Rober Hatemo Senden Çok Var ne zaman çıktı?

Rober Hatemo Senden Çok Var şarkısı ne zaman çıktı?

Video klipleri

Yıl Şarkı Albüm
2007 Senden Çok Var Sihirli Değnek
“Beyaz ve Sen”
2008 “Yan Bahçe” (Remix)
2010 “Mahrum” Mahrum

Rober Hatemo Senden Çok Var şarkı sözleri kime ait?

Senden Çok Var‘ın bestecisi Giorgos Mazonakis çok yakışıklı bir oğlan. Yunanistan’da çok seviliyor.

Rober Hatemo kimin oğlu?

Araksi HatemoRober Hatemo / Ebeveynleri

Senden çok var kimin?

Rober HatemoSenden Çok Var / Sanatçı

Rober Hatemo dini nedir?

Pop müziğin yeni yıldızlarından Rober Hatemo‘nun 1994 yılında askerliğini yaptığı sırada sünnet olduğu ortaya çıktı. Magazin basınının önde gelen haftalık gazetesi Haftasonu’nda yer alan habere göre Hatemo, bir gayrimüslim olarak dini mecburiyeti bulunmamasına rağmen, askerdeki arkadaşlarına özenerek sünnet oldu.

Rober Hatemo kaç?

Rober Hatemo, 1974 doğumludur. “Esmer” adlı ilk albümünü 1997 çıkaran ve pek çok hit şarkıya imza atan Rober Hatemo hakkında bilinmesi gerekenler haberimizde… Rober Hatemo nereli ve kaç yaşında? Ermeni asıllı Türk şarkıcı Rober Hatemo, 25 Aralık 1974 tarihinde Çanakkal’de dünyaya gelmiştir.

Rober Hatemo kaç doğumlu?

25 Aralık 1974 (47 yıl yaşında)Rober Hatemo / Doğum tarihi

Giden Candan gidiyor sözleri kime ait?

Giden Candan Gidiyor‘ şarkısının hikâyesini sizden dinleyebilir miyiz? Sözü ve müziği Ogün Dalka’ya ait olan bu şarkı oldukça hüzünlü ve duygusal.

Rober kaç yaşında?

47 yaşında (25 Aralık 1974)Rober Hatemo / Yaş

Rober Hatemo nerede sahne alıyor 2021?

Rober Hatemo // 19 Kasım 2021 // SoldOut Performance Hall – izmirmag. SATIN AL 99 * Bilet fiyatları değişiklik gösterebilir. Rober Hatemo 19 Kasım’da SoldOut Performance Hall sahnesinde!

Rober Hatemo annesi kimdir?

Araksi HatemoRober Hatemo / Annesi

Rober Hatemo nerede sahne alıyor 2020?

Şub 2020 Rober Hatemo, başarılı performansıyla Mask Beach sahnesinde! – Etkinlik düzeni ayaktadır, 18 yaş sınırı vardır. – Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir. – Kapı açılış saati 20.00’dir.

Rober Hatemo burcu ne?

Rober Hatemo kimdir, aslen nereli, kaç yaşında soruları merak ediliyor. Ermeni asıllı Türk şarkıcı 1974 Kumkapı doğumlu. Oğlan burcu olan şarkıcı askerliğini ise1994 yılında Adana’da yapmış.

Rober Hatemo nerede doğdu?

Çanakkale, TürkiyeRober Hatemo / Doğum yeri

Rober Hatemo nerede sahne alıyor 2022?

Oca 2022 Güzel bir müzik gecesi Mask Beach sahnesinde sizi bekliyor. Bilet fiyatları masaları kapsamaktadır. Tek kişi fiyatı değildir. – Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz.