Rafet El Roman ailesi nereli?

Rafet El Roman nerelidir nerede doğdu?

Rafet Yaşdut veya sahne adıyla Rafet El Roman (d. 25 Ağustos 1968; Ömerbey, Uzunköprü, Edirne), Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve oyuncu. 1970 yılında ailesi Almanya’ya işçi olarak gittiğinde yedi yaşına kadar Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesi ile birlikte yaşadı.

Kalbine Sürgün kaç yılında çıktı?

2004 yılının yaz aylarında, Sürgün adlı altıncı albümünü yaptı ve bu albümle çok büyük bir satış grafiği yakaladı (730 bin), albüm içinde bulundurduğu birçok hit şarkıyla 2004 yılının en beğenilen albümlerinden biri oldu.

Rafet El Roman kaç tane çocuğu var?

Su El Roman
Şevval El RomanEdvan El Roman
Rafet El Roman/Çocukları

Rafet El Roman babası nereye gömüldü?

Cenazede üzgün olduğu görülen ve taziyeleri kabul eden Rafet El Roman, babasının tabutunu omuzlarında taşıdı. İsmail Yaşdut’un cenazesi, götürüldüğü Bahçeli Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Rafet El Roman kiminle evlendi?

Tuğba AltıntopRafet El Roman / Eşi (e. 1996–2002)Tuğba Altıntop, Türk oyuncu, model ve şarkıcı. Vikipedi

Rafet El Roman neden soyadını değiştirdi?

Oysa çok ender bulunan Türkçe soyadına sahipti. Rafet Yaşdut, yıllardır sahnede kullandığı adını Almanya’da değiştirdi. O artık resmen Rafet El Roman oldu.. Kimliğinde ‘Yaşdut’ olarak yer alan soyadını, Almanya’da verdiği 4 yıllık hukuk mücadelesi sonucunda , ‘El Roman‘ olarak değiştirdi.

Rafet El Roman müezzin mi?

‘ADIM ‘MÜEZZİN RAFET‘ DİYE KALDI’ El Roman, imam olduğuyla ilgili çıkan haberlere de “Çocukluğumda kuran kursuna gittim. Sesim güzel diye ezanları, ilahileri bana okuturlardı. Oradan müezzin Rafet diye adım kaldı” sözleriyle açıklık getirdi.

Rafet El Roman Yalancı Şahidim ne zaman çıktı?

Rafet El Roman‘ın 2004 yılında Sürgün albümünde yer alan Yalancı Şahidim şarkısının video klibidir.

Macera dolu Amerika ne zaman çıktı?

simdi macera dolu amerika. rafet el roman’in gencligin gozyasi (1995) albumundeki amerika isimli sarkinin (ki kendisi 3. track’dir) nakarati.

Tuğba Altıntop neden ayrıldı?

Son olarak Türkiye’deki mahkemenin çocukların velayetini kendisinden alıp anneye vermesi üzerine suskunluğunu bozan Rafet El Roman, Altıntop‘un daha boşanmadan evli bir adamla ilişkiye girdiğini ve çocukların velayetini bu yüzden kendisine verdiğini öne sürdü.

Rafet El Romanın erkek çocuğu kimden?

Rafet El Roman‘ın 2003 yılından beri 7 yıllık eski kız arkadaşı Yeşim Eryıldırım’dan Edvan (d.2010) adında bir oğlu vardır.

Ismail Yaşdut kimdir?

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman’ın babası İsmail Yaşdut, Almanya Grosszimmern’de 90 yaşında hayatını kaybetti. ciddi bir rahatsızlığı olmayan İsmail Yaşdut, cuma sabahı Almanya Grosszimmern’deki evinde, uyku halindeyken ölü bulundu. Babasını kaybeden Rafet El Roman’ın büyük bir üzüntü yaşadığı öğrenildi.

Rafet El Roman kimi kaybetti?

Rafet El Roman‘ın babası İsmail Yaşdut, Almanya Grosszimmern’de 90 yaşında hayatını kaybetti. Ciddi bir rahatsızlığı olmayan babasının cuma sabahı uykusunda hayatını kaybetmesi, Rafet El Roman‘ı üzüntüye boğdu… İsmail Yaşdut’un cenaze namazı Frankfurt’ta kılındı.

Rafet El Roman Tuğba Altıntop ne zaman evlendi?

Ünlü isim Altıntop 1996 yılında evlendiği Rafet El Romanla 2003 yılında ayrılmıştı. İşte 15 Aralık 1976 tarihinde dünyaya gelen Tuğba Altıntop hakkında bilgiler.

Tuğba Altıntop eşi kimdir?

Rafet El RomanTuğba Altıntop / Eşi (e. 1996–2002)