Yuksel Yıldırım nereli?

Yuksel Yildirim ne is yapar?

Yüksel Yıldırım, (24 Mayıs 1961; Hafik, Sivas) Türk mühendis, iş insanı, ve spor yöneticisi. Yıldırım Holding icra kurulu başkanı, Samsunspor Futbol Kulübü sahibi, yönetim kurulu başkanı ve Samsunspor Kulübü başkanı.

Robert Yüksel Yıldırım aslen nereli?

1960 yılında Sivas’ta doğan Yüksel Yıldırım, Samsun’da tamamladığı ilkokul, ortaokul ve lise öğreniminin ardından 1983 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü bitirmiştir. 1989 yılında ABD’deki Oregon State University’de Makine Mühendisliği alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.

Yıldırım Holding sahibi kim?

Değerli İş Ortaklarımız, YILDIRIM Şirketler Grubu olarak 2004 yılında liman sektörüne girerek, 2011 yılında tüm liman ve konteyner terminal operasyonlarını tek bir çatı altında birleştirmek üzere YILPORT Holding A.Ş.’yi kurduk.

Yüksel Yıldırım dünyanın kaçıncı zengini?

Yılport Holding İcra Kurulu Başkanı Robert Yüksel Yıldırım, listeye 73. sıradan giren tek Türk denizcisi oldu.

Yüksel Yıldırım ne mezunu?

Yılport Holding’in dümeninde bulunan Yüksel Yıldırım, 1960 yılında Sivas’ta doğdu. “Robert” ön ismini İstanbul Teknik Üniversitesi makine mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra 1989 yılında yelken açtığı Amerika Birleşik Devletleri’nde kendi kendine vermişti.

Yüksel Yıldırım kaç yaşında?

60 yaşında (24 Mayıs 1961)Yüksel Yıldırım / Yaş

Garip Yıldırım kimdir?

Vakfımıza ismini veren Garip Yıldırım 1964 yılında Samsun’da ilk işletmesini kurarak ticaret hayatına atılmış, kazanmış olduğu ticaret geleneğini ve tecrübeyi eşi Zeycan Yıldırım‘ın da desteğiyle çocukları Ali Rıza, Yüksel ve Mehmet Yıldırım‘a aktararak iş hayatına atılmalarına öncülük etmiştir.

Yılport kaç limanı var?

Yılport Holding, 2025 yılına kadar dünyanın ilk 10 uluslararası liman işletmecisi arasına yükselmeyi hedefliyor. Yılport Holding’in dünyanın 9 ülkesinde, 21 limanı ve terminali bulunuyor.

Yılyak kömür kimin?

Samsun’da Yılyak Kömür‘ün sahibi olarak tanınan Yıldırım Holding’in Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Yıldırım, 52 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Mudanya’da kalp krizi nedeniyle hayata gözlerini yuman işadamı Mehmet Yıldırım’ın cenaze namazı Samsun Büyük Camide kılındı.

Koçlar ne kadar zengin?

Semahat Arsel’in 1.9 milyar dolar, Rahmi Koç‘un 1.8 milyar dolar, Suna Kıraç’ın 1.6 milyar dolar, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç‘un 800 milyon dolar, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘un 700 milyon dolar, İpek Kıraç’ın 600 milyon dolar, Aylin Elif Koç‘un 450 milyon dolar, Esra …

Türkiye’nin en zengin insanı kim?

Murat Ülker, Yıldız Holding.

Başak Yüksel Yıldırım kimdir?

İstanbul Üniversitesi Fen Fakultesi Matematik Bölümü mezunudur. Bankacılık alanında kariyer yaparak emekli olmuştur. Yaradılışın özüne olan merakı ile ruhsal öğretilere ve yeni bilim konularına yönelmiştir.

Yılport ne iş yapar?

YILPORT Holding A.Ş., Yıldırım Grubu’nun liman ve konteyner terminal operasyonlarını tek bir çatı altında birleştirmek için Ağustos 2011’de kuruldu. YILPORT, Türkiye’ye daha önce uğrak yapmamış en büyük gemiler için tasarladığı Gemlik projesine 2011 yılında başladı.

Ali Rıza Yıldırım kimdir?

Ali Rıza Yıldırım, 1957’de Sivas’ta Hafik’te doğdu. İlk ve orta öğrenimini Samsun’da tamamladı. 1970 yılında aile şirketi için çalışmaya başladı. Askerlik görevini yerine getirip satış direktörü, ve genel direktör olarak satış ve pazarlama faaliyetlerinde bulundu.

Jasper Yıldırım kimdir?

JASPER SİNAN YILDIRIM KİMDİR? 26 Yaşında olan Jasper Sinan Yıldırım Eğitiminin büyük kısmını Amerikada tamamladı. Üniversite’ye Arizona Üniversitesinde başlayan Yıldırım eğitimini Harvard işletme Okulu’nda devam ettirdi. İç pazarlama Ve İş geliştirme alanlarında eğitim alan Jasper Yıldırım Yıldırım Grop’da çalışıyor.