Sarıkavak ve Uzunkavak Köyü nerede?

Sarıkavak köyü neresi?

Sarıkavak Köyü Ankara ilinde yer almakta olup, Çamlıdere Köyleri semtinde bulunan Sarıkavak Köyü Çamlıdere ilçesine bağlıdır.Sarıkavak Köyü haritası konumu ise 40° 28′ 30.4464” Kuzey ve 32° 19′ 19.1388” Doğu gps koordinatlarıdır. Sarıkavak Köyü bağlı olduğu Çamlıdere ilçe merkezine 13 kilometre mesafe uzaklıktadır.

Kemal Sunal İnatçı filmi nerede çevrildi?

1988 yılında yapımı gerçekleştirilen usta oyuncu Kemal Sunal’ın yer aldığı İnatçı filmi, Bursa’nın İznik ilçesine bağlı Sansarak Köyü’nde çekilmiştir. Filmde Sarı Kavak ve Uzun Kavak köyleri gerçekte Sarı Kemer beldesine bağlı mahalledir.

Kemal Sunal Salako filmi nerede çekildi?

Salako ise Hamido’yu öldürür ve kasabanın eşkıyası olur. Salako filmi Çatalca İnceğiz mağaraları ile çatalcanın kestanelik ve Örcünlü köylerinde çekilmiştir.

Davaro filmi nerede çekildi?

Yeşilçam’ın efsanesi Davaro filmi 1981 yılında Arnavutköy Boğazköy’de çekildi. Davaro filminde başrolleri Kemal Sunal ve Şener Şen paylaşmıştı.

Kemal Sunal Davacı filmi nerede çekildi?

DAVACI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Atmosferi ile de dikkat çeken bir film olan Davacı, Bursa’nın Yenişehir ilçesinde çekildi.

Kemal Sunal Kibar Feyzo filmi nerede çekildi?

Kibar Feyzo filmi 1978 yılında, Hatay ilinin Reyhanlı ilçesinin Harran köyünde çekilmiştir. Atıf Yılmaz’ın yönetmenliğini üstlendiği filmde; Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Müjde Ar, Erdal Özyağcılar, İlyas Salman ve İhsan Yüce gibi isimler rol alıyor.

Tokatçı filmindeki mağara nerede?

5500’e kadar uzanan ve Kemal Sunal’ın ‘Salako’ isimli filminin çekildiği İnceğiz Mağarası, bakımsızlıktan harabeye dönüşmüş durumda. Mağarada bulunan spreyle yapılan yazılamalar ve çöpler dikkat çekiyor. İstanbul’un Çatalca ilçesinin İnceğiz Köyü’nde bulunan İnceğiz Mağaraları‘nı her gün yüzlerce kişi ziyaret ediyor.

K * * * * filmi nerede çekildi?

(Aksaray’ın Gücünkaya köyünde çekilmiştir.)

Kemal Sunal Üç Kağıtçı filmi nerede çekildi?

Üç Kağıtçı filminin oyuncu kadrosunda , Kemal Sunal, Ülkü Özen, Turgut Özatay, Nizam Ergüden, Ali Şen, Reha Yurdakul, Nizam Ergüden , Hakkı Kıvanç, Zeki Alpan gibi oyuncular yer alıyor. ÜÇKAĞITÇI FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? Üçkağıtçı filmi İstanbul Zekeriyaköy’de çekilmiştir.

Erkek Güzeli Sefil Bilo filmi nerede çekildi?

Başrolünde ülkemizin en sevilen oyuncularından Şener Şen ve İlyas Salman’ın oynadığı 1979 yapımı Erkek Güzeli Sefil Bilo filmi bu akşam ekranlara geliyor. İşte İstanbul Çatalca’da çekilen Erkek Güzeli Sefil Bilo konusu ve oyuncuları…

Davacı filmi Yenişehir’in hangi köyünde çekildi?

Davacı nerede çekildi: Kemal Sunal’ın başrolünü oynadığı Davacı filmi Bursa’nın Yenişehir ilçesinde ve İznik’in Sansarak köyünde çekilmiştir.

Kemal Sunal Tokatçı filmi nerede çekildi?

Osman çok para kazanır ve köye döner. Şevket’le birlikte bir plan hazırlayıp Hasan Ağa’yı da tokatlar. TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.

Banker Bilo filmi nerede çekildi?

BANKER BİLO FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ? 1980’li yılların sevilen yapımlarından olan Banker Bilo filminin çekimleri İstanbul’un Levent semtinde gerçekleştirildi.

Sefil Bilo filmi nerede çekildi?

Erkek Güzeli Sefil Bilo filmi, İstanbul Çatalca’da çekilmiştir. Filmin yapımcılığını Ertem Eğilmez ve Nahit Ataman beraber üstlenmiştir. Senaryosu Yavuz Turgul tarafından aleme alınan filmin yönetmen koltuğunda ise Ertem Eğilmez oturmaktadır.

Tokatçı köy sahneleri nerede çekildi?

TOKATÇI NEREDE ÇEKİLDİ? Kemal Sunal klasiklerinden olan Tokatçı filmi İstanbul Sarıyer sınırları içerisinde yer alan Reşitpaşa’da çekildi.