Refikanın Yemek Okulu nerede?

Yemek Okulu nedir?

Yemek Okulu herkesin öğrenci olduğu ve her gün mutfağa ve hayata dair birbirimizden yepyeni şeyler öğrendiğimi dijital bir okul.

Refika’nın Yemek Okulu nerede?

İlköğrenimine Yeşilköy’de bulunan Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu‘nda devam eden Birgül, lise eğitimini Robert Koleji’nde tamamladı.

Refika’nın Mutfağı hangi semtte?

Kuzguncuk, Üsküdar bölgesinde bulunan Refikanın Mutfağı, Simotas Binası, Kuzguncuk konumuna en yakın vapur durağı, 4 dk yürüme mesafesindedir.

Refikabirgul nereli?

Kuzguncuk, İstanbul, TürkiyeRefika Birgül / Doğum yeriKuzguncuk İstanbul’un Anadolu yakasında Üsküdar ilçesinde yer alan bir semttir. Boğaziçi’nin Anadolu kıyısında, Üsküdar, Paşalimanı ile Beylerbeyi arasındaki yerleşme Kuzeybatı-güneydoğu doğrultusunda oluşmuş, Boğaziçi’ne açılan bir vadi içinde gelişmiştir. Vikipedi

Refika ne mezunu?

Yaşamı Anne tarafından Kıbrıs, baba tarafından Nevşehirli olan Refika; aile fertlerinin doktor olduğu bir ailede büyüdü. İlkokulu Yeşilköy’de Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulunda, liseyi Robert Kolejinde bitirdi.

Refika evlendi mi?

Refika Birgül evli değildir.

Refika Birgül ne mezunu?

Yaşamı Anne tarafından Kıbrıs, baba tarafından Nevşehirli olan Refika; aile fertlerinin doktor olduğu bir ailede büyüdü. İlkokulu Yeşilköy’de Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulunda, liseyi Robert Kolejinde bitirdi.

Refika Birgül ne iş yapar?

Yazar
Televizyon Sunucusu
Refika Birgül/Meslekleri

Refika nerede oturuyor?

Refika, İstanbul’da Kuzguncuk’ta oturmaktadır. Kitabı çıktıktan sonra bir mutfak atölyesine ihtiyaç duymaya başladı. Kuzguncuk’ta, Rum mimar Simotas tarafından yapılan ve 30 yıldır uykuda olan binada uzun süren bir tadilata girişti.

Aşçı Refikanın eşi kimdir?

Refika Birgül’ün babası Doğan Birgül’dür. Refika Birgül evli değildir.

Refikanin babasi kimdir?

Doğan BirgülRefika Birgül / Babası

Refika kaç yaşinda?

41 yaşında (19 Mayıs 1980)Refika Birgül / Yaş

Refika doktor mu?

Refika Birgül’ün anne-babası ve abisi doktor. Tıpçı bir ailenin disleksik kızı Refika. Yani okuma-yazmayı zor öğrenmiş ve belli biçimlerinde hala zorlanıyor, harfleri karıştırıyor. Buna rağmen son derece parlak bir öğrenim hayatı var, Robert Kolej’de, Koç Üniversitesi’nde psikoloji ve London Business School’da okumuş.

Refika Şef mi?

Refika Birgül Türk Şef Aşçı, Yazar, Psikolog ve aynı zamanda TV programı sunucusudur. Asıl mesleği psikologluk olan Refika Birgül, Akdeniz mutfağını Kıbrıslı annesinden, teyze ve dayılarından; İç Anadolu mutfağını ise Nevşehirli babasından, dede, hala ve yengelerinden öğrenir.

Refika Birgül nereden mezun?

London Business School
Koç Üniversitesi
Refika Birgül/Üniversite