Tahsin Işın neden öldü?

Tahsin Isin neden oldu?

Tahsin Işın, 2020 yılının eylül ayında Medium üzerinden yaptığı bir paylaşım ile birlikte sağlık sorunları nedeniyle iyzico’dan ayrıldığı açıklamıştı ve kansere yakalandığını belirtmişti. … Girişimci kimliğinin yanı sıra melek yatırımcı da olan Tahsin Işın kanserle olan mücadelesini kaybetti.

Tahsin Işın kimdir?

E-ticaret alanında ödeme teknolojileri çözümleri sunan iyzico’nun kurucularından Tahsin Işın, hayatını kaybetti. 2013 yılında Barbaros Özbuğutu ile birlikte iyzico’yu kuran Tahsin Işın, bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Barbaros Özbugutu kimdir?

İş adamı, İYZİCO Kurucu Ortak ve CEO’su. Kariyerine 1999 yılında telekomünikasyon devi Telefonica O2’nun call-center operasyonunda başladı. 2005’te elektronik ticaret ve ödeme hizmetlerinde dünya liderleri şirketlerden Firstdata’ya Operasyon Birim Müdürü olarak transfer oldu.

Tahsin kaç yaşında MasterChef?

Tahsin Küçük 15 Haziran 1997 Kocaeli doğumludur. 23 yaşındaki Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul’da hayatını sürdüren MasterChef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir.

PayU sahibi kim?

Naspers Group’un sahibi olduğu PayU 2018 itibarıyla hizmet 17 ülkede hizmet vermektedir.

Barbaros Özbuğutu kimdir?

İş adamı, İYZİCO Kurucu Ortak ve CEO’su. Kariyerine 1999 yılında telekomünikasyon devi Telefonica O2’nun call-center operasyonunda başladı. 2005’te elektronik ticaret ve ödeme hizmetlerinde dünya liderleri şirketlerden Firstdata’ya Operasyon Birim Müdürü olarak transfer oldu.

Tahsin küçük hangi takımı tutuyor?

Mavi takım kaptanı olan Tahsin Küçük yaptığı yemekler ve konuşmaları ile dikkat çekiyor.

Burcu Eminoğlu kimdir?

Tv8 ekranlarına damga vuran Masterchef yarışma programının en çok dikkat çeken isimleri arasında yer alan genç isim Burcu Eminoğlu 29 yaşındadır. Yarışma gereği birçok farklı yemek yapsa da Burcu‘nun asıl uzmanlık alanı pastadır.

İyzico kime satıldı?

6 yıl önce Barbaros Özbuğutu ve Tahsin Isın tarafından kurulan ve o günden bu yana büyüyen iyzico, uzun görüşmelerin ardından PayU’ya 165 milyon dolara satıldı. 30 binden fazla e-ticaret sitesinin ödeme alt yapısını sağlayan iyzico, bugün itibarıyla global fintek şirketi PayU tarafından 165 milyon dolara satın alındı.

İyzico kime ait?

iyzico‘nun kurucu ortağı ve CEO’su Barbaros Özbuğutu konuyla ilgili şunları söyledi: “Bugün, iyzico için yeni bir dönemin başlangıcı. 2013 yılında ortağım Tahsin’le iyzico‘yu Türkiye’nin her yerindeki KOBİ’lerin online ödeme almasını mümkün kılmak hedefiyle kurduk.

Barbaros Ozbugutu kimdir?

2007 yılında Firstdata iştiraki olan Telecash’e geçen Özbugutu, KOBİ piyasasından sorumlu satış müdürü oldu. Kısa sürede ekibiyle birlikte, Telecash toplam cirosunun yüzde 50’sini oluşturan Özbugutu, 2010 yılında alternatif ödeme şirketlerinden Klarna’da Almanya pazarından sorumlu ülke müdürü olarak göreve başladı.

Tahsin hangi takımı tutuyor?

Mavi takım kaptanı olan Tahsin Küçük yaptığı yemekler ve konuşmaları ile dikkat çekiyor.

Masterchef Tahsin hangi yarışmalara katıldı?

Masterchef yarışmasına yaptığı yemekler ve horon gösterisi ile damga vurmuştur. Okan Üniversitesi Gastronomi bölümü mezunudur. Masterchef Tahsin Küçük, 2015 yılında ‘Ver Fırına’ isimli yemek yarışmasına katılmıştır. Bunun yanı sıra geçtiğimiz yıllarda ‘Yemekteyiz’ yarışma programına da katılmıştır.

MasterChef Burcu eşi kimdir?

Burcu Önal, daha önce MasterChef‘e konuk olarak da katılan İbrahim Önal ile evlidir. Burcu Önal’ın eşi İbrahim Önal’ın oyuncu Burak Özçivit’e benzerliği uzun süre sosyal medyada konuşulan konular arasında yer aldı.

MasterChef Burcu evli mi?

İşte MasterChef Burcu Önal’ın, hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler… Burcu Önal, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde 1986 yılında dünyaya geldi. 15 sene Asya’da yaşayan Önal, küçük yaşlarda Filipinli bir ailede sonrasında da Çinli bir ailede büyüdü. Aslen Diyarbakırlı olan yarışmacı, İbrahim Önal ile evlidir.