Transpalet fiyatları ne kadardır?

Transpalet alırken nelere dikkat edilmeli?

Transpalet seçimi yaparken yapılacak iş, kullanılacak alan ve güvenlik sistemi gibi bir çok faktör göz önünde bulundurulmalıdır….Tartı Sistemli Transpaletler

  • 2000 kg kapasite.
  • Göstergeli panel (max. …
  • Okuma başlangıcı 1 kg.
  • 40 saat akü çalışma süresi.
  • Minimum 85 mm yüksekliğe sahip paletleri kaldırma.

Transpalet neden kaldırmaz?

Transpalet pompasının düzgün şekilde kaldırmamasının en yaygın sebebi hidrolik sistemdeki bir havadır. Hidrolik basınç, krikoyu çalıştırmak için gerekli olduğundan, herhangi bir hava kabarcığı bu basıncı bozabilir ve krikonun kaldırılmasını önleyebilir.

Manuel transpalet nedir?

Transpalet, Palet-taşıyan veya Palet-taşıyıcı; insan kontrollü, yaya (manuel transpalet) veya motor (motorlu transpalet) gücüyle çalışan paletlere yüklenmiş yükleri hidrolik pompa gücüyle kaldırarak yatay olarak taşımaya yarayan araçlardır. … Üzerinde yük varken ani dönüşlerden kaçınılmalıdır.

Transpalette hangi yağ kullanılır?

Transpalet için hidrolik yağın kullanılması önerilir. Yağın 40°C’de 30cSt viskozitesi ve 0,4 litrelik toplam hacmi (ISO VG32) vardır. Diğer yağların kullanılması halinde, transpaletin şişirilmesi zor olabilir. Çünkü yağ muhtemelen çok kalın olacaktır.

Transpalet itilir mi çekilir mi?

Transpalet için de özelleştirilmiş ya da niteliklendirilmiş kriko benzetmesini yapabiliriz. İtilerek değil çekilerek kullanılır. Üzerinde ani yük varken, hızlı dönüşlerden kaçınmak gerekir çünkü yükler devrilebilir.

Transpalete kaç numara yağ konur?

Transpaletlerde 37 ya da 46 numara hidrolik yağı kullanılır.

Transpalet neden iner?

TRANSPALETİN TEKERLEKLERİ ÇOK SES ÇIKARIYOR Bir diğer indirmeme sebebi şase sıkışması olabilir. Pompa boştayken hareket etmiyorsa servis görmesi gerekir. Bunlar haricinde piston yamulmuş olabilir. Piston değişimi ile sorun giderilebilir.

Transpalet kullanımı zor mu?

Transpalet kullanımı kolaydır ancak herkes transpalet kullanamaz. Bunun için mutlaka sertifikalı bir operatör desteği gereklidir. Forklift operatörü ehliyetine sahip kişiler tarafından kullanılabilir.

Manuel transpalet nasıl kullanılır?

Transpaletlerde iki adet çatal bulunur; bu çatallar, üzerinde yük bulunan paletlere bağlanır. Bağlandıktan sonra yukarı doğru kaldırılır ve yük transpalete yüklenmiş olur. Ön bölümde bir araç kolu bulunur bu sayede manevra yapmak ya da sağa sola hareket erişimi de kolayca sağlanmış olur.

Transpalet yağı kaç numara?

Transpaletlerde 37 ya da 46 numara hidrolik yağı kullanılır.

Hidrolik yağı kaç numara?

Günümüzde en çok kullanılan hidrolik yağlardan biri 46 numara hidrolik yağdır.

Transpalet kullanmak zor mu?

Transpalet kullanımı kolaydır ancak herkes transpalet kullanamaz. Bunun için mutlaka sertifikalı bir operatör desteği gereklidir. Forklift operatörü ehliyetine sahip kişiler tarafından kullanılabilir.

Transpalet parçaları nelerdir?

Tekerlekli düz bir taban, çatal şeklinde tasarlanmış taşıma uçları ve hidrolik pompa ana parçalarından oluşan transpaletlerin kullanımı oldukça kolaydır. Transpaletin iki adet çatalı, üzerinde yük bulunan palete bağlanır.

46 numara yağ nerede kullanılır?

Tüm endüstriyel ve hareketli hidrolik sistemler için tavsiye edilir. Özel endüstriyel uygulamaları içinde iş makinaları, presler, hareketli yapı ekipmanları, plastik enjeksiyon ve çekme makinaları, hava kompresörleri yer alır.

32 numara yağ nerede kullanılır?

Üretim tesisleri ve endüstriyel uygulamalarda kullanılan hidrolik sistemlerde kullanıma uygundur. ISO HM sınıfı hidrolik yağların tavsiye edildiği denizcilik uygulamalarında kullanıma uygundur.