UPS Kargo gelmeden önce arıyor mu?

UPS Kargo şubede kaç gün bekler?

Adreslerinde teslim edilmek veya ödenmek üzere dağıtıma götürülüp de herhangi bir nedenle dağıtım imkanı sağlanamayarak alıcılarına haber kağıdı bırakılmış olan kargolar, teslimat adresine en yakın olan UPS merkez, şube veya acentelerinde toplam 3 gün süreyle bekletilecek olup, bu süre sonunda alıcısı tarafından teslim …

UPS Kargo erken getirir mi?

UPS Express’in 4 Farklı Servis Tipi Vardır. UPS Express Plus 09:00 servisi İstanbul çıkışlı* gönderilerinizde 6 ilimize ertesi gün sabah 09:00’a kadar hızlı teslimat imkanı sunar. Acil evrak gönderileriniz ve erken stok teslimatlarınız için idealdir.

UPS Kargom hangi şubede?

UPS Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ups kargo müşteri hizmetleri (444 00 66 – 444 00 33) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

UPS kargo her yere gider mi?

UPS, UPS‘in hizmet sunduğu herhangi bir yere giden her türlü gönderi için teslimat süresini hesaplamanızı sağlar. Teslimat süresini hesapladığınızda, gönderinizi hedefine ulaştırmak için aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi seçenek görüntülenir.

UPS Kargo evde bulamazsa ne olur?

UPS Türkiye on Twitter: “Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. 😉 #UPS https://t.co/fnTfx4WS53″ / Twitter.

UPS Kargo ilçelere dağıtım yapıyor mu?

Bir günde dolaşabildiği bütün ilçeleri dolaşıyor,en yakın şubesinden araç kalkıyor.

UPS kargo saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

Standart olarak kargo dağıtımını hafta içinde 09:00 ile 18:00 arasında yapılırken cumartesi günü ise 09:00 ile 14:30 saatleri arasında yapılmaktadır. Ayrıca gün içi acil teslim hizmeti bulunmakta ve ek bir ücretle mesai saatleri dışında da kargo dağıtımı yapılmaktadır.

Kargo kaç günde teslim etmek zorunda?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Minimum
Şubeden Kapıya 600 – 1200 km arası 2 İş Günü
1200 km üstü 3 İş Günü
Kapıdan Kapıya 600 km altı 1 İş Günü

UPS Kargo kime ait?

United Parcel Service (baş harfleri UPS olarak kısaltılmıştır; küçük harfle stilize edilmiştir), bir Amerikan çokuluslu paket teslimat ve tedarik zinciri yönetimi şirketidir.

UPS saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

UPS Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. UPS KARGO HAFTA SONU CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI? Hafta sonu da Cumartesi günleri 09.00’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri ise hizmet vermemektedir.

UPS Kargo tekrar dağıtıma çıkar mı?

UPS Türkiye on Twitter: “Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. 😉 #UPS https://t.co/fnTfx4WS53″ / Twitter.

UPS ilçelere gidiyor mu?

Bir günde dolaşabildiği bütün ilçeleri dolaşıyor,en yakın şubesinden araç kalkıyor.

UPS Kargo hangi günleri dağıtım?

1988 yılında Türkiye’ye giriş yapan UPS Kargo‘nun dağıtım günleri, hafta içi 5 gün, hafta sonu ise sadece Cumartesi günü şeklindedir.

Kargo kaç gün gelmezse şikayet edilir?

TÜKETİCİ HAKEM HEYETLERİNE NASIL BAŞVURUDA BULUNABİLİRİM ? Kargo şirketlerinin geç teslim ettiği ve bu nedenle ayıplı mal kapsamında değerlendirilebilecek kargonuzun teslim tarihinden itibaren 30 gün içinde Tüketici Hakem Heyetine başvurabilirsiniz.

Kargo yola çıktıktan kaç gün sonra gelir?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.