Devlet Tiyatroları Türkocağı sahnesi nerede?

Turkocagi sahnesi nerede?

ankarada opera semtinde, ankara resim ve heykel müzesinin yanındaki binanın adı. oymalı kakmalı, göz alıcı bi yapıdır kendisi. “türk ocağı binası” diye anılır, çeşitli konser ve etkinliklere sahne olur.

Devlet Tiyatroları öğretmen indirimi var mi?

Öğrencilere ve Öğretmenlere indirimli bilet satışı yapılır. Oyunların toplu satışlarında, en az 40 kişilik gruplara indirimli bilet satışı yapılır. Bakanlığımız ve bağlı kuruluşlarında görev yapan tüm personel kimliklerini ibraz etmeleri durumunda kendi ve aileleri için indirimli bilet üzerinden satış yapılır.

Ankara Devlet Tiyatrolarında hangi oyunlar var?

ANKARA DEVLET TİYATROSU

  • GECE O KADAR KİRLİYDİ Kİ İKİSİ DE KAYBOLDULAR. Yazan Plinio Marcos. …
  • SİYAHLI KADIN (BİR HAYALET OYUNU) Yazan Susan Hill. …
  • ANNAPURNA. Yazan Sharr White. …
  • REİS BEY. Yazan Necip Fazıl Kısakürek. …
  • GÖKKUŞAĞININ SONU. Yazan Peter Quilter. …
  • HİZMETÇİLER. Yazan Jean Genet. …
  • GÖLGE USTASI. …
  • TOPLU HİKAYELER.

Devlet Tiyatroları engelli bileti nasıl alınır?

Engelli izleyiciler için bilet imkanı, etkinlik mekanlarına göre farklılık göstermektedir. Etkinliklerde engelli girişi hakkında bilgi alabilmek için 0850 755 55 55 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilirsiniz. Çağrı merkezimiz haftanın her günü 10:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Devlet Tiyatroları engellilere ücretsiz mi?

Gaziler, şehitlerin dul ve yetimleri, özürlüler ve 2022 sayılı 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına Aylık Bağlanması Hakkında Kanun kapsamındaki kişiler, Devlet Tiyatrolarında bilet fiyatı ödemeden oyun izleme hakkına sahip bulunuyor.

Devlet Tiyatrosu kimlere indirimli?

Bakanlığımız ve bağlı kuruluşlarında çalışan personel ve çocukları ile emekliler ve öğrenciler temsillerimizde gişeden kimlik ibraz etmek şartıyla indirim uygulanan yerlerden %40 indirim uygulanabilir.Gaziler, şehit ve gazilerin dul ve yetimleri ile “65 yaşını doldurmuş, Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz T.C. Vatandaşlarına …

Şehir Tiyatroları indirimli bilet kimler alabilir?

Online Satış: Satışını gerçekleştirdiğiniz Şehir Tiyatroları gişesinden temin edebilirsiniz. İndirime tabi olanlar: Gazilere, Şehir ve Gazilerin Dul ve Yetimlerine, Özürlülere, 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına ve Halk Günü Olan Perşembe Günleri Bütün Seyircilere indirim uygulanır.

Ankara DT Büyük tiyatro nerede?

Ankara Devlet Tiyatrosu
Kuruluş tarihi 10 Haziran 1949)
Konum Altındağ, Ankara, Türkiye

Tiyatro bileti Ankara nereden alınır?

Ankara Devlet Tiyatrosu Etkinlik biletini almanın en kolay yolu Biletinial.com.

Konserlerde engelli indirimi var mı?

– Devlet tiyatroları ücretsiz, İstanbul Şehir Tiyatroları indirimli. – Spor müsabakalarına ve konserlere giriş “kura” çekimi ile ücretsiz. – Sinemalarda engellilere ‘öğrenci indirimi‘ oranında indirim uygulanmaktadır. – İSKİ’nin %50 su indiriminden faydalanabilirsiniz.

Tiyatro biletinde indirimli ne demek?

Eğer indirim var ise bilet kategorilerinden ya da bilette kaç kişi gideceğini seçtikten sonra açılan sayfadan Öğrenci, Tam gibi seçeneklerden indirimi seçtiğiniz anda sayfa güncellenir ve otomatik olarak indirimli fiyat karşınıza çıkar.

IBB Şehir Tiyatroları indirimli bilet kimlere?

İndirime tabi olanlar: Gazilere, Şehir ve Gazilerin Dul ve Yetimlerine, Özürlülere, 65 Yaşını Doldurmuş Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz Türk Vatandaşlarına ve Halk Günü Olan Perşembe Günleri Bütün Seyircilere indirim uygulanır. Biletler üzerinde yazılı olan oyun ve seans için geçerlidir.

Ankara Büyük tiyatro kaç kişilik?

Bu maddedeki bilgilerin doğrulanabilmesi için ek kaynaklar gerekli….Sahneler.

Sahne Altındağ Tiyatrosu
Açılış tarihi 27 Mart 1964
Koltuk kapasitesi 307
Bulunduğu ilçe Altındağ

Hangi tiyatroya gitmeli?

Mutlaka İzlemeniz Gereken Birbirinden Güzel 25 Tiyatro Oyunu

  1. İstibdat Kumpanyası & Tiyatro İstanbul. …
  2. Ormanlardan Hemen Önceki Gece & Biriken. …
  3. 3. Nihayet Bitti & Duru Tiyatro. …
  4. Tesir & Siyah Beyaz ve Renkli. …
  5. İki Kapılı Ev & Ekip Tiyatrosu. …
  6. Bir Delinin Hatıra Defteri & Erdal Beşikçioğlu. …
  7. 7. Dil Kuşu & Destar Tiyatro.

Özürlü kimlik kartı kimlere verilir?

Doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle meydana gelen bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yeteneklerini yüzde kırk veya daha yüksek bir oranda kaybeden vatandaşlara engelli kimlik kartı verilir.