Yeliz Yeşilmen evli mi?

Yeliz Yeşilmen eşinden ayrıldı mı?

2010’da iş insanı Ali Uğur Akbaş ile nikah masasına oturan Yeliz Yeşilmen‘in 11 yıllık evliliği bitti. 42 yaşındaki şarkıcı, sessiz sedasız gerçekleşen boşanma hakkında ilk kez konuştu.

Yeliz Yeşilmen kaç çocuğu var?

Asya Tuana Akbaş
Birbey Akbaş
Yeliz Yeşilmen/Çocukları

Yeliz Yeşilmen ne iş yapıyor?

Oyuncu
ŞarkıcıManken
Yeliz Yeşilmen/Meslekleri

Yeliz Yeşilmen babası kim?

Cemal YeşilmenYeliz Yeşilmen / Babası

Yeliz Yeşilmen ne dedi?

Sisi eski eş Ali Uğur Akbaş’ın Yeliz Yeşilmen‘e süit oda tuttuğunu söyledi ve “Boşanmalarına rağmen helalliği olduğu için birlikte oluyorlar” dedi. Yeşilmen ise bu ifşanın ardından “Yabancıya gitmiyor” yanıtıyla herkesi şoke etti.

Yeliz Yeşilmen kaç yaşında?

43 yaşında (17 Aralık 1978)Yeliz Yeşilmen / Yaş

Yeliz Yeşilmen nasıl zayıfladı?

Doğum sonrası aldığı kiloları veremeyen Yeşilmen, aldatıldığı yönünde çıkan haberler sonrası radikal karar alıp kendini spora verdi. Spor yapmaya başladıktan sonra yazın aldığı kiloları veren Yeliz Yeşilmen, mankenlik günlerindeki haline geri döndü.

Yeliz Yeşilmen neden boşandı?

42 yaşındaki şarkıcı, sessiz sedasız gerçekleşen boşanma hakkında ilk kez konuştu. ‘2. Sayfa’ programına konu olan Yeliz Yeşilmen, “Evlilikle ilgili kendimize konuşma yasağı getirdik. Biz anlaşamadığımız için anlaşmalı olarak boşandık.

Yeliz Yeşilmen Ali Uğur Akbaş ne iş yapıyor?

AYAMDER, Atlı Spor Kulübü, Salı Grubu başta olmak üzere birçok sivil toplum örgütünün üyesi olan Ali Uğur Akbaş, Adana Demirspor Kulübü’nün 2. Başkanlığını yürütmektedir.

Yeliz Yeşilmen hangi okul mezunu?

Anadolu ÜniversitesiYeliz Yeşilmen / Eğitim (2016)

Yeliz Yeşilmen nasıl ünlü oldu?

Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlik de yapmaktadır. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye’de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı.

Yeliz Yeşilmen kaç kilo verdi?

2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştiren Yeliz Yeşilmen‘in Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var. Yeliz Yeşilmen 1.65 cm boyunda ve 67 kilodur.

Yeliz Yesilmen hangi dizide oynuyor?

Aşkım Aşkım
Avrupa Yakası2004 – 2009
Yeliz Yeşilmen/TV şovları

Ali Uğur Akbaşın ilk eşi kimdir?

Türkiye’nin Ali Uğur Akbaş’ın eski eşi olarak tanıdğı Gülbin Vardar, müzik dünyasında yer alan isimlerden biri. Çeşitli mekanlarda sahne alan ve Alayına Gider isimli bir albümü bulunan Gülbin Vardar’ın Ali Uğur Akbaş‘tan iki kız çocuğu var.

Yeliz Yeşilmen Şu an kaç kilo?

2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile hayatını birleştiren Yeliz Yeşilmen‘in Birbey ve Asya isimli iki çocuğu var. Yeliz Yeşilmen 1.65 cm boyunda ve 67 kilodur.