Silverline hangi ülkede üretiliyor?

Silverline markasi kime ait?

Silverline, 1994 yılında (Gümüşfon adıyla) kurulan beyaz eşya markasıdır. Silverline ürün grubu davlumbaz ve aspiratör, fırın, ocak, bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga, eviye ve bataryadan oluşuyor. Türk şirketi Silverline Pazarlama A.Ş. ürünleri yurt dışına ihraç edilmektedir.

Ankastre de en iyi marka hangisi?

O yüzden ankastre ürün alırken adı bilinen markaların tercih edilmesi tavsiye edilmektedir. Yazının üst kısmında belirtilmiş olan markalardan öne çıkan markalar, Hotpoint, Teka, Siemens, Franke, Silverline, Electrolux gibi markalardır. Bu markaları tercih etmeniz nitekim daha iyi sonuçlar yaratabilir.

ESTY Silverline Aynı mi?

Esty marka Ankastreler bir Silverline markasıdır.

ESTY hangi markanın yan ürünü?

ESTY, 1994 yılından bu yana sürdürdüğü çalışmalarıyla ankastre sektöründe uzmanlığını kanıtlamış Silverline’nın markalarından biri olarak 2003 yılında faaliyet göstermeye başlamıştır.

Simfer hangi firmanın ürünü?

Üretim yeri Kayseri olan Simfer, yerli markalar içinde kalitesi ve tasarımı ile öne çıkan markalar arasında yer alıyor. “Sınır tanımayan tasarımlar” sloganı ile öne çıkan marka, hem iç piyasada hem dış piyasada önemli bir yere sahip.

Kumtel hangi markanın yan ürünü?

Kumtel, adını kumbaralı telefonun kısaltması “KUM” ve “TEL” sözcüklerinden almaktadır. Kumtel‘in yan kuruluşu olan Luxell, küçük ev aletleri ve pişirici ürün gruplarında uzmanlaşmıştır….

Tür Anonim şirket
Kuruluş 1972
Kurucu Mustafa Köseoğlu
Genel merkezi Kayseri, Türkiye
Ürün Ankastre Fırın,Ocak,Davlumbaz

En iyi ankastre setler hangileri?

Mutfakta daha geniş bir çalışma alanına sahip olmanızı sağlayan ankastre set en iyi marka seçenekleri olarak Bosch, Arçelik, Kumtel, Luxell ve Simfer akla gelen ilk isimler olur.

Ankastre set hangi renk tercih edilmeli?

Çoğunlukla siyah ağırlıklı renkler tercih ediliyor olsa da burada seçiminizi, mutfağınızın sahip olduğu renkler belirliyor. Eğer mutfak dolaplarınız beyaz ağırlıklı bir renge sahipse siyah ankastre set pek uyumlu görünmeyeceği için yine beyaz rengi tercih etmeniz gerekiyor.

ESTY ne demek?

Kullanıcılara el emeği ile üretilen ürünleri sunan orijinal ve işçiliği yüksek platformdaki ürünlere yer veren bir pazar yeri sitesine Etsy denmektedir. Buradan da anlayacağımız gibi Esty ürünlerin pazarlanabildiği bir sitedir.

Simfer hangi markanın yan ürünü?

BEYAZ EŞYA MARKALARI VE HANGİ ÜLKEYE OLDUĞU

Beyaz Eşya Markaları Hangi Ülkenin Olduğu
Regal Vestel’in alt Markası
Samsung Güney Kore Markası
Siemens Alman Markası
Simfer Türk Markası

Fırının iç camı nasıl temizlenir?

1) Karbonatlı Limonlu Su ile Fırın İçi Temizliği

  1. Bir kap içinde ya da sprey şişe içinde 1 paket karbonat, 1 limon suyu ve suyu karıştırın.
  2. Daha sonra karışımı fırının iç yüzeyine püskürtün.
  3. Eğer sprey şişe kullanmıyorsanız bez yardımı ile temizliği yapabilirsiniz.

Luxell kime ait?

Luxell markası, Kumtel Dayanıklı Tüketim A.Ş. grubunun bir parçası olarak küçük ev aletleri ve pişirici ürün grubu üretimi gerçekleştirmektedir. Kumtel, faaliyetlerine 1972 yılında başlamıştır ve Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyetlerini hali hazırda sürdürmektedir.

Simfer kaç kişi çalışıyor?

Simfer, iki binden fazla satış noktası ve üç büyük fabrikasında 1600’den fazla kişinin istihdam etmesini de sağlamaktadır.

Kumtel marka kaliteli mi?

Kaliteli üretim yapmayı misyon edinmiş olan firmanın tüm ürünleri güvenilirdir. Çünkü Kumtel ürünlerinin tüm CE belgesine sahip bulunmaktadır. Bilindiği gibi CE işareti, ürünün Avrupa ürün mevzuatlarına uygunluğunu simgelemektedir.

Kumtelin sahibi kim?

Kayseri’de kurulu Kumtel A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Köseoğlu, PTT memurluğundan ayrılıp kurduğu işinde bugün 2 bin 200 kişiye iş imkanı sağlıyor.