Trabzonspor Roma nerede?

Roma Trabzonspor maçı nerede?

Stadio Olimpico’da oynanacak maç TSİ 20.00’de başlayacak ve karşılaşma ATV’den yayınlanacak.

Trabzonspor Roma hangi?

hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. RomaTrabzonspor maçı hangi kanalda? Herkesin merak ettiği RomaTrabzonspor maçının canlı olarak yayınlanacağı kanal da belli oldu. RomaTrabzonspor maçı 26 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’de ATV’de ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Trabzonspor Roma hangi gün?

ROMATRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? RomaTrabzonspor maçı 26 Ağustos Perşembe günü saat 20:00’de ATV’de canlı yayınlanacak. AS Roma: Patricio, Karsdorp, Mancini, Ibanez, Vina, Veretout, Cristante, Mkhitaryan, Pellegrini, Zaniolo, Shomurodov.

Trabzonspor Roma maci kac kac?

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off rövanş maçında temsilcimiz Trabzonspor, Roma deplasmanına konuk oldu. Mücadele, ev sahibi ekibin 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın golleri Roma adına 20′ Cristante, 65′ Zaniolo, 84′ Stephan El Shaarawy’den geldi. Bu sonuçla Trabzonspor, Avrupa’ya veda etti.

Trabzonspor maçı hangi kanal yayınlıyor?

Trabzonspor – Roma maçı 19 Ağustos Perşembe günü saat 20:30’da ATV ekranlarında yayınlanacak.

Galatasaray Randers maçı hangi kanalda?

GalatasarayRanders maçının kanalı belli oldu! Galatasaray ile Randers arasındaki ikinci maç, 26 Ağustos 2021 Perşembe günü oynanacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Galatasaray Randers hangi kanalda?

GalatasarayRanders maçının kanalı belli oldu! Galatasaray ile Randers arasındaki ikinci maç, 26 Ağustos 2021 Perşembe günü oynanacak. Mücadele saat 21.00’de başlayacak ve Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.

Sivas Kopenhag hangi kanalda?

Her türlü beraberlik ve galibiyette Kopenhag ekibi turu geçen taraf olacak. KOPHENHAG – SİVASSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA? Parken Stadı’nda bu akşam (26 Ağustos Perşembe) TSİ 20.00’de başlayacak müsabakayı, Belçikalı hakem Lawrence Visser yönetecek. Karşılaşma TRT Spor’dan canlı yayınlanacak.

Trabzonspor Roma 2 Maçı Ne zaman?

UEFA Avrupa Konferans Ligi TrabzonsporRoma maçı 19 Ağustos Perşembe günü oynanacak. Medical Park Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak ATV’den şifresiz canlı yayınlanacak. Karşılaşmanın rövanşı ise 26 Ağustos’ta İtalya’da oynanacak.

Roma Trabzon maçı saat kaçta?

UEFA Avrupa Konferans Ligi RomaTrabzonspor maçı 26 Ağustos Perşembe günü oynanacak. İtalya’da saat 20.00’de başlayacak mücadele ATV’den canlı yayınlanacak. Trabzonspor ‘un, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında, İtalya’nın Roma ekibiyle yapacağı maçı Sırp hakem Srdjan Jovanovic yönetecek.

Türkiye Roma maçı kaç kaç?

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2020’nin açılış maçında ev sahiplerinden İtalya ile karşı karşıya geldi. Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanan ve Hollandalı Danny Makkelie yönettiği maçtan ikinci yarıda yediği gollerle 3-0 mağlup ayrılan milliler, turnuvaya mağlubiyetle başladı.

Galatasaray Trabzon maçı kaç kaç bitti?

GalatasarayTrabzonspor maç sonucu: 1-2.

Trabzonspor Maçını televizyon veriyor mu?

Trabzonspor – Rizespor maçı 29 Ekim Cuma günü saat 20:00’de beIN Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Trabzon maçı şifresiz hangi kanalda?

Denizlispor – Trabzonspor maçı 9 Şubat Çarşamba günü saat 20:30’da A Spor’da canlı ve şifresiz yayınlanacak.

Galatasaray Randers rövanş maçı hangi kanalda?

GalatasarayRanders maçı 26 Ağustos Perşembe günü saat 21:00’de Spor Smart’ta canlı yayınlanacak.