Romanca Ranga ne anlama gelir?

Romanca Mitra ne demek?

(İnsanlarda ve canlı hayvanlarda) Embriyonun geliştiği kadın genital cihazının iç boşluğu; matris; Rahim.

Romanlarda Aretim ne demek?

peki nedir bu aretlik? Ahiretlik ya da aret, iki bayan arasında olan arkadaşlık yeminidir. Dua ile yapılır. Öbür dünya da dostuz manasındadır.

Romanlarda şugar ne demek?

Şugar: güzel demek romanlarda..!

Çingene dilinde seni seviyorum ne demek?

Çingene dilindeseni seviyorum“un bir karşılığı yoktur. Onlar sevdiklerine “Seni yaşatacağım” derler.

Argoda Mitra ne demek?

argoda, karı, kadın.

Mitra Kürtçe ne demek?

Mitra genel olarak güneş, sevgi ve merhamet demektir. Mehr (güneş) Mihribani (merhamet) sözcükleri Mitradan türemiş olabilirler. Mihribani sözcüğü Kürd kültüründe aynı anlama gelir.

Giyla ne demek?

gıyla” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. erkek cinsel organı.

Dagidik ne demek?

Çevremizi saran kalabalık açıldığında sözü geçen biri olduğu anlaşılan Mustafa (26), “Bize Conoların Dagidik kolu derler. Dagidik, oynamayı seven demek.” Mahallenin ortasında yükselen bezlere sarılı eğri yükseltiyi gösteriyor, “Ortak tuvalet ve banyomuz.

Mangosar ne demek?

mangosar” başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. ” mangosar köpek mangosarı ” olarak kullanılan bir de küfür mevcuttur.

Çoramık ne demek?

çoramık: (maraş-göksun yöresinde) gözden, hastalık dolayısıyla akan su. roman müzisyenlerin dilinde; çalamayan. deve savranlarının yanında develerin bakımıyla ilgilenen daha alt düzey görevlidir. çoramıklar genellikle deve sahibinin ailesinden olan veya yakından tanıdığı bir çocuktur.

Çingeneler neden yıkanmaz?

Çingeneler neden yıkanmaz sorusuna kısa bir yanıt vermek gerekirse bunun tamamen bir önyargı olduğunu belirtmemiz gerekir. Çingeneler için temizlik önemlidir ve bu konuda özenlidirler. Ama yoksun kaldıkları haklar ve yaşadıkları koşullar onların temizlik imkânına sahip olmasını engellemiş olabilir.

Çingeneler hangi dili konuşur?

Çingenece ya da Romanca, Çingenelerin yaşadığı tüm ülkelerde konuşulur, ancak bölgeden bölgeye çok fazla değişkenlik gösterir ve birçok Çingene bu dili unutup yaşadıkları ülkenin dilini konuşmaya başlamıştır.

Tersoyu ne demek?

şans oyunlarında kötü şansı tersine çevirmek için kullanılır: tersoooo. işe yaramayabilir, garantisi yoktur. maddi anlamda olan sıkıntı için de kullanılır.

Mitra isminin anlamı nedir?

Türkiye’de ender rastlanan isimlerden olan Mitra, efsane, arkadaş ve prenses gibi anlamlara geliyor. Bebek sahibi olmayı bekleyen çiftlerin dikkatini çeken Mitra Zerdüştlük dininde ahit, yemin, anlaşmadan sorumlu ilahi varlık olarak biliniyor. Türk Dil Kurumu’nda (TDK) yer almayan Mitra, efsane, arkadaş ve prenses.

Mitra hangi ülkenin ismi?

Mitra,Farsça ve Hintçe anlamları olan kelime olarak kaynaklarda yer alıyor. Türkiye’de ender rastlanan isimlerden olan Mitra, efsane, arkadaş ve prenses gibi anlamlara geliyor.