Transformers ilk film hangisi?

Transformers hangi sırayla?

Transformers serisi, 2007 yılından başlamak üzere toplam 6 filmden oluşan bir seridir. Transformers serisi; Transformers, Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü, Transformers: Kayıp Çağ, Transformers: Son Şövalye ve Bumblebee olmak üzere toplam 6 ffarklı ilmden oluşur.

Transformers ilk filmi ne zaman çıktı?

ABD yapımı 2007 yapımı yabancı film Transformers, yılların ardından günümüzde de ilgiyle izlenenler arasında bulunuyor. Yönetmenliğini Michael Bay yürütüyor, Shia LaBeouf ve Megan Fox ise filmin başrollerindeki isimler arasında. Aksiyon bilim kurgu filmi Transformers hakkında detaylar….

Optimus Prime ile Megatron kardeş mi?

Orion Pax, Optimus Prime olduktan sonra, takım liderleri ve Optimus‘un kardeşi Megatron, Optimus Prime‘ı kıskanmaya başlamıştı. Daha sonra Optimus Prime‘ın gücüne sahip olmak isteyen ve Primelar tarafından reddedilen Megatron, öfkesinden dolayı karanlık tarafı seçti ve Decepticonlar’ı topladı.

Transformers 1 hangisi?

1. Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Transformers kaç bölümdür?

Transformers Animated
Ülke ABD
Dili İngilizce
Sezon sayısı 3
Bölüm sayısı 42 (bölümleri listesi)

Transformers filmi nerede çekildi?

Kendine has hayran kitlesi çoktan oluşmuş olan Transformers serisinin önümüzdeki devam filmi Transformers: The Last Knight için start verildi. Filmin çekimleri Küba’da başladı. Film aynı zamanda Küba’da çekilen 2. Amerikan filmi olma özelliğini de taşıyor.

Transformers devamı gelecek mi?

Transformers: Yenilenlerin İntikamıTransformers / Devam filmi

Transformers filmindeki robotlar gerçek mi?

Japon firmaları olan Transformers‘ın yaratıcısı Tomy Co.Ltd., Brave Robotics ve Asratec Corp. biraraya gelerek arabaya dönüşen J-Deite isimli bir robot inşa ettiler. Şimdilik ilk model gerçek bir film robotunun dörtte biri boyutunda ama yaratıcıları bu konuda çok iddialı.

Megatron neye dönüşüyor?

Megatron neye dönüşür? Transformers kötü karakterlerinden biri olan Megatron savaş uçağına dönüşür. Her yerinde silahlar bulunduğu ve uçabildiği için oldukça avantajlıdır. Ancak Optimus Prime kadar güçlü olmadığı için onu bir türlü yenemez.

Galvatron nasıl Megatron oldu?

Transformers Prime Türkçe – Galvatron insanlar tarafından Megatron‘un bedeninde tekrar yapıldı ve Megatron‘un zihni tekrar Galvatron‘un bedeninde canlandı. Böylece Megatron, Galvatron oldu. | Facebook.

Transformers serisi nasıl izlenmeli?

Transformers Serisinin Tüm Filmleri (Transformers 1-2-3-4-5-6)

  1. Transformers (2007) 00:00 / 02:08 CANLI. …
  2. Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009) 00:00 / 02:15 CANLI. …
  3. 3. Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü (2011) 00:00 / 00:29 CANLI. …
  4. Transformers: Kayıp Çağ (2014) …
  5. Transformers 5: Son Şövalye (2017) …
  6. Bumblebee (2018)

Transformersları kim yarattı?

Unicron’un kardeşi ve evrende ona karşı koyabilen tek varlık olan Primus, Transformers evreninin tanrısıdır. Primus, Transformerlar’ı yarattı ve onun küçük birer parçası tüm yarattığı bu varlıkların içinde bulunuyor.

Transformers ne kadar kazandı?

*Transformers: Age of Extinction-Transformers: Kayıp Çağ / Maliyet: 210 milyon dolar / Dünya sinema hasılatı : 1 milyar 80 milyon dolar / Türkiye’de 741 bin seyirci…

Transformers 6 var mı?

Lorenzo Di Bonaventura’nın açıklamasına göre Transformers: The Last Knight’a yeni bir devam filmi geliyor. Yani Transformers serisi 6. filmle maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Transformers son şövalye nerede çekildi?

Temmuz-Ağustos süreçlerinde filmin çekimleri Londra’da devam edildi. Kral Arthur rolüyle Liam Garrigan ve Gizli Dosyalar’dan tanıdığımız Mitch Pileggi de Transformers: The Last Knight kadrosuna dahil oldu.