Çağdaş Holding Yüksel Çağlar Kimdir?

Yüksel Çağlar aslen nereli?

Çağlar Yüksel (d. 28 Nisan 1985; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti), Kıbrıslı oyuncudur.

Çağdaş Çağlar Kimdir?

Burak Çağdaş Çağlar, Çağdaş Holding CEO’sudur. Çağdaş Holding, bünyesinde Çağdaş İnşaat’ı da barındırıyor. Türk turizm sektörüne büyük katkılarıyla bilinen Çağdaş İnşaat, 1987 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Yüksel Çağlar kim?

BODRUM – İş hayatına öğretmen olarak adım atan, ticarete ise limon satarak başlayan Yüksel Çağlar, bugün yoluna Bodrum’un en bilinen markalarından biri olan Çağdaş Holding ile devam ediyor.

Çağdaşın sahibi kim?

Çağdaş Marketler, 1998 yılında Ümit Erdem Uzun tarafından kurulan Yeni Çağdaş İhtiyaç ve Gıda Maddeleri İnşaat Tic. Ltd. Şti. bünyesindeki süpermarket zinciridir. Yaklaşık 50 mağazasıyla hizmet veren Ankara merkezli firmanın çoğnuluk hissesi Ümit Erdem Uzun’a aittir.

Çağdaş Holding kurucusu kimdir?

Çağdaş Holding

Kurucu Yüksel Çağlar
Genel merkezi Bodrum, Muğla , Türkiye
Kilit kişiler Çağdaş Çağlar (CEO) Dağlarca Çağlar (Yönetim Kurulu Üyesi)
Website cagdasholding.com

Çağdaş Holding sahibi nereli?

BODRUM’da 13 grup şirketi ile faaliyet gösteren Çağdaş Holding‘in Bodrum’a yerleşme hikayesi şöyle; Şirketi kuran Yüksel Çağlar 1993 yılında tatil için ailesi ile Bodrum’a geliyor. Aslen Karadenizli olan aile bölgeyi çok beğeniyor ve Bodrum’a yerleşme kararı alıyor.

Çağdaş Holding nereli?

Çağdaş Holding, Bodrum merkezli holding kuruluşu. Holding, 1987 yılında İstanbul’da kurulmuş ancak 1997 yılından sonra Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptığı yatırımlarla büyümesini sürdürmüştür.

Bodrum Çağdaş Holding kimin?

Burak Çağdaş Çağlar kimdir? Burak Çağdaş Çağlar, Çağdaş Holding CEO’sudur. Çağdaş Holding, bünyesinde Çağdaş İnşaat’ı da barındırıyor. Türk turizm sektörüne büyük katkılarıyla bilinen Çağdaş İnşaat, 1987 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

Çağdaş Market ne zaman kuruldu?

İlk olarak 1996 yılında faaliyetlerine başlayan Çağdaş Market, Ankara ve Eskişehir illerindeki geniş şube ağıyla bu illerdeki tüketicileriyle buluşmaktadır.

Çağdaş Holding ne iş yapar?

Holding, 1987 yılında İstanbul’da kurulmuş ancak 1997 yılından sonra Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaptığı yatırımlarla büyümesini sürdürmüştür. Holding‘in en büyük şirketi inşaat sektöründe yer almakla beraber havacılık, enerji, mermer, medya ve turizm alanlarında da faaliyet göstermektedir.

Nergis Holding kimin?

Holdingin kurucusu Şükrü Şankaya’dır. Şükrü Şankaya’nın hayatını kaybetmesinin ardından Nergis Holding‘in başındaki Cavit Çağlar olmuştur. Olay TV ve Olay Gazetesi bünyesindedir.

Çağdaş Market ilk nerede açıldı?

Perakendecilik sektörüne 3 Aralık 1987 tarihinde Çağdaş Ucuzluk adıyla Sanatoryum Caddesi’nde 150 metrekarelik ilk mağazasıyla adım atan Çağdaş Marketler Zinciri, 65. Şubesini Batıkent Meydan AVM’de açtı.

Kaç tane çağdaş market var?

Çağdaş Market, Eskişehir’de Sanayi ve Batıkent’te 4’er tane, 10’u Çarşı’da, 6’sı Büyükdere’ de ve 4’ü Sanayi’de olmak üzere toplam 24 mağazası ile; Ankara’da 36’sı Çankaya’da, 12’si Ümitköy’de, 9’u Kızılay’da, 5’i Eryaman’da, 7’si Batıkent’te, 6’sı Mamak’ta, 4’ü Yenimahalle’de, Gölbaşı ve Keçiören’de 3’er tane, Sincan’ …

Yeşim Tekstil Sahibi Kim?

Bursa Bağımsız Milletvekili Cavit Çağlar’ın da sahibi olduğu Nergis Holding bünyesinde kurulu bulunan Yeşim Tekstil, dünyanın en ünlü markalarına üretim yapıyor.

Cahit Çağlar Kimdir?

Cavit Çağlar (d. 1944, Gümülcine, Yunanistan) Türk iş adamı, medya patronu, siyasetçi ve eski spor yöneticisi. Bursaspor’un 10. başkanıydı. Bursa Milletvekilliği ve Devlet Bakanlığı görevlerinde bulundu.