Turgay Kıran kimdir ne iş yapar?

Tahir Kiran ne is yapiyor?

ArmatörTahir Kıran / Mesleği

Tahir Kıran babası kimdir?

4 Nisan 1967’de İstanbul’da doğdu. Babası Kıran Holding Onursal Başkanı Turgut Kıran‘dır. Türkiye Futbol Federasyonunda Haluk Ulusoy başkanlığında 19 Ocak 2006 ile 14 Şubat 2008 arasında tesislerden sorumlu yönetim kurulu üyeliği yaptı.

Tamer Kıran kimdir nerelidir?

Tamer KIRAN – Başkan Yardımcısı 1969 Yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi Behçet Kemal Çağlar Lisesi’nde bitirmiş, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi, “Uluslararası İlişkiler” bölümünden Lisans Diploması almıştır.

Işadamı Tahir Kıran kimdir?

1984 yılından itibaren denizcilik işleriyle uğraşmaya başladı. Türkiye’nin en büyük deniz filolarından birine sahip olan Kıran Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı.Türkiye onu Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu sayesinde tanıdı. 1999 – 2000 yıllarında Fenerbahçe Alt yapı Derneği’nde 2. Başkan olarak görev yaptı.

Murat Kıran kimdir?

1973 İstanbul doğumluyum ve 3 Ekim 2011 tarihinden bu yana Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Aynı zamanda armatör ve tersaneciyim, Tuzla Erkal Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanıyım.

Kıran Denizcilik kaç gemisi var?

Bir dönem en büyük filoya sahip Türk şirketi unvanını da taşıyan Kıran Denizcilik‘in şu anda işlettiği 19 gemisi bulunuyor.

Turgut kıranın kaç çocuğu var?

Bugün 1.000.000 Dwt.kapasiteli 17 gemilik filosu ve hizmet sağladığı sektörlerdeki yaklaşık 1.000 çalışanı ile büyük bir ailenin lideri olan Turgut KIRAN’ın 5 oğlu Holding yönetiminde görevlerini başarıyla sürdürüyor.

Tahir Kıran ne dedi?

Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Tahir Kıran, “Cüneyt Çakır’ı benim maçıma kimse veremez. Versinler o maça takımı çıkartmayacağım, 3-0 mağlup olayım. Cüneyt Çakır Türk futbolundan çıkmalı. Başka türlü Türk futbolu kurtulmaz” dedi.

Murat Kıran nerelidir?

1935 yılında Rize’nin Derepazarı ilçesinde doğdu. Ailesi ile birlikte 6 yaşına kadar İstanbul’un Fatih ilçesine bağlı Fener semtinde yaşadı. 1941 yılında babası Tahir KIRAN vefat etti.

Gisbir ne demek?

tuzla’da bulunan, gemi inşa sanayicileri birliği’nin (bkz: gisbir) kurduğu hastanedir.

Kıran Denizcilik kimin?

Turgut Kıran, 1959-2008 yılları arasında geçen 49 yılda sahibi olduğu gemileriyle dünya sularında hala Türk bayrağını dalgalandırıyor. Hizmet verdiği sektörlerdeki yaklaşık 1000 çalışanı ile büyük bir ailenin lideri. Şimdi onursal başkanı olduğu holdingi 5 oğlu yönetiyor.

Tahir Kıran kaç yaşında?

54 yaşında (4 Nisan 1967)Tahir Kıran / Yaş

Gisbir Hastanesi kime ait?

tuzla’da bulunan, gemi inşa sanayicileri birliği’nin (bkz: gisbir) kurduğu hastanedir.

Gisbir Hastanesi SGK anlaşması var mı?

Hastanemizin tüm branşlarda SGK ve Özel Sağlık Sigortaları ile anlaşması vardır. Hastanemizin mesai saatleri; Hafta içi ; 09:00 – 17:00 arası, Hafta sonu ; 09:00 – 14:00 arasıdır.

Kıran Holding ne iş yapar?

KIRAN Holding, sahip olduğu gemileri kendi kaynakları ile işleterek, ya da işletmecilere kiralayarak Dünya’da deniz taşımacılığı konusunda sürekliliği, güvenilirliği ve hızı ile tanınmış, saygın taşımacılık firmalarından biri olmayı gelişerek sürdürecektir.