Güle Güle Oturun Programına Nasıl Başvurulur?

Şahane evime nasıl başvurulur?

Hafta içi her gün yayımlanan program kapsamında evinizin her biri odası baştan yaratılıyor. Programa müracaat etmek isteyenler Kanal D’nin internet sitesindeki formu doldurması yeterli.

Selim Yuhay Nasıl Başvurulur?

Petrol Ofisi Maximus Adam sponsorluğunda çalışan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Başvuru formuna ek olarak bir de videolu başvuru talebi oluşturmanız isteniyor. Başvuru formu ve video dikkatlice incelendikten sonra en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanmaktadır.

Selim bey hangi kanalda?

Sürücülerinin yollardaki evi olan tırlara dokunup yepyeni bir görünüm sağlayacak olan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim her pazar 08.45’te Kanal D’de!…

Evim Şahane tekrar başlayacak mı?

Evim Şahane yeni sezonu Haberi Kanal D’nin, Mimar Selim Yuhay’ın sunumuyla ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen dekorasyon programı “Evim Şahane”, yaz tatilinin ardından 1 Eylül Pazartesi günü, yeni bölümleriyle yeni sezona başlıyor.

Gule güle oturun para alıyor mu?

Güle Güle Oturun Ücreti Güle Güle Oturun programına katılmak tamamen ücretsizdir. Gerek başvuru aşamasında gerekse dekorasyon sonrasında katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Vahe ile evdeki mutluluğa nasıl başvurulur?

Vahe ile Evdeki Mutluluk programına başvuru yapmak isteyen vatandaşların, Star Tv resmi internet adresi üzerindne başvuru formunu doldurarak müracaatını yapması gerekmektedir.

Yollardaki ikinci evim sunucusu kimdir?

Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim – Programlar – Güncel.

Mimar Selim programı hangi kanalda?

Petrol Ofisi’nin motor yağlarındaki markası Maximus sponsorluğunda hazırlanan ‘Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim’ programının ilk bölümü, 20 Haziran Pazar günü Kanal D’de yayınlandı.

Evim Şahane saat kaçta başlıyor?

Adı gibi şahane bir program Yuhay’a Nergis Kumbasar’ın da eşlik edeceği program, hafta içi her gün saat 12.45’te yayınlanacak.

Evim Şahane yeni bölüm neden yok?

Hafta içi her gün ekrana gelen programın yeni sezonda yayınlanmamasına karar verildi. Uzun süre Kanal D’nin gündüz kuşağında yayınlanan program böylece yayından kaldırılmış oldu. Program 2012 yılında yayın hayatına başlamıştı. Evim Şahane‘de Mimar Selim Yuhay sık sık sosyal sorumluluk projelerine de imza atıyordu.

Güle güle oturun programı devam ediyor mu?

Güle Güle Oturun programının ilk bölümleri haftanın her günü yayınlanıyordu. Ancak TV8’nin ratingi en yüksek programı Survivor’ın etkisiyle programın yayın akışında değişiklik yapıldı. Güle Güle Oturun programı Cumartesi-Pazar günleri öğlen kuşağında bir buçuk saat süreyle yayınlanıyor.

Mimar Selim Bey nereden mezun?

Selim Yuhay (d. 23 Mayıs 1972, İstanbul) Ünlü Türk mimar. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 1994 yılı mezunu, mezun olduktan sonra dört ortakla beraber açmış oldukları mimarlık firmasından 2 sene sonra kendi firmasını kurdu.

Evim Şahane 2021 Hangi Kanalda?

Sürücülerinin yollardaki evi olan tırlara dokunup yepyeni bir görünüm sağlayacak olan Selim Yuhay ile Yollardaki İkinci Evim her pazar 08.45’te Kanal D’de!

Evdeki mutluluk paralı mı?

Vahe‘nin programında işler gönüllülük esasına göre işliyor. Bu nedenle program yıllardır rahatlıkla ilerleyebiliyor. Özetlersek; Vahe Kılıçarslan’ın programındaki ev yenilemeleri genel olarak ücretsiz bir şekilde sponsor veya hayırsever iş adamları tarafından karşılanıyor.

Evdeki mutluluk sunucusu kim?

Vahe Kılıçarslan şuanda Star TV’de “Vahe ile Evdeki Mutluluk” programının sunuculuğunu yapmaktadır.