UPS Kargo ne demek?

UPS Kargo ne oluyor?

UPS (United Parcel Service), 28 Ağustos 1907 Tarihinde James E. Casey tarafından bir posta şirketi olarak kurulmuştur. İlerleyen yıllarda başta Almanya olmak üzere farklı şubeler edinen şirket sonuç olarak dünyanın en önemli taşımacılık şirketlerinden birine dönüşmüştür.

UPS Kargo ile kaç günde gelir?

UPS Express servisleri yurt içinde ertesi gün 9:00’a, 10:30’a, 12:00’ye kadar ve gün içinde garantili teslimat sunar.

UPS Kargo guvenilir mi?

Güvenilir, kaliteli ve küresel taşımacılık denilince akla ilk gelen lojistik firmalarından biri olan UPS, yıllardır ülkemizde de en çok tercih edilen taşımacılık şirketlerinden biridir.

UPS Kargo yolda ne demek?

Sipariş İşleme Alındı: UPS‘e Gelmek Üzere Yolda: Gönderi, gönderen tarafından işlendi. Gönderi UPS ağı dahilinde olduğunda, beklenen teslim tarihi kullanılabilir olacaktır. Gönderi UPS İçin Hazır: UPS, gönderenden bu gönderinin gönderi ayrıntılarının ve faturalandırma bilgilerinin elektronik mesajını aldı.

UPS Kargo evde bulamazsa ne olur?

UPS Türkiye on Twitter: “Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. 😉 #UPS https://t.co/fnTfx4WS53″ / Twitter.

UPS Kargo ilçelere dağıtım yapıyor mu?

Bir günde dolaşabildiği bütün ilçeleri dolaşıyor,en yakın şubesinden araç kalkıyor.

UPS saat kaça kadar dağıtım yapıyor?

UPS Kargo çalışma saatleri hafta içi her gün sabah tam 09.00’da başlar ve kapanış saati olan 18.00’a kadar hizmet vermeye devam eder. UPS KARGO HAFTA SONU CUMARTESİ VE PAZAR AÇIK MI? Hafta sonu da Cumartesi günleri 09.00’dan 15.00’a kadar hizmet vermeye devam eden kargo, Pazar günleri ise hizmet vermemektedir.

UPS Kargom hangi şubede?

UPS Kargo takip numarası ile yaptığınız sorgulamalarda bir sonuç alamıyorsanız yada numaranızın yanlış olduğunu düşünüyorsanız ups kargo müşteri hizmetleri (444 00 66 – 444 00 33) yada en yakın kargo şubesini arayarak kargonuzun durumunu öğrenebilirsiniz.

UPS kargo kime ait?

United Parcel Service (baş harfleri UPS olarak kısaltılmıştır; küçük harfle stilize edilmiştir), bir Amerikan çokuluslu paket teslimat ve tedarik zinciri yönetimi şirketidir.

UPS Kargo tesisten ayrıldı ne demek?

Ayrılma: Gönderi, son kaydedildiği konumdan ayrıldı ve bir sonraki UPS tesisine yola koyuldu. Varış: Gönderi, bir ara sıralama tesisine veya hedef tesisine vardı. Teslimat İçin Dışarıda: Gönderi, gönderinin teslimatından sorumlu olan tesise ulaştı; bu, bir gönderinin teslimattan önceki son durağıdır.

UPS Kargo şubede kaç gün bekler?

Adreslerinde teslim edilmek veya ödenmek üzere dağıtıma götürülüp de herhangi bir nedenle dağıtım imkanı sağlanamayarak alıcılarına haber kağıdı bırakılmış olan kargolar, teslimat adresine en yakın olan UPS merkez, şube veya acentelerinde toplam 3 gün süreyle bekletilecek olup, bu süre sonunda alıcısı tarafından teslim …

UPS Kargo tekrar dağıtıma çıkar mı?

UPS Türkiye on Twitter: “Teslimat sırasında, olur da sizi bulamazsak, ek ücret almadan paketinizi tekrar adresinize getiriyoruz. 😉 #UPS https://t.co/fnTfx4WS53″ / Twitter.

UPS ilçelere gidiyor mu?

Bir günde dolaşabildiği bütün ilçeleri dolaşıyor,en yakın şubesinden araç kalkıyor.

UPS Kargo her yere gider mi?

UPS, UPS‘in hizmet sunduğu herhangi bir yere giden her türlü gönderi için teslimat süresini hesaplamanızı sağlar. Teslimat süresini hesapladığınızda, gönderinizi hedefine ulaştırmak için aralarından seçim yapabileceğiniz bir dizi seçenek görüntülenir.

UPS Kargo hangi günleri dağıtım?

1988 yılında Türkiye’ye giriş yapan UPS Kargo‘nun dağıtım günleri, hafta içi 5 gün, hafta sonu ise sadece Cumartesi günü şeklindedir.