Akıllı ayakkabı ne işe yarar?

Xiaomi akıllı ayakkabı ne işe yarar?

Ayakkabı içerisine yerleştirilen modül sayesinde “akıllı” sıfatına erişen ürün, spor istatistiklerini tutuyor ve uygulama yardımıyla size gösteriyor. Bu ayakkabı ile attığınız adım sayısı, yakılan kalori miktarı, ne kadar koştuğunuz ve yürüdüğünüz, bisiklet istatistikleri ve tırmanma bilgilerini görebilmek mümkün.

Akıllı taban ayakkabı nedir?

Memory Foam Yüksek Teknolojili Hafızalı Ayakkabı İç Tabanı Gündelik yürüyüş için tasarlanmış taban. Optimum bir konfora katkı yapar Darbelerin etkisini azaltmaya yardımcı olur. Şekil hafızası, her türlü ayak ve ayakkabı tipine adapte olur. Köpükler yürüyüşün ortaya çıkardığı darbe dalgalarını azaltan özelliğe sahiptir.

Bluetooth ayakkabı ne işe yarar?

Ayakkabının sağ tabanında yer alan MapMyRun uygulamasıyla entegre çalışan bir sensör bulunuyor. Bluetooth ile kurulan bağlantı sonucunda telefonunuzda yer alan uygulamaya gelen bilgiler ise koşu performansınız hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlıyor.

UA MapMyRun nedir?

güzel bir android uygulaması var. parkur hazırlayıp koşuyorsunuz. size hızınızı, yaktığınız kaloriyi(büyük sallıyor), sürenizi söylüyor. antrenman sırasında sesli bilgi desteği veriyor. aktivitenizi sosyal sitelerde paylaşma imkanı da sağlıyor “şuraa gettim, oraa goştum” diye duvarınızda falan feşman.

Nike adapt nedir?

Nike Adapt nedir? Ayağının şekline elektronik olarak uyum sağlayan, çığır açan bağcık sistemi. Her maçta ve her adımda doğru uyumu yakala.

Hangi ayakkabı tabanı daha iyidir?

Poliüretan tabanların esnek yapıda ve düşük yoğunlukta olmaları, kalıba kolay uygulanabilir olmaları ve kaymaya karşı dirençli olmaları eva taban, kauçuk taban ve diğer tabanlara göre daha çok tercih edilmektedirler.

Poliüretan ayakkabı sağlıklı mı?

Poliüretan taban ayakkabı, ultra yumuşak ve esnek bir yapıya sahiptir ve bu nedenle özellikle egzersiz yaparken üst düzey rahatlık sağlamaktadır. Ayrıca ayaklarınızda yorgunluk oluşturmaz ve hızlı hareket etmeniz gereken durumlarda ayak sağlığınızı korur.

HOVR ne demek?

HOVR, sahip olduğu enerji ağı sayesinde orta tabanın şekli koruyor, böylece güçlü bir enerji dönüşü sağlıyor. Koşudayken yorgunluk hissini en aza indirmek içinse darbe emilim özelliği devreye giriyor. Böylece HOVR, dayanıklılık, yastıklama ve enerji dönüşümünün mükemmel uyumunu yansıtıyor.

Under Armour Bluetooth ayakkabı ne ise yarar?

Under Armor HOVR akıllı koşu ayakkabıları ve detayları Bluetooth destekli sensörler, orta tabanın en kalın kısmının içinde bulunur ve yağmurlu gün boyunca bile çalışabilmelerini sağlar. Koştuğunuz sürece bataryasını kendi kendine dolduruyor ve bu yüzden batarya performansını düşünmenize gerek kalmıyor.

UA HOVR ne demek?

Fark yaratan yeni koşu ayakkabısı modeli UA HOVR, yastıklama teknolojisi sayesinde maksimum enerji dönüşü sağlıyor. Darbe emilimi özelliğine sahip tabanıyla koşu sırasında konforunuzun ve performansınızın en üst seviyeye çıkmasını garantiliyor.

Under Armour nasıl okunur?

Under Armour: Washington kökenli bir firmadır. Kelime olarak Türkçede “zırhın altında” anlamına gelir. Telaffuzu “Andır Armır”, kısaltılmışı olan U.A. ise “Yu. Ey.” şeklindedir.

Nike Adapt BB nedir?

Nike Adapt nedir? Ayağının şekline elektronik olarak uyum sağlayan, çığır açan bağcık sistemi. Her maçta ve her adımda doğru uyumu yakala.

Rahat ayakkabı tabanı nasıl olmalı?

Ayakkabının ucu en az 45 dereceye kadar bükülebilmelidir. Tabanın orta kısmı ise bükülmemelidir. Ayakkabının topuk kısmı ise yumuşak ve kalın olmalıdır ve darbeleri rahatça emebilmelidir; ayrıca ayak tabanını iyice sarıp hareketini engellemelidir. Böylece burkulmalar ve su toplanması engellenmiş olur.

Eva taban kaliteli mi?

Aşınma direnci çok yüksek olan EVA Taban, estetik kauçuk görünümünün yanısıra, nemli ortamlardaki dayanıklılığı ile hem spor ayakkabı hem de günlük kullanım için en çok tercih edilen ürünler sıralamasında 1 numarada yer alıyor.

Poliüretan ayakkabı ne demek?

Poliüretan Taban: Plastiğin süngerleştirilmesi sonucu elde edilen tabandır. Yumuşak bir basımının olması ve hafif olduğu için terleme süresini uzatması önemli bir özelliğidir. Ancak koku oluşmasını önleyemez.