TurkNet müşteri hizmetlerine nasıl ulaşabilirim?

TurkNet müşteri temsilcisi yok mu?

0850 288 80 80 numaralı telefonu arayarak TurkNet 7/24 müşteri desteğine başvurabilirsiniz. Kurumsal aboneler 0850 288 70 01 numaralı telefonu arayarak doğrudan destek alabilir ve müşteri hizmetleri için sesli komutunu takip edebilir.

TurkNet hızlı işlem hattı nedir?

Ayrıca 0850 288 80 80 numaralı TurkNet Hızlı İşlem Hattı‘ndan size dönmemiz için kaydınızı bırakabilirsiniz. En hızlı yanıtı Online İşlemler‘i kullanarak alırsınız.

TurkNet müşteri numarası nasıl öğrenilir?

TurkNet‘ten telefon hizmeti alıyosanız abone numaranız başında sıfır olmadan telefon numaranızdır. Sadece internet (yalın adsl) kullanan abonelerimiz, faturalarının sağ üst köşesinde ABONE NO alanından bu bilgiye ulaşabilirler. Ayrıca Online İşlemler sayfamıza da giriş yaparak abone numaranızı öğrenebilirsiniz.

TurkNet in sahibi kim?

NetOne Telekom, tasfiye halindeki Sabancı Telekom’dan Turk.net markasını satın alarak TurkNet İletişim Hizmetleri A.Ş. unvanını aldı.

08502888081 kime ait?

Evraklarımı gönderdim, TurkNet’e ulaşınca SMS ve e-posta ile kullanıcı adı ve şifre geldi. 08502888081 numaralı telefondan evde kurulum için randevu almak istediler.

TurkNet hangi alt yapıyı kullanıyor?

Turknet artık Türk Telekom altyapısını kullanarak Fiber internet hizmeti veriyor.

TurkNet kurulum ne kadar sürer?

Yeni hat tesislerinde başvuruların yüzde 90’ını ortalama 5,3 günde aktivasyon işlemlerini tamamlayarak hizmetlerini kullanıma hazır hale getiriyoruz. Operatör değişikliğinde ise ortalama 4 günde abonelikleri TurkNet‘e taşıyoruz. Ancak bazı durumlarda bu süreler bizim elimizde olmayan nedenlerle uzayabiliyor.

TurkNet cayma bedeli var mı?

TurkNet‘e geçmek için taahhüt bitiş tarihinizi beklemenize gerek yok! Diğer operatörden geçişlerde Taahhüt Cayma Bedelinizi 240 TL’ye kadar biz karşılıyoruz!

TurkNet müşteri numaram ne?

Türkiyenin her yerinden 7 gün 24 saat 0850 288 80 80 no’lu telefonu arayabilirsiniz.

TurkNet abone no nerede yazar?

Anlaşmalı ödeme noktaları faturanızın arkasında da yer almaktadır. Faturanızın sağ üst köşesinde bulunan “ABONE NO” alanından abone numaranıza ulaşabilirsiniz.

TurkNet kime satıldı?

Ses ve internet iletişimi sunan özel sektör operatörleri arasında bulunan Netone Telekom, 2003 yılından bu yana Sabancı Telekom bünyesinde faaliyet gösteren Turk Nokta Net’i (Turk.Net) satın alarak, bireysel pazara girdi.

Cem Mehmet Çelebiler nereli?

Kökleri 1870’lerde Almanya’dan Amerika’ya göçetmiş bir aileye dayanan Pittsburgh şehri, Pensilvanya Eyaleti’nden Amerikalı bir anne ile Osmanlı Sarayı’nda çeşitli pozisyonlarda görev yapmış aile mensuplarının bulunduğu 7 göbek İstanbullu bir babanın çocuğu Cem Mehmet Çelebiler.

TurkNet evde kurulum nedir?

Evinize kadar geliyor, tüm bağlantılarınızı yapıyor, hazırladığınız abonelik belgelerinizi teslim alıp internet hizmetinizi teslim ediyoruz. Bu hizmet sayesinde, en sağlıklı şekilde ev içi kablolarınızın çekilmesini ve ileride oluşabilecek arızaların önüne geçilmesini sağlıyoruz.

TurkNet altyapı nerede?

Aktif Altyapı nerelerde var? Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

TurkNet kendi altyapısı var mı?

Turknet fiber optik altyapı yatırımlarına önem vermekte ve bu bağlamda yerleşik operatörden bağımsız kendi altyapısını oluşturmaktadır.İstanbul, İzmir gibi şehiriçi metropol alanlarda fiber optik şebeke yaygınlığını hızla artırmaktadır.