Rizespor Başkanı Tahir Kıran kim?

Tahir Kıran hangi takımın başkanı?

Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Süper Lig’in 27. haftasında Galatasaray ile oynayacakları maç öncesi konuştu.

Murat Kıran kimdir?

1973 İstanbul doğumluyum ve 3 Ekim 2011 tarihinden bu yana Türkiye Gemi İnşa Sanayicileri Birliği (GİSBİR) Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Aynı zamanda armatör ve tersaneciyim, Tuzla Erkal Tersanesi Yönetim Kurulu Başkanıyım.

Tahir Kiran ne is yapiyor?

ArmatörTahir Kıran / Mesleği

Tahir Kıran Fenerbahçe’de yöneticilik yaptı mı?

1984 yılından itibaren denizcilik işleriyle uğraşmaya başladı. Türkiye’nin en büyük deniz filolarından birine sahip olan Kıran Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı.Türkiye onu Fenerbahçe ve Türkiye Futbol Federasyonu sayesinde tanıdı. 1999 – 2000 yıllarında Fenerbahçe Alt yapı Derneği’nde 2. Başkan olarak görev yaptı.

Kıran Denizcilik kaç gemisi var?

Bir dönem en büyük filoya sahip Türk şirketi unvanını da taşıyan Kıran Denizcilik‘in şu anda işlettiği 19 gemisi bulunuyor.

Taner kıran kimdir?

Tamer KIRAN – Başkan Yardımcısı Halen Yönetim Kurulu Başkan vekilliği görevini sürdürmektedir. 8 Nisan 2018 tarihinde yapılan İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz bölgeleri DENİZ TİCARET ODASI organ seçimleri neticesinde İMEAK Deniz Ticaret Odası’nın 8. Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir.

Kıran Holding kimin?

Tahir Kıran
36. Çaykur Rizespor Başkanı
Akraba(lar) Tamer Kıran (Kardeş) Gökhan Kıran (Kardeş) Murat Kıran (Kardeş) Barbaros Kıran (Kardeş)
Çocuk(lar) Zehra Kıran J.R Turgut Kıran Dilanaz Kıran
Ebeveyn(ler) Turgut Kıran Günay Kıran

Tahir Kıran hangi takımı tutuyor?

Tahir Kıran (d. 4 Nisan 1967; Fatih, İstanbul) Türk armatör ve spor yöneticisi. Mevcut Çaykur Rizespor Başkanı.

Rizespor’un kulüp başkanı kimdir?

Çaykur Rizespor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu’nda başkanlığa oy birliği ile Tahir Kıran seçildi. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 217 delegeden 153’ünün katıldığı kongrenin divan başkanlığını, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin yaptı.

Kıran Denizcilik kimin?

Turgut Kıran, 1959-2008 yılları arasında geçen 49 yılda sahibi olduğu gemileriyle dünya sularında hala Türk bayrağını dalgalandırıyor. Hizmet verdiği sektörlerdeki yaklaşık 1000 çalışanı ile büyük bir ailenin lideri. Şimdi onursal başkanı olduğu holdingi 5 oğlu yönetiyor.

Tamer Kıran kaç yaşında?

Tahir Kıran
36. Çaykur Rizespor Başkanı
Doğum 4 Nisan 1967 Fatih, İstanbul, Türkiye
Evlilik(ler) Türkan Kıran
İlişkiler Cüneyt Yalınkılıç (Danışman)

Turgut kıranın kaç çocuğu var?

Bugün 1.000.000 Dwt.kapasiteli 17 gemilik filosu ve hizmet sağladığı sektörlerdeki yaklaşık 1.000 çalışanı ile büyük bir ailenin lideri olan Turgut KIRAN’ın 5 oğlu Holding yönetiminde görevlerini başarıyla sürdürüyor.

Rizespor sahibi kimdir?

Çaykur Rizespor

Tam ad Dernek: Çaykur Rize Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Şirket: Rizespor Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi
Renkler Yeşil, Mavi
Kuruluş 19 Mayıs 1953 (68 yıl, 281 gün önce.)
Stadyum Çaykur Didi Stadyumu (Kapasite: 15,485)
Başkan Tahir Kıran

Abdülkadir Çakır Kimdir?

Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’un eski Başkanı Abdülkadir Çakır hayatını kaybetti. İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Çakır, 2007-2009 arasında Rizespor’da başkanlık görevini yürütmüştü.

Kıran Holding nereli?

1935 yılında Rize’nin Derepazarı ilçesinde doğdu.