Melen çayında rafting ne kadar?

Rafting ücreti ne kadar?

Antalya ve bağlı yakın ilçelerinden gidiş dönüş ulaşımlı öğle yemeği dahil Kişi başı 149 tl. Kendi araçlarıyla gelmek isteyenler öğle yemeği dahil 109 tl.

Düzce rafting ne kadar?

Her Cumartesi ve Pazar Günübirlik Düzce Melen Çayı Rafting Turu Kişi Başı 99 TL! Ekstra hizmet bedeli olarak 60 TL acenteye ödenir.

Melen çayında rafting ne zaman yapılır?

Düzce Melen çayında rafting sezonu Şubat ayında başlar Ekim ayına kadar devam eder. Rafting sezonu uzun görünse de beklentinize göre farklılık göstermektedir. Türkiye’de hiç bir nehrin su rejimi sabit değildir.

Melen Çayı nereden başlıyor?

Melen çayı Yığılca ilçe sınırları içinden Küçük Melen adıyla doğar Efteni Gölüne dökülür. Güneyden gelen Uğur suyu, Sığırlık, Samandere ve Torkul, doğudan Asar Deresi, batıdan da Adapazarı-Akyazı yönünden gelen Aksu Deresi de Efteni Gölü’ne dökülür.

Antalya rafting kaç TL?

Rafting Fiyatları; Rafting + Standart ekipman + Rehberlik hizmeti + öğle yemeği dahil Fiyat 119 tl. Rafting + Gidiş – dönüş ulaşım + Standart ekipman + Rehberlik hizmeti + öğle yemeği dahil Fiyat 179 tl.

Rafting kaç kişi Yapılır?

Rafting nasıl yapılır sorusuna şu şekilde cevap verebiliriz: Bir rehber ya da eğitmenin önderliğinde bot ile akarsu yatağı üzerinde gerçekleştirilen bir takım oyunudur. En az 4, en fazla 12 kişilik ekip botun iki yanında yerlerini alarak kürek çeker.

Düzce’de rafting nerede yapılır?

İşte bu sorunun karşılığını en çok bulan rafting yapılabilir nehir Düzce Melen Rafting parkurudur. Düzce Melen rafting parkuru, İstanbul ve Ankara gibi bir çok büyük şehrin merkezi konumundadır. 2 ile 3 saat gibi bir sürede Düzce rafting parkuruna ve rafting işletmelerine ulaşmak mümkündür.

Rafting sporu nerede yapılır?

Türkiye’de Rafting Yapılacak 5 Yer

  • Çoruh Nehri, Artvin.
  • Fırtına Deresi, Rize.
  • Köprüçay, Antalya.
  • Dalaman Çayı, Muğla.
  • Munzur Çayı, Tunceli.

14 Eki 2016

Yağmurlu havada rafting yapılır mı?

Kan insana ne kadar gereklisi ise yağmurda rafting sporu için o kadar gereklidir.Havanın yağışlı olması rafting sporundan alacağınız tadı dahada artıracaktır. İnsanlar yağmur gördüğünde çekinirler ama aslında yağmurlu turlarımız daha eğlencelidir.

Rafting ne zaman yapılır?

Nisan- Mayıs- Haziran Rafting Sezonu Havaların biraz daha ısınmasını bekleyenler için ideal zamandır. Bu aylarda da bahar yağışları ve kar suyunun etkisiyle su seviyesi yine yüksek olmaktadır. Şirket aktivitelerinin en yoğun olduğu dönemlerdir. Katılım sayıları yüksek olmaktadır.

Melen Çayı İstanbul’a bağlandı mı?

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Melen Projesi ile İstanbul’un su sorunun çözüldüğünü belirterek, “İstanbul’da artık su sıkıntısı yok, ilelebet su akacak” dedi.

Melen Çayı İstanbul’a su veriyor mu?

Barajlarındaki su seviyesi alarm veren İstanbul’a Melen‘den günlük 676 bin metreküp su pompalanıyor. 2007 yılında kurulan Melen regülatöründen İstanbul’a en fazla su aktarımı geçen yıl yapıldı…

Köprülü Kanyon rafting kaç para?

Köprülü Kanyon Antalya Rafting tur fiyatları 2020 boyunca 80 TL. 2020 sezonu boyunca Köprülü Kanyon‘ da Enjoy Rafting acentemizde rafting turuna katılmak isteyen bütün katılımcılarımız için rafting tur fiyatlarını 80 TL ye indirdik.

Manavgat rafting ne kadar?

Adrenalin Tutkunlarına Manavgat Mavi Rafting Köprülü Kanyon’da Öğle Yemeği Dahil Rafting Macerası 150 TL yerine 80 TL’den Başlayan Fiyatlarla.

Rafting kaç yaş üstü?

Rafting yaş sınırı, akarsu debisinin ve parkur zorluk seviyesinin uygun olduğu akarsularda +10 yaştır. Yetişkinlerde ise ciddi sağlık problemi olmayan herkes Rafting turuna gönül rahatlığıyla katılabilirler. 18 yaş altı katılımcıların ebe beyinleri olmadan rafting yapmaları uygun değildir.