Yükseleni Aslan olan Yengeçlerin özellikleri nelerdir?

Yükselenin Aslan olması ne demek?

Aslan Burcu Yükseleni Yükselen burcu Aslan olanlar, her şey yolunda giderken, açık olmayı seven, aktif ve etrafına ışık saçan bir kişilik sergilerler. Dışadönüklük, kendinden emin davranışlar, koruyuculuk, Yükselen Aslan‘ın aranılan, sevilen ve saygı duyulan bir insan olmasında rol oynayan en önde gelen özellikleridir.

Yükselen Aslan kadını nasıl olur?

Yükseleni Aslan olan kadınlar dikkatleri üstlerine çekme konusunda oldukça şanslıdırlar. Dikkat çekmek için ekstra bir çaba göstermelerine gerek yoktur. Bir ortama girdikleri andan itibaren gözler onların üzerine dönebilir ve bir anda ilgi odağı olabilirler. Oldukça sıcak, yüksek enerjili ve kabiliyetli insanlardır.

Yengeç kızı nasıl olur?

Oldukça sevgi dolu olan yengeç burcu kadını oldukça duygusaldır. Bunun yanı sıra her şeyi çok severler. Yengeç burcu kadını da kimse hakkında art niyetli düşünmeden anaç bir tavır ile yaklaşırlar. Yengeç burcu kadını duygusal olduğu kadar melankolik bir yapıya da sahiptir.

Yengeç Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Yengeç burcu olan kişiler genel olarak hayatlarındaki her konuda aşırı derecede alıngan, hassas ve de kuruntulu olan kişilerdir. Sorumluluk duyguları da oldukça çok gelişmiş olmaktadır. Yengeç burcu olan kişiler duygusallıkları ve de duyarlılıkları ile tanınırlar.

Yükselen Aslan kimle anlaşır?

Yükselen burcunuz Aslan ise; Evlilik tutkudur, cinselliktir, heyecandır diyorsanız Yay ve Balık burçlarıyla anlaşabilirsiniz.

Aslan burcu kimlerle Anlasir?

Aslan burcu kadınlarının genel olarak anlaştığı 3 tane burç vardır. Bu burçlar koç, ikizler ve yay burçlarıdır. Aslan burcu kadınları öz güvenleri yüksek olan ve iddialı olan koç burçları ile oldukça iyi geçinirler. Bu iki burç arasında inatlaşmalar her daim vardır.

Aslan burcunun yükselen burcu nedir?

Günlük Burç Yorumu

Saat 23 Temmuz- 2 Ağustos 13 Ağustos- 23 Ağustos
09:00 Başak Terazi
09:30 Başak Terazi
10:00 Terazi Terazi
10:30 Terazi Terazi

Yengeç burcu kadını utangaç mıdır?

Sevdiğini, sevdiği kişiye söyleme konusunda yengeç burcu kadını utangaç davranabilmektedir. Sevdiği kişiyi sürekli izleyerek ona aşık olduğunu belli edebilirler.

Yengeç burcu kadını güzel olur mu?

Yengeç burcu kadınları oldukça güzel kadınlardır. Kıvrımlı dudakları güldüklerinde ortaya hoş bir görüntünün çıkmasına sebep olur. Kilo almaya müsait yapıları ilerleyen yaşlarda vücut yapılarının bozulmasına sebep olabilir.

Yengeç burcu kimlerle iyi anlaşır?

Yengeç kadınının en iyi anlaştığı burçlar arasında, Başak, Akrep ve Boğa burçları yer alır. Sakin ve bağlılığına düşkün ve sakin burçların arasındaki uyum ise genellikle huzur vericidir.

Yengeç burcu nelerden hoşlanmaz?

Yengeç burcu, arada kalmaktan ya da belirsiz durumlar ile başa çıkmak zorunda kalmaktan nefret eder. Yengeç burcu sevmedikleri arasında bu nedenle belirsizlik kavramı da yer alabilir. Kendi konfor alanına çok önem veren yengeç burçları bu alanlara yenilikler girince bu durumdan hoşlanmaz.

Yükselen burç hangi burçla anlaşır?

Su grubu burçlarla iyi anlaşmasının yanı sıra Kova, Oğlak, Koç ve Boğa burçları ile de iyi anlaşırlar. Sevmekte bir türlü başarılı olamadıkları burçlar ise Yay, Başak ve İkizler burcudur. Yükselen burçların birbirine uyumları genellikle ilişkideki belirleyici faktörlerdendir.

Aslan burcu kimlerle iyi anlaşır?

Aslan burçları kendisi gibi ateş grubundan olan Yay ve Koç ile iyi anlaşırlar.” Ancak gözlem ve haritalardaki durumlarına bakıldığında, kendisi gibi rekabetçi olan koç burcuyla yaya göre daha az anlaşması olacaktır. Aslan burcunun anlaşmakta zorlanacağı burçlar su grubu burçlarıdır.

Aslan burcu kiminle evlenmeli?

Aslan burcu kadını, özgürlüğü seven bir karaktere sahip olmasından dolayı onu en iyi anlayabilecek burç olan yay burcu erkeği ile evlenebilir. Bununla beraber hareketli yapısın ayak uydurabilecek tek burç olan ikizler, yine aslan burcu kadını için ideal eştir.

Aslan burcu kimlerle anlaşamaz?

Aslan burcunun anlaşamayacağı en önemli iki burç başak ve oğlak.