Marmaray Suadiye den geçiyor mu?

Suadiye hangi otobüs gider?

Suadiye, Kadıköy bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Suadiye Otobüs Durağı adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  • Otobüs: 16D.
  • Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  • Metro: M4.
  • Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D34.

5 Mar 2022

Kartal Marmaray hangi mahallede?

Kartal Tren İstasyonu

Kartal
Konum Hükümet Cd., Yukarı Mah. 34860 Kartal, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 40°53′16.08″K 29°11′00.24″D
Sahip TCDD
İşletmeci TCDD Taşımacılık

Pendik Marmaray hangi mahallede?

Pendik Tren İstasyonu

Pendik
Wikimedia | © OpenStreetMap
Konum Yenimahalle Mahallesi / Batı Mahallesi, Hatboyu Caddesi, 34890 Pendik, İstanbul Türkiye
Koordinatlar 40.88019°K 29.23161°D
Sahip Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları

Yenikapı Metro Marmaraya yakın mı?

Yenikapı Marmaray 146 metre uzaklıkta, 3 dk yürüme mesafesinde.

Suadiye nereye?

Suadiye, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde yer alan bir mahalledir. İstanbul’un caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’nin üzerinde, Bostancı ve Erenköy arasında bulunur.

Suadiye Beymen nasıl gidilir?

Bostancı,Kadıköy bölgesindeki en çok ziyaret edilen yerlerden Beymen Suadiye No:481 adresine toplu taşıma ile nasıl gidilir burada bulabilirsiniz.

  1. Otobüs: 10, 129T, 16D, 19D.
  2. Tren: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE)
  3. Minibüs / Dolmuş: DOLMUŞ: D-36.

9 Şub 2022

Kartal Marmaraya nasıl gidilir?

Kartal‘a Marmaray ile gidecekseniz; Ayrılıkçeşmesi durağında inmeniz ve M4 Kadıköy- Tavşantepe metro hattına aktarma yapmanız gerekmektedir. Marmaray ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL’dir ve ulaşım için İstanbul Kart’ınızın olması gerekmektedir.

Marmaray kartaldan geçiyor mu?

Hangi Tren hatları Marmaray. Kartal İstasyonu yakınından geçiyor? Bu Tren hatları Marmaray. Kartal İstasyonu yakınından geçiyor: MARMARAY (ATAKÖY – PENDIK), MARMARAY (HALKALI – GEBZE).

Marmaray Pendik durağı var mı?

Pendik bölgesinde bulunan Pendik Marmaray İstasyonu, minibüs / dolmuş durağına ne kadar uzaklıktadır? Pendik bölgesinde bulunan Pendik Marmaray İstasyonu konumuna en yakın minibüs / dolmuş durağı, 2 dk yürüme mesafesindedir.

Pendik Marmaray nerelerden geçiyor?

Sirkeci, Yenikapı, Pendik, Üsküdar, Bakırköy, Küçükçekmece, Kartal, Zeytinburnu, Bostancı, Söğütlüçeşme, Ataköy, Kazlıçeşme, Maltape güzergahı en çok kullanılan Marmaray istasyonları arasında yer alıyor.

Marmaray Yenikapıya gidiyor mu?

MARMARAY tren hattının ilk durağı Yenikapı olup son durağı Gebze durağıdır.

Metrodan Marmaray’a aktarma hangi durak?

Ayrılıkçeşme durak, İstanbul içindeki Ayrılıkçeşme İstasyonu (Marmaray-Ayrılıkçeşme / Metro Aktarma İstasyonu) konumuna en yakındır.

Suadiye nasıl bir yer?

Suadiye, Anadolu Yakası’nın en güzel noktalarından Bağdat Caddesi’nde, Bostancı’dan hemen sonra başlayan ve Şaşkınbakkal’a kadar devam eden güzide bir semt. Sakinliği, kalitesi, nostaljik sokakları ve binaları ile huzurlu bir yaşam için seçebileceğiniz en iyi muhitlerin başında geliyor.

Caddebostan Bağdat Caddesi aynı yer mı?

Caddebostan, İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan bir semtidir. Çiftehavuzlar ve Erenköy arasında kalır. İstanbul’un en gözde semtlerinden olup Bağdat Caddesi, CKM (Caddebostan Kültür Merkezi) gibi yerlere ev sahipliği yapmaktadır.

Suadiye hangi metro?

Hangi Metro hatları Suadiye Marmaray İstasyonu yakınından geçiyor? These Metro lines stop near Suadiye Marmaray İstasyonu: M4.