YouTube video ülkede engellendi Neden?

YouTube video hangi ülkede engellendi?

Eğer belli bir hükümet, bir tek video nedeniyle YouTube‘u engeller ise YouTube, oradaki hizmetlerini yeniden başlatmak için genellikle o belirli videoya erişimi sınırlar. Ve YouTube‘u tamamen engelleyen bazı ülkeler (Çin, Kuzey Kore ve İran gibi) vardır.

YouTube videom neden engellendi?

Videolarınızdan birinin yanında aşağıdaki mesajları görüyorsanız bir içerik sahibi, YouTube‘un Content ID sistemini kullanarak videonuzdaki içerikle ilgili hak talebinde bulunmuştur: Telif hakkıyla korunan içerik barındırıyor. Telif hakkıyla korunan içerik nedeniyle sessize alındı Dünya genelinde engellendi.

Yükleyici bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı ne demek?

YouTube de video izlerken karşınıza “yükleyici bu videoyu ülkenizde kullanıma sunmadı” bildirimi çıkarak video izlenmeniz engelleniyorsa, izlemek istediğiniz video bulunduğunuz ülkede erişime sınırlı anlamına gelir.YouTube üzerinde video yükleyiciler, yükledikleri videoların hangi ülkeler tarafından izlenmesini …

YouTube’da ülkenize kapalı videoları nasıl izleyebilirsiniz?

YouTube bulunduğunuz ülkeyi IP adresinize göre belirlediği için yapmanız gereken IP adresinizi başka bir ülkeden gibi göstermek olacaktır. Çoğu video için ABD yeterince iyi bir seçim olacaktır. IP adresinizi değiştirmek için proxy veya VPN gibi çözümler kullanabilirsiniz.

YouTube ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?

YouTube ayarlarınızdan, gözetimli deneyimler veya YouTube Kids profillerine ilişkin ebeveyn denetimleri ile ayarları görüntülemek için:

  1. Bağlı ebeveyn hesabınızla YouTube‘da oturum açın.
  2. Profil resminize gidin.
  3. Ayarlar’ı seçin.
  4. Ebeveyn Ayarları’nı seçin.

YouTube kullanılamayan video nedir?

Politikalarımızı ihlal ettiği tespit edilen videolarınız gizli olarak kilitlenebilir. Gizli olarak kilitlenen videolar diğer kullanıcılara gösterilmez. İzleyiciler videonun bağlantısına sahipse videonun durumu, “kullanılamıyor” olarak gösterilir.

YouTube telif yediğimi nasıl anlarım?

Videoyu açtıktan sonra videonun altına inerek bilgi kısmına gelin. Ardından bilgi kısmının en altında bulunan Bu videodaki müzik kısmı ve daha fazla bilgi edin kısmı bulunmaktadır. Daha fazla bilgi edin kısmı bulunuyorsa videoda telif hakkı bulunabilir. Daha fazla bilgi edine tıklayarak inceleyebilirsiniz.

YouTube’da neler yasak?

Şiddet barındıran veya tehlikeli içerik

  • Zararlı veya tehlikeli içerik politikaları
  • Şiddet barındıran veya sansürsüz içerik politikaları
  • Yasa dışı şiddet örgütleri politikası
  • Nefret söylemi politikası
  • Taciz ve siber zorbalık politikaları

YouTube kullanılmayan video gizlendi ne demek?

Gizli olarak kilitlenen videolar, kanalınızda ya da arama sonuçlarında gösterilmez ve diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez. Abonelerinizin hiçbiri, gizli olarak kilitlenen videolarınızı göremez.

Bu video kullanılamıyor ne demek?

Toplam 1 Cevap. Youtubede “Bu video kullanılamıyor” hatası alıyorsanız o videoyu izleyemezsiniz ancak izlemek için alternatif işlemler elbette mevcut; Video telif hakkı ile ilgili bazı ülkelerde engellenmiş olabilir, dns ayarlarınızı değiştirerek deneyebilirsiniz. örn: 8.8.8.8 ve 8.8.4.4 yapıp deneyebilirsin.

YouTube açılmayan videolar nasıl açılır?

YouTube uygulaması

  1. YouTube uygulamasını yeniden başlatın.
  2. Cihazınızı yeniden başlatın.
  3. Mobil veri bağlantınızı kapatıp açın.
  4. YouTube uygulamasının önbelleğini temizleyin.
  5. YouTube uygulamasını kaldırıp yeniden yükleyin.
  6. YouTube uygulamasını mevcut en yeni sürüme güncelleyin.
  7. Android’i mevcut en yeni sürüme güncelleyin.

Kullanılamayan videolar gizlendi ne demek?

Gizli olarak kilitlenen videolar, kanalınızda ya da arama sonuçlarında gösterilmez ve diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez. Abonelerinizin hiçbiri, gizli olarak kilitlenen videolarınızı göremez.

Youtubede yaş kısıtlaması nasıl yapılır?

Hangi videolarda yaş kısıtlaması olduğunu kontrol etme 1. YouTube Studio’da Videolar sayfanıza gidin. 2. Yaş kısıtlaması olan tüm videoları görmek için “Yaş Kısıtlaması” filtresini kullanın.

YouTube çocuk kısıtlaması nasıl kaldırılır?

Android TV

  1. Hesabınızda oturum açın.
  2. Ana ekranda Uygulamalar satırına doğru kaydırın.
  3. YouTube‘u seçin.
  4. Ekranı kaydırıp Ayarlar’ı seçin.
  5. Kısıtlı Mod’u veya Güvenlik Modu’nu seçin.
  6. Açık veya Kapalı’yı seçin.

Video gizlidir ne demek?

Gizli olarak kilitlenen videolar, kanalınızda ya da arama sonuçlarında gösterilmez ve diğer kullanıcılar tarafından görüntülenemez. Abonelerinizin hiçbiri, gizli olarak kilitlenen videolarınızı göremez.