Transfer Noktası Nedir?

Transfer şubesinde ne demek?

Acentelere aktarım yapan merkez.

Transfer aracı ne demek?

Transfer Merkezi’nden transfer merkezine ya da transfer merkezinin bulunduğu ilin dışındaki noktalarda bulunan birimlere kargo götüren yada getiren araçtır.

Aras kargo Transfer süreci ne kadar sürer?

Gönderinizi 0-600 km arası mesafeler için 1 günde, 600 km ve üstü olan mesafelere ise 2 gün içinde teslim etmekteyiz. Operasyonel olarak standart hizmet alanları dışında kalan, haftanın belirli günlerinde teslimat yapılan mevkii ya da yerleşim birimleri mobil alan olarak tanımlanmaktadır.

Birim mi ne demek?

Mil bir mesafe ölçüm birimidir. İsim olarak ingilizce kökenlidir, tarihte değişik yöre ve ilgi alanlarında farklı uzunlukta kullanılmış ve hâlen kullanılmaktadır. Standart kısaltması; (mi)´dir.

Transfer aracına yüklendi ne demek?

gönderdiğiniz kargonun bir insan yolu ile bir vasıtaya yerleştirildiğini gösteren bir takip statüsü.

Teslim alınmayan kargo ne olur?

Alıcıya ulaşamadığımız durumlarda, kargolarınız; teslimat şubesine geliş tarihinden itibaren 3 gün süreyle şubede bekletilmektedir. Alıcının talebi olmadığı takdirde göndericiye kargosu, 3 gün sonunda iade edilmektedir.

Aktarma hat aracı yükleme ne demek?

Aktarma şubesinden, size en yakın şubeye doğru yola çıkmak üzere veya çıkmış demek. Ertesi gün size en yakın şubeye ulaşmış olur muhtemelen.

Aras Kargo dağıtıma çıktıktan sonra ne zaman gelir?

Gelen kargonuzun size tesliminde ise Aras Kargo hafta içi saat 18:00’e, cumartesi günü ise saat 15:00 ‘e, yani mesai bitimine kadar dağıtım yapabilir. Ayrıca çok yoğun şubelerde uzak şehirden gelen kargolar şubeye genelde öğleden sonra ulaşır ve bu kargoların dağıtımı bir sonraki güne sarkabilir.

Bugün kargoya verilen bir ürün ne zaman gelir?

Hata

Ürün ve Hizmetler Kapsam Hedeflenen Teslim Süresi*
Maksimum
Şubeden Şubeye 600 – 1200 km arası 3 İş Günü
1200 km üstü 4 İş Günü
Kapıdan Şubeye 600 km altı 3 İş Günü

Birim neye denir?

1. Bir kümenin her elemanı ya da bir çokluğu oluşturan varlıkların her biri, ünite; dilin, oluşturduğu yapı içinde, belli bir düzlemde yer alan öbür öğelerle kurduğu, bağıntılarla tanımlanan ayrı nitelikli öğe, ünite. 2. Bir niceliği ölçmek için kendi cinsinden örnek seçilen değişmez büyüklük.

Kargoda teslim birimi ne demek?

yurt içi kargoda 1 günde şehirler arası yolculuğunu tamamlayan kargonuzun dağıtım şubesine ulaştığını gösterir.

Kargo takip araçtan indirildi ne demek?

Hanimiş benim kargom dendi. Kargo araca yüklendi. Kargo dağıtıma çıkarıldı. Alıcıya adresinde ulaşılamadı.

Kargo gönderildi ne demek?

Ürünlerinizin kargo firmasına teslim edildiğini bildiren aşamadır. Kargo takip bilgisi size ayrıca gönderilecektir.

Evde olmayınca kargo nereye gider?

Eğer görevlimiz, alıcının adresinde kimseyi bulamazsa, “Kargo İhbar Notu” bırakır ve gönderiyi şubeye geri getirir. Bu durumda gönderinin alıcı ya da alıcının yetkili kıldığı kişi tarafından 3 gün içerisinde söz konusu şubeden alınması gerekmektedir.

Kargoyu almamak suç mu?

Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde tüketici her zaman cayma hakkını kullanabildiğinden kargo teslim alınmadan da iade edilebilir. * Bu cayma hakkından dolayı hiç bir firma, hukuk bürosu, avukat veya kurum tehditle taciz edemez, icra işlemi başlatamaz.