Sim kart numarası nerede yazar Vodafone?

SIM kart numarası nerede yazar?

Sistem Ayarları ekranından “Hakkında” seçeneğini seç ve bir açılır liste açmak için “Kategori” seçeneğine dokun. Numaranı görüntüle. Açılır listeden “SIM Kart” seçeneğine dokun. SIM kart telefon numaran ekranda gösterilecektir.

SIM kart numarası kaç haneli?

Toplamda 8 haneden oluşur ve kullanıcılar tarafından değiştirilememektedir. Fakat PUK kodunun 10 kez yanlış girilmesi durumunda sim kart bloke olur ve ekranda bir uyarı çıkar. Bu uyarı Kart Bloke uyarısıdır.

Vodafone puk kodu nasıl öğrenilir?

PUK kodunuzu Yanımda İnternet Hat Ayarlarım sayfasından öğrenebilirsiniz. Yanımda İnternet sayfası şifrenizi bilmiyorsanız, S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Sim karttaki numaraları nasıl bulurum?

Kişilerinizin kayıtlı olduğu bir SIM kartınız varsa, bu kişileri Google Hesabınıza aktarabilirsiniz.

  1. SIM kartı cihazınıza takın.
  2. Android telefon veya tabletinizde Kişiler uygulamasını açın.
  3. Sol üstte Menü Ayarlar. İçe aktar’a dokunun.
  4. SIM kart‘a dokunun.

Sim kart PUK kodu nedir?

PUK 1 kodu, bloke olan sim kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir. 10 defadan fazla yanlış girdiğiniz zaman, sim kartınız kalıcı bloke olur ve cihazınızın ekranında ‘Kart Bloke’ uyarısı çıkar.

Hattımın numarasını nasıl öğrenirim?

*101# ‘yi Tuşlayın Yapmanız gereken tek işlem telefon ekranından *101# ‘yi tuşladıktan sonra arama butonuna basmaktır (Yıldız 101 Kare). Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde telefon numaranız ekrana çıkacaktır.

SIM kart numarası nasıl öğrenilir Vodafone?

Bu işin kolay yolu ise aşağıdaki kodu kullanmanızdan geçer; *101# Telefonunuzun tuş takımına bu kodu yazararak arama yaparsanız sim kart numaranızı öğrenirsiniz.

8 haneli PUK kodu nedir?

PUK Kodu, İngilizcede “Kişisel Kilit Açma Kodu” anlamına gelen “Personal Unlock Key” ifadesinin kısaltmasıdır. Bu, cep telefonunun SIM kartıyla ilişkili olan benzersiz bir koddur ve genellikle 8 hanelidir. SIM Kart kilidi oluşturduysan ve kodu 3 kere yanlış girersen PUK koduna ihtiyaç duyacaksın.

PIN kodu bloke oldu ne yapmalıyım?

PIN kodunuzu 3 defa yanlış girmeniz halinde sim kartınız ve dolayısıyla telefonunuz geçici olarak bloke olur. Bu blokeyi kaldırmak için PUK kodunu kullanmanız gerekir. PUK kodunuzu Turkcell.com.tr’de İşlem Merkezi’ne giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

PUK olan sim kartı nasıl açılır?

PUK kodunu unuttum gibi bir sorun ile karşılaşmanız halinde öncelikle operatörünüz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Mobil operatörünüz size gereken yönlendirmeleri yaparak PUK koduna ulaşmanızı sağlayacaktır. Her operatör, puk kodu öğrenme uygulaması için birbirinden farklı adımlar talep edebilir.

SIM kartta hangi bilgiler var?

Üzerinde küçük bir yonga barındıran SIM Kartlarda (subscriber identity module card – abone kimlik modülü) telefon numarası, güvenlik bilgisi, ödeme bilgisi gibi kritik bilgiler bulunur. Bunlar sayesinde operatör telefonu kimin kullandığını bilir.

Telefon numaraları Sime nasıl aktarılır?

Uygulamalara girip “Kişiler” ikonuna tıklayın.

  1. “Kişiler” ikonuna tıkadıktan sonra sağ üst köşede bulunan “Daha Fazla” seçeneğine tıklayın.
  2. Açılan menüden Ayarlar seçeneğini seçin Gelen menüde “Kişileri İçe aktar/Dışa aktar” seçeneğini seçin. …
  3. Gelen menüden “SIM Kartı” seçeneğini seçerek aktarımı yapabilirsiniz.

23 Kas 2016

Sim kart PUK kilidi devrede ne demek?

PUK 1 kodu, bloke olan sim kartınızın yeniden kullanılabilir hale gelmesini ve blokenin kaldırılmasını sağlayan özel bir şifredir. 8 haneden oluşur. PUK 1 kodu değiştirilememektedir. 10 defadan fazla yanlış girdiğiniz zaman, sim kartınız kalıcı bloke olur ve cihazınızın ekranında ‘Kart Bloke’ uyarısı çıkar.

Numaramın ne olduğunu nasıl anlarım?

Yapmanız gereken tek işlem telefon ekranından *101# ‘yi tuşladıktan sonra arama butonuna basmaktır (Yıldız 101 Kare). Bu işlemi gerçekleştirdiğinizde telefon numaranız ekrana çıkacaktır.

Benim telefon numaram nedir?

Ayarlar: Üreticiden bağımsız olarak tüm Android telefonlarında Ayarlar > Telefon Hakkında veya Telefon Hakkında > Durum > Telefon numaram ayarlarına giderek telefon numaranızı bulabilirsiniz. Bazı Android telefonlarda Durum bölümü altında SIM veya SIM kart durumu gösterilebilir.