Transformers hangi sırayla izlenmeli?

Transformers hangi sırayla?

Transformers serisi, 2007 yılından başlamak üzere toplam 6 filmden oluşan bir seridir. Transformers serisi; Transformers, Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Transformers: Ay’ın Karanlık Yüzü, Transformers: Kayıp Çağ, Transformers: Son Şövalye ve Bumblebee olmak üzere toplam 6 ffarklı ilmden oluşur.

Optimus Prime ile Megatron kardeş mi?

Orion Pax, Optimus Prime olduktan sonra, takım liderleri ve Optimus‘un kardeşi Megatron, Optimus Prime‘ı kıskanmaya başlamıştı. Daha sonra Optimus Prime‘ın gücüne sahip olmak isteyen ve Primelar tarafından reddedilen Megatron, öfkesinden dolayı karanlık tarafı seçti ve Decepticonlar’ı topladı.

Transformers 1 ismi nedir?

1. Transformers: Revenge of the Fallen (2009)

Transformers son seri hangisi?

Transformers 5: Son Şövalye – Transformers: The Last Knight – Beyazperde.com.

Transformers kaç bölümdür?

Transformers Animated
Ülke ABD
Dili İngilizce
Sezon sayısı 3
Bölüm sayısı 42 (bölümleri listesi)

Transformers filmi nerede çekildi?

Kendine has hayran kitlesi çoktan oluşmuş olan Transformers serisinin önümüzdeki devam filmi Transformers: The Last Knight için start verildi. Filmin çekimleri Küba’da başladı. Film aynı zamanda Küba’da çekilen 2. Amerikan filmi olma özelliğini de taşıyor.

Megatron neye dönüşüyor?

Megatron neye dönüşür? Transformers kötü karakterlerinden biri olan Megatron savaş uçağına dönüşür. Her yerinde silahlar bulunduğu ve uçabildiği için oldukça avantajlıdır. Ancak Optimus Prime kadar güçlü olmadığı için onu bir türlü yenemez.

Galvatron nasıl Megatron oldu?

Transformers Prime Türkçe – Galvatron insanlar tarafından Megatron‘un bedeninde tekrar yapıldı ve Megatron‘un zihni tekrar Galvatron‘un bedeninde canlandı. Böylece Megatron, Galvatron oldu. | Facebook.

Transformers 2 hangisi?

Transformers: Yenilenlerin İntikamı (2009) Serinin ikinci filmi Transformers: Yenilenlerin İntikamı, Genç Sam Witwicky’nin (Shia LaBeouf.

Transformers 1 kaç yaş üstü?

24 Hazıran’da vizyona girecek olan ‘Transformers: Yenilenlerin İntikamı’ filmine, dağıtımcı firma UIP’nin yaptığı açıklamaya göre 13 yaş sınırı getirildi. Filmin şiddet unsurları içermesi nedeniyle böyle bir sınırlandırmaya tabi tutulduğu açıklandı.

Sam witwicky ye ne oldu?

Transformers filmindeki Sam Witwicky karakteriyle kariyerinde zirve yapan Shia LaBeouf kamu düzenini bozma suçundan tutuklandı.

Optimus Prime 6 ne zaman çıkacak?

4 Ocak 2019 (Hindistan)Bumblebee / Gösterime giriş tarihi

Transformers ne kadar kazandı?

*Transformers: Age of Extinction-Transformers: Kayıp Çağ / Maliyet: 210 milyon dolar / Dünya sinema hasılatı : 1 milyar 80 milyon dolar / Türkiye’de 741 bin seyirci…

Transformers 6 var mı?

Lorenzo Di Bonaventura’nın açıklamasına göre Transformers: The Last Knight’a yeni bir devam filmi geliyor. Yani Transformers serisi 6. filmle maceralarına kaldığı yerden devam ediyor.

Transformers son şövalye nerede çekildi?

Temmuz-Ağustos süreçlerinde filmin çekimleri Londra’da devam edildi. Kral Arthur rolüyle Liam Garrigan ve Gizli Dosyalar’dan tanıdığımız Mitch Pileggi de Transformers: The Last Knight kadrosuna dahil oldu.