Transformers robotların adı ne?

Transformers adı nedir?

Gelin Transformers dünyasının muhteşem robotlarını yakından tanıyalım. İyi Autobot’ların lideri Optimus Prime’ın takımında Bumblebee, Strongarm, Grimlock ve Sawback bulunmaktadır. Kötü Decepticon’ların lideri Megatron’un takımında ise Shockwave, Blitzwing ve Starscream yer alır.

Otobotlar kimdir?

Autobotlar, Transformers evreninde iyi robotların dahil olduğu kahramanlara verilen isimdir. Cybertron’da milyonlarca yıl önce başlayan, ve daha sonra dünya’da devam eden savaşta da insan ırkını koruyan grubun lideri birçok yayınlanmış seride Optimus Prime’dır.

Robot isimleri nelerdir?

Tüm Zamanların En Ünlü 21 Robotu

  1. 1. R2-D2 / Yıldız Savaşları Serisi. …
  2. Astro Boy / Astro Boy (1963) …
  3. 3. T-1000 / Terminatör 2: Mahşer Günü (1991) …
  4. Eve / WALL·E (2008) …
  5. Demir Dev / Demir Dev (1999) …
  6. 6. C3P0 / Yıldız Savaşları Serisi. …
  7. 7. Rosie / Jetgiller (1962) …
  8. 8. Andrew(NDR-114) / Bicentennial Man (1999)

Metroplex kimdir?

Metroplex. Metroplex, Decepticon rakibi Trypticon gibi Titan türünde bir Autobot. Alternatif formu devasa bir şehirken,Autobot formu ise var olan neredeyse tüm diğer Transformerlar’ı gölgede bırakan, çok yüksek, korkutucu bir figür.

Transformers kimin?

Transformers, Amerikalı oyuncak şirketi Hasbro ile Japon oyuncak şirketi Takara Tomy ortaklığında geliştirilen bir medya imtiyazıdır.

Transformers ne tür?

Aksiyon
Bilim KurguMaceraFantastik FilmGerilim
Transformers/Türler

Transformers ne kadar kazandı?

*Transformers: Age of Extinction-Transformers: Kayıp Çağ / Maliyet: 210 milyon dolar / Dünya sinema hasılatı : 1 milyar 80 milyon dolar / Türkiye’de 741 bin seyirci…

Transformers nasıl çıktı?

Konserveleri Tenekeden Üretme Fikri Nasıl Transformers‘ı Ortaya Çıkardı? Japonya’ya İkinci Dünya Savaşı sonunda yardım elini uzatan ABD, konserve gıdaları teneke kutulara koymaya karar vermişti. Bu konservelerin kutularını yıllar sonra Transformers olarak görecektik.

Robot çeşitleri nelerdir?

Robotik uygulamaları yönlendirme sağlama, raf stoklama, tehlikeli ortamlarda metal kaynağı yapma vb. olarak çeşitlilik gösterse de günümüzde robotlar genellikle altı kategoriye ayrılabilir.

  • Otonom Mobil Robotlar (AMR’ler) …
  • Otomatik Yönlendirmeli Araçlar (AGVs) …
  • Eklemli Robotlar. …
  • İnsansılar. …
  • Cobot’lar. …
  • Hibritler.

Robot ismi nereden geliyor?

Robot” sözcüğü ilk olarak Çek yazar Karel Čapek’in 1920 yılında kaleme aldığı Rossum’un Evrensel Robotları (kısaca R.U.R. … Sözcüğün Çekçesi olan “roboti” ya da “robota” “köle işçi” anlamına gelmektedir.

Transformers kim yaptı?

Transformers, Amerikalı oyuncak şirketi Hasbro ile Japon oyuncak şirketi Takara Tomy ortaklığında geliştirilen bir medya imtiyazıdır.

Optimus Prime ile Megatron kardeş mi?

Orion Pax, Optimus Prime olduktan sonra, takım liderleri ve Optimus‘un kardeşi Megatron, Optimus Prime‘ı kıskanmaya başlamıştı. Daha sonra Optimus Prime‘ın gücüne sahip olmak isteyen ve Primelar tarafından reddedilen Megatron, öfkesinden dolayı karanlık tarafı seçti ve Decepticonlar’ı topladı.

Transformers hangi kategoride?

Transformers, aynı adlı çizgi dizisinden uyarlanan yönetmenliğini Michael Bay’in yaptığı, Shia LaBeouf ve Megan Fox’un başrollerini paylaştıkları aksiyon filmi.

Transformers Marvel mi?

The Transformers , Marvel Comics tarafından yayınlananve Transformers‘ın hikayesini anlatan80 sayılık bir Amerikan çizgi roman serisiydi.

Transformers 5 kaç para harcandı?

Transformers 5, 260 milyon dolarlık bütçesi ile en pahalı Transformers filmi.