TurkNet fiber kaç TL?

TurkNet aylık kaç para?

Maksimum Hız, Tek Fiyat TurkNet‘te bunlara yer yok! Adresinizdeki maksimum hızda internet hizmetini şu an sadece ayda 139,90 TL‘ye sunuyoruz.

Fiber internet kaç lira?

Fiber İnternet – Kotalı

​Hız ​Kota ​Tarife Fiyatı (TL)
25 Mbps​ 10 GB​ ​54
​50 Mbps ​12 GB ​64
​100 Mbps ​16 GB ​89
​100 Mbps​ ​20 GB ​89

TurkNet Giga fiber nerede var?

TurkNet GigaFiber şu an için İstanbul ve İzmir bölgelerinde bulunuyor.

TurkNet modem ücreti var mı?

Aboneliğiniz süresince size sunulan modemi ek bir ücret ödemeden kullanabilirsiniz. Yani merak etmeyin faturanızda kiralama vb. gibi sebeplerle ek bir modem ücreti yansımayacak 🙂 Abonelik sonlandıktan sonra ise kullanıcılarımız, bu modemi iade etmekle yükümlüdür.

TurkNet 1000 Mbps kaç TL?

TurkNet Özgür İletişim GigaFiber 1000 olarak isimlendirdiğimiz fiber internet hizmetimizi ayda 139.90 ₺ karşılığında size ulaştırıyoruz. 1000 Mbps download ve upload hızı sunduğumuz bu hizmette fiber modeminiz de ücretsiz.

TurkNet taahhüt ödüyor mu?

TurkNet‘e geçmek için taahhüt bitiş tarihinizi beklemenize gerek yok! Diğer operatörden geçişlerde Taahhüt Cayma Bedelinizi 240 TL’ye kadar biz karşılıyoruz!

Turkcell fiber internet kaç para?

Turkcell Fiber 100 Mbps Hız Şenliği Kampanyası Turkcell Fiber Hız Şenliği başladı! 100 Mbps Limitsiz Fiber sadece 129,90TL. Üstelik Turkcell Platinum ayrıcalıklarıyla birlikte!

En iyi çeken ev interneti hangisi?

Turkcell Superonline en iyi internet sağlayıcılar arasında ilk sırada bulunuyor. Gelişmiş fiber ağı ile Türkiye’nin pek çok noktasında fiber internet sağlıyor. Üstelik pek çok firma da Turkcell Superonline’ın fiber ağını kullanıyor.

Türknet fiber hangi illerde var?

Aktif Altyapı nerelerde var? Adana, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Uşak.

Türknet te fiber var mı?

TurkNet olarak bizim de iki farklı fiber internet hizmetimiz bulunuyor. Tamamen kendi altyapımızda sunduğumuz TurkNet GigaFiber ile 1000 mbps download ve upload hızlarında internet sunabiliyoruz. İkinci fiber internet hizmetimiz ise Özgür İletişim Fiber 100 paketimiz.

TurkNet modem Gonderiyor mu?

5 gün önce
TurkNet‘ten modem aldım, kurulum ekipleri mi getirecek? Hayır. Modemi size kargoyla göndereceğiz. Zaten ekiplerimiz sizi aradıklarında modeminizin olup olmadığını soracaklar.

Türk Telekom modem ücreti ne kadar?

Kampanya kapsamında bireysel Aboneler, her bir internet aboneliği üzerine sadece 1 (bir) adet modem için talepte bulunabilir. 1. Ürünün rayiç bedeli 240 TL olup, 24 ay internet hizmetini almaya devam eden abonelerden Hızlı Modem Kampanyası kapsamında aylık taksit bedeli olan 10 TL alınmayacaktır.

1000 mbps ne kadar?

1000 Mbps – Işık Hızında İnternet

​Hız Kota​ 12 Ay Sözünüze Kampanya Fiyatı*
1000 Mbps Platin Paket​ Limitsiz​ İlk 3 ay 499 TL, sonraki 9 ay 999 TL

1000 Mbps internet ne demek?

Mbps hızının bir alt birimi Kbps saniyede bin bit veri aktarımını, Mbps hızının üst biri olan Gbps ise saniye 1 milyar bit verimi aktarımını ifade eder. 1000 Kbps 1 Mbps, 1000 Mbps 1 Gbps hızına eşittir. Ülkemizde en yaygın kullanılan internet hızları 8, 16, 24 ve 35 Mbps internet kapasitesine sahip ağlardır.

TurkNet ne kadar taahhüt?

TurkNet‘te gerçekten taahhüt yok mu? Bireysel müşterilerimize sunduğumuz tek paket olan Özgür İletişim paketimizde kesinlikle taahhüt yoktur.