Uncharted 1 kaç saat?

Uncharted 2 kaç saat?

Basit ama heyecanlı kurgusu, başarılı grafik ve ses efektleri, insanı sıkmayan oynanışı ile Uncharted 2: Among Thieves, aksiyon müdavimlerinin ilk tercihi olmalı. Belki yapay zeka konusunda biraz problemler var, ayrıca yaklaşık 10 saat süren oynanış da çok tatmin edici değil.

Uncharted 5 kaç saat sürüyor?

7-8 saat oynanış süresi sunan oyunda oyuncuları zorlayacak bulmacaların yanı sıra bol bol aksiyon sahneleri de mevcut.

Uncharted kayıp miras kaç saat?

Kayıp Miras için 5-6 saatlik bir oynanış dense de pek ölmeden (birkaç kez yanlış zıplama yüzünden öldüm), bolca hazine arayarak (68 hazineden 51’ini bulabildim), ilk bölümlerdeki yan görevin tamamını yaparak (11 madeni para bulma) oynadım ve oyun toplamda 7 buçuk saat sürdü.

Uncharted hangi sırayla oynanmalı?

Başlıklar

Yıl Başlık Geliştirici
2009 Uncharted 2: Among Thieves Naughty Dog
2011 Uncharted 3: Drake’s Deception
Uncharted: Golden Abyss Bend Studio
2012 Uncharted: Fight for Fortune

Uncharted 2 kaç kişilik?

Genel Bakış ! Uncharted 2: Among Thieves, Naughty Dog tarafından geliştirilen ve Sony Computer Entertainment tarafından yayınlanan, aksiyon-macera türündeki PlayStation 3 oyunudur….Uncharted 2: Among Thieves PS3.

Kinect Uyumlu Hayır
Oyun Türü Aksiyon, Macera
Oyuncu Desteği Multiplayer (Çoklu Oyuncu)
Yaş Genç

Uncharted 3 kaç saat sürüyor?

Uncharted 3‘ün toplamda ne kadar süreceği gayri resmi olarak açıklandı. Oyuncuların oynayış şekilleri arasında farklılıklar olsa da oyunun ortalama olarak süresinin 8-9 saat arasında olduğu belirtiliyor.

Uncharted Film kaç dakika?

1 saat 56 dakikaUncharted / Süre

Uncharted kayıp miras Türkçe mi?

Türkçe Dublaj & Türkçe Altyazı Chloe Frazer geri dönüyor Müthiş bir bağımsız macera The Last of Us ve Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu gibi beğenilen yapımların ardındaki geliştiricinin bu yeni yapımında hızlı aksiyonun ve heyecanlandıran tehlikelerin olduğu yeni bir yolculuğa çıkacaksınız.

Uncharted nerede geçiyor?

Önceki oyunun karlı buzlu ortamlarından sonra bu defa Suriye’de ve Arabistan çöllerinde devam eden saf aksiyon, Uncharted serisinin neden en iyi aksiyon oyunları arasında yer aldığını kanıtlayan oyunlarından biri oldu.

Uncharted serisi oynanır mı?

Evet, tam stabil olmasa da oynarsınız. Yer yer droplar ve çökmeler olacak. RPCS3’te Ingame oyun oynuyorsanız bunu zaten kabul ediyorsunuz.

Uncharted 3 PC var mı?

Naughty Dog tarafından PlayStation 3 için özel olarak geliştirilen Uncharted, PlayStation 4 ile seriye son noktayı koymuştu. Tüm PlayStation Exclusive oyununda olduğu gibi Uncharted da maalesef ki PC platformuna gelmemişti. Ancak PlayStation 3 emülatörü olan RPCS3 sayesinde Uncharted PC üzerinde oynanabiliyor.

Uncharted 3 konusu nedir?

Uncharted 3 ile kahramanımız Nathan Drake’in hikayesi devam ediyor. İlk iki oyunu oynayanlar, Drake’in iki oyun boyunca kolye olarak taktığı yüzüğü bilirler. Uncharted 3, bu yüzüğün ardındaki sırrı ortaya çıkarıyor. … Uncharted 3, bizi Nathan Drake’in çocukluğuna ve dostu Victor Sullivan ile tanışmalarına götürüyor.

Uncharted 4 kim seslendiriyor?

Nathan Drake – Okan Yalabık. Victor Sullivan – Ege Aydan. Elena Fisher – Ceyda Düvenci. Chloe Frazer – Dolunay Soysert.

Uncharted ne zaman sinemalarda?

18 Şubat 2022 (ABD)Uncharted / Gösterime giriş tarihi

Uncharted 4 kaç yaş sınırı?

Uncharted 4: A Thief’s End PS4 Özellikleri Şiddet içeren sahnelerden dolayı Uncharted 4: A Thief’s End PS4 kullanımı için +16 yaş üzeri tavsiye ediliyor. 16 yaşından küçük oyuncuların kötü etkilenmemesi için oyunun yaş sınırı 16. Uncharted 4: A Thief’s End oyununun çevrimiçi oynanabilmesi için PS Plus gerekiyor.