Yedlin gitti mi?

Yedlin ayrıldı mı?

Galatasaray’da bir ayrılık daha gerçekleşti. Sarı kırmızılılar, DeAndre Yedlin ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Yedlin nereye gitti?

MLS ekiplerinden Inter Miami’ye transfer olan ABD’li futbolcu Yedlin, pazartesi günü ülkesine gitti. Galatasaray, sözleşmesini feshettiği tecrübeli futbolcunun ayrılığından bonservis geliri elde etmeyecek. Sarı-kırmızılılar, 1.5 yıl için oyuncuya ödemesi gereken 1 milyon 675 bin eurodan kurtulmuş olacak.

Yedline ne oldu?

Galatasaray’dan ayrılan DeAndre Yedlin, MLS ekiplerinden Inter Miami ile sözleşme imzaladı. Galatasaray’daki sözleşmesini fesheden DeAndre Yedlin ülkesine döndü. ABD’li futbolcu, MLS ekiplerinden Inter Miami’ye transfer oldu. Yedlin, David Beckham’ın ortağı kulüple 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yedlin hangi ülkeden geldi?

DeAndre Roselle Yedlin (d. 9 Temmuz 1993; Seattle, Washington) sağ bek mevkisinde oynayan Amerikalı millî futbolcudur.

DeAndre Yedlin neden ayrıldı?

Alınan bilgiye göre son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan, geçtiğimiz sezon Newcastle’dan transfer edilen DeAndre Yedlin ile yollar ayrıldı. David Beckham’ın sahibi olduğu Inter Miami, 28 yaşındaki futbolcu ile anlaştı. ABD’li sağ bek, ülkesinin takımlarından Inter Miami’ye transfer olmak için ülkesine gitti.

Yedlin sözleşmesi ne zaman bitiyor?

ABD’li sağ bek, ülkesinin takımlarından Inter Miami’ye transfer olmak için ülkesine gitti. Haziran 2023’e kadar Sarı-Kırmızılı ekip ile sözleşmesi bulunan Yedlin, bu sezon çıktığı 23 maçta skora katkı veremezken, vasatın üstüne çıkamamıştı.