Rafet El Roman aslen nereli?

Rafet El Roman ailesi nereli?

Rafet El Roman, 25 Ağustos 1968 tarihinde Edirne, Havsa’da doğmuştur. Asıl adı Rafet Yaşdut’dur. Bir abisi vardır. 1970 yılında anne babası Almanya’ya işçi olarak giderken Rafet‘i Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesine bıraktılar.

Rafet El Roman Türk mü?

Rafet Yaşdut veya sahne adıyla Rafet El Roman (d. 25 Ağustos 1968; Ömerbey, Uzunköprü, Edirne), Türk şarkıcı, besteci, söz yazarı ve oyuncu. 1970 yılında ailesi Almanya’ya işçi olarak gittiğinde yedi yaşına kadar Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesi ile birlikte yaşadı.

Tuğba Altıntop aslen nereli?

Adana, TürkiyeTuğba Altıntop / Doğum yeriAdana, Türkiye’nin bir ili ve en kalabalık yedinci şehridir. 2021 yılı verilerine göre 2.263.373 nüfusa sahiptir. İlin yüzölçümü 13.844 km²dir. İlde km²ye 163 kişi düşmektedir.
04.02.2021 TÜİK verilerine göre 5’i merkez ilçe olmak üzere toplam 15 ilçesi ve belediyesi vardır. Bu ilçelerde 831 mahalle bulunmaktadır. Vikipedi

Rafet El Roman Trabzonlu mü?

Trabzonlu ve Trabzonsporlu sanatçı Rafet El Roman, bordo mavili takımın bugün saat 10.30’da yaptığı antrenmanı ziyaret etti.

Rafet El Roman kaç tane çocuğu var?

Su El Roman
Şevval El RomanEdvan El Roman
Rafet El Roman/Çocukları

Rafet El Roman neden soyadını değiştirdi?

Oysa çok ender bulunan Türkçe soyadına sahipti. Rafet Yaşdut, yıllardır sahnede kullandığı adını Almanya’da değiştirdi. O artık resmen Rafet El Roman oldu.. Kimliğinde ‘Yaşdut’ olarak yer alan soyadını, Almanya’da verdiği 4 yıllık hukuk mücadelesi sonucunda , ‘El Roman‘ olarak değiştirdi.

Rafet El Roman Hangi köylü?

Rafet El Roman, 25 Ağustos 1968 tarihinde Edirne, Havsa’da doğmuştur. Asıl adı Rafet Yaşdut’dur. Bir abisi vardır. 1970 yılında anne babası Almanya’ya işçi olarak giderken Rafet‘i Uzunköprü Ömerbey köyünde anneannesine bıraktılar.

Tuğba Altıntop evlendi mi?

Rafet El RomanTuğba Altıntop / Eşi (e. 1996–2002)

Rafet El Roman eşi kimdir?

Tuğba AltıntopRafet El Roman / Eşi (e. 1996–2002)

Tuğba Altıntop neden ayrıldı?

Son olarak Türkiye’deki mahkemenin çocukların velayetini kendisinden alıp anneye vermesi üzerine suskunluğunu bozan Rafet El Roman, Altıntop‘un daha boşanmadan evli bir adamla ilişkiye girdiğini ve çocukların velayetini bu yüzden kendisine verdiğini öne sürdü.

Rafet El Roman kızı kaç yaşında?

BÜYÜK KIZI SU EL ROMAN KİMDİR? Rafet El Roman ile Tuğba Altıntop’un büyük kızları Su El Roman, 23 yaşında. Almanya doğumlu olan Su El Roman, Darmstadt Teknik Üniversitesi mezunu ancak babasının izinden giderek müzik kariyerinde ilerliyor.

Rafet El Roman soyadı nedir?

Rafet El Roman, gerçek adıyla Rafet Yaşdut (d. 25 Ağustos 1968; Ömerbey, Uzunköprü, Edirne), Türk şarkıcı, şarkı yazarı ve oyuncudur.

Rafet El Roman soyadı nereden gelir?

Almanya’da verdiği 4 yıllık hukuk mücadelesi sonucunda Rafet El Roman soyadını değiştirdi. Rafet El Roman, “EL ROMAN” ismini 1400’lü yıllarda yaşayan bir İspanyol masal kahramanı ELROMANO’nun hayat hikayesinden etkilenerek 1992 yılından bugüne dek kullanıyor. …

Rafet El Roman adı nereden gelmiştir?

gerçek adı rafet yaşdut’tu. … el roman ismini ise 1400’lü yıllarda yaşayan bir ispanyol masal kahramanı el romano’nun hayat hikayesinden etkilenerek almıştı.

Rafet El Roman Evlendi mi?

Tuğba AltıntopRafet El Roman / Eşi (e. 1996–2002)