Transformers hikayesi nedir?

Transformers nasıl çıktı?

Konserveleri Tenekeden Üretme Fikri Nasıl Transformers‘ı Ortaya Çıkardı? Japonya’ya İkinci Dünya Savaşı sonunda yardım elini uzatan ABD, konserve gıdaları teneke kutulara koymaya karar vermişti. Bu konservelerin kutularını yıllar sonra Transformers olarak görecektik.

En Güçlü Transformers hangisi?

Optimus Prime, Transformers evreninde birçok çatışmanın gidişatını saf iradesi ve cesareti ile kendi lehine çevirmesiyle efsane olmuştur. Sayısız kez kendini feda etti ve kendisinden güçlü birçok düşmanı, arkadaşlarının ve müttefiklerinin yardımına güvenerek taktik üstünlüğü ile alt etti.

Megatronla Optimus Prime kardeş mi?

Orion Pax, Optimus Prime olduktan sonra, takım liderleri ve Optimus‘un kardeşi Megatron, Optimus Prime‘ı kıskanmaya başlamıştı. Daha sonra Optimus Prime‘ın gücüne sahip olmak isteyen ve Primelar tarafından reddedilen Megatron, öfkesinden dolayı karanlık tarafı seçti ve Decepticonlar’ı topladı.

Transformers ne kadar kazandı?

*Transformers: Age of Extinction-Transformers: Kayıp Çağ / Maliyet: 210 milyon dolar / Dünya sinema hasılatı : 1 milyar 80 milyon dolar / Türkiye’de 741 bin seyirci…

Transformers kim yazdı?

Alex Kurtzman
Roberto OrciJohn Rogers
Transformers/Öykü

Transformers kaç tane?

Transformers serisi, 2007 yılından başlamak üzere toplam 6 filmden oluşan bir seridir. Transformers serisi; Transformers, Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü, Transformers: Kayıp Çağ, Transformers: Son Şövalye ve Bumblebee olmak üzere toplam 6 ffarklı ilmden oluşur.

Galvatron nasıl Megatron oldu?

Transformers Prime Türkçe – Galvatron insanlar tarafından Megatron‘un bedeninde tekrar yapıldı ve Megatron‘un zihni tekrar Galvatron‘un bedeninde canlandı. Böylece Megatron, Galvatron oldu. | Facebook.

Nemesis Prime nedir?

Optimus Prime, Quintessa’yı öldürmek üzere Cybertron’a gitmiştir. Quintessa, Prime‘ı kontrol altına alarak beynini yıkamış, onu “Nemesis Prime” olarak dünyaya asayı bulmak için ajan olarak göndermiştir.

Optimus Prime neye dönüşüyor?

İyi olan Autobot’ların liderinin adı Optimus Prime‘dır. Optimus Prime istediği zaman tıra dönüşebilir. Kötü olan Decepticon’ların liderinin adı ise Megatron’dur. Megatron dilediği zaman birçok savaş aracına dönüşebilir.

Optimus Prime Megatron kimdir?

Megatron kendini Transformerların gezegeni olan Cybetron’u korumaya adamıştır. Kendisi Cybertron’un yenilmez gladyatörüdür. Fakat bir süre sonra Cybetron’un enerji kaynağı olan Allspark’ın gücünün farkına vararak zalimlik hayalleri kurmuş, onu ele geçirmeye çalışmıştır. Bir Decepticon’dur.

Transformers 5 kaç para harcandı?

Transformers 5, 260 milyon dolarlık bütçesi ile en pahalı Transformers filmi.

Transformers 5 ne kadar hasılat yaptı?

Transformers 5 filmi, dünyada gösterime girdiği 21 Haziran’dan bu yana gişe rekoru kırıyor. Film, 105 milyon 753 bin 351 doları ABD, 339 milyon 413 bin 539 doları diğer ülkelerde olmak üzere toplam 445 milyon 166 bin 890 dolar gişe hasılatına imza attı.

Transformers ne zaman yazıldı?

Fakat aslında Transformers‘ın çıkış noktası 1984-1987 yılları arasında yayınlanan Amerikan- Japon ortak yapımı kült çizgi filmdir. Çizgi film, iyi olan taraf Autobot’lar ve kötü taraf Decepticon’lar isimli iki robot grubu arasındaki mücadeleyi konu alıyor.

Transformers yapımcısı kimdir?

Lorenzo di Bonaventura
Tom DeSantoDon MurphyIan Bryce
Transformers/Yapımcılar

Transformers 2 hangisi?

Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009) Serinin ikinci filmi Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Genç Sam Witwicky’nin (Shia LaBeouf.