Galatasaraylı Yedlin nereli?

Yedlin gitti mi?

Alınan bilgiye göre son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan, geçtiğimiz sezon Newcastle’dan transfer edilen DeAndre Yedlin ile yollar ayrıldı. David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami, 28 yaşındaki futbolcu ile anlaştı. ABD’li sağ bek, ülkesinin takımlarından Inter Miami’ye transfer olmak için ülkesine gitti.

Yedlin nereye gitti?

MLS ekiplerinden Inter Miami’ye transfer olan ABD’li futbolcu Yedlin, pazartesi günü ülkesine gitti. Galatasaray, sözleşmesini feshettiği tecrübeli futbolcunun ayrılığından bonservis geliri elde etmeyecek. Sarı-kırmızılılar, 1.5 yıl için oyuncuya ödemesi gereken 1 milyon 675 bin eurodan kurtulmuş olacak.

Yedlin kimden geldi?

Deandre Yedlin Galatasaray ile adının anılması sonrasında kariyeri merak edilen isim olmaya başladı. Ara transfer döneminde takımdaki eksiklikler dolayısıyla gündemde yer alan Deandre Yedlin, Letonya asıllı ABD’lidir. Futbola da ABD’de başlayan Deandre Yedlin,İngiltere Ligi’nde de forma giymiştir.

Yedlin hangi takımlı?

Galatasaray’ın yollarını ayırdığı Deandre Yedlin‘in yeni takımı belli oldu. MLS ekiplerinden Inter Miami, Galatasaray’ın sözleşmesini feshettiği Deandre Yedlin‘i transfer ettiğini duyurdu.

Yedlin Galatasaraydan ayrıldı mı?

Süper Lig’in 23. haftasında Trabzonspor’a sahasında son dakikalarda yediği gollerle 2-1 mağlup olan Galatasaray‘da ilk ayrılık gerçekleşti. Sarı kırmızılılar, sağ kanat oyuncusu DeAndre Yedlin‘le karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

Yedline ne oldu?

Galatasaray’dan ayrılan DeAndre Yedlin, MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzaladı. Galatasaray’daki sözleşmesini fesheden DeAndre Yedlin ülkesine döndü. ABD’li futbolcu, MLS ekiplerinden Inter Miami’ye transfer oldu. Yedlin, David Beckham’ın ortağı kulüple 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kerem aktürkoğlu nereli?

21 Ekim 1998 tarihinde Kocaeli’de dünyaya gelen Kerem Aktürkoğlu, futbola Gölcükspor altyapısında başladı. Hisareyn ve Başakşehir altyapılarında da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, BB Bodrumspor ve Karacabey Belediye Spor takımlarında top koşturmasının ardından sezon başında TFF 3.

Galatasaray yeni teknik direktörü kim?

Domènec TorrentGalatasaray / Teknik direktör
Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından yeni hoca resmen belli oldu. Başkan Burak Elmas, NEF Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında Domenec Torrent ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Kerem Aktürkoğlu ailesi aslen nereli?

Aslen Kocaelilidir. 2 Eylül 2020’de Galatasaray’a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, forma şansı bulduğu maçlarda takımına verdiği katkıyla ön plana çıktı ve Milli Takım’a kadar yükseldi.

Ömer Bayram aslen nereli?

Breda, HollandaÖmer Bayram / Doğum yeri

Mancini’den sonra kim geldi?

Roberto Mancini‘nin yerine ise Portekiz’li Jose Mourinho getirildi.

Galatasarayı kim çalıştıracak?

İşte, Galatasaray‘ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent’in hayatı hakkında bilgiler… Galatasaray‘ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaptığı açıklamada, “Domenec Torrent ile yardımcılık için görüştük ancak gelişmeler sonrasında teknik direktörlük için anlaştık.” dedi.

Kerem inan nereli?

Muhammed Kerem Aktürkoğlu (d. 21 Ekim 1998, İzmit, Kocaeli), sol kanat mevkisinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray‘da forma giymektedir.

Kerem aslen nereli?

Aslen Kocaelilidir. 2 Eylül 2020’de Galatasaray’a transfer olan Kerem Aktürkoğlu, forma şansı bulduğu maçlarda takımına verdiği katkıyla ön plana çıktı ve Milli Takım’a kadar yükseldi. Milli Takım formasıyla ilk maçını 27 Mayıs 2021’de oynadı.

Ömer Bayram babası nereli?

Hollanda’nın Breda kentinde bir Kayseri’den göç etmiş Türk işçi ailenin çocuğu olarak dünyaya gelen Ömer Bayram, futbola PCP Breda altyapısında başladı. Daha sonra Baronie van Breda ve NAC Breda altyapılarında forma giydi. 2009 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı.