limitleriniz dolduktan sonra standart ücretler üzerinden ilan yayınlamaya devam edebilirsiniz. **Emlak kategorisinde ilk ücretli ilana özel ilan ücreti 199 TL yerine indirimli olarak 149 TL’dir. İkinci ücretli ilandan itibaren standart ücret (199 TL) uygulanmaktadır.

Sahibinden com nasıl ücretsiz ilan verilir?

sahibinden.com’da İlan vermek için, giriş yaptıktan sonra İlan Ver linkine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ilanınıza en uygun üst ve alt kategorileri belirledikten sonra ‘Devam et’ linkini takip ederek diğer bölümlere geçebilirsiniz.