TRT Çocuk İsmail Fidan kimdir?

Rafadan Tayfa yapımcısı İsmail Fidan kimdir?

İsmail FidanRafadan Tayfa: Dehliz Macerası / Yapımcı

İsmail Fidan hangi cizgi film?

Rafadan Tayfa, 1 Aralık 2014’te TRT Çocuk’ta yayınlanmaya başlayan Türk yapımı animasyon çizgi filmdir. ISF Studios şirketi tarafından yapılmıştır. Yapımcılığını ve yönetmenliğini İsmail Fidan‘ın üstlendiği animasyon, Ankara’da yapılmaktadır.

Rafadan Tayfa İsmail Fidan nereli?

İsmail FidanRafadan Tayfa. 1984 Ankara doğumlu olan İsmail Fidan, Trabzon’da Karadeniz Teknik Üniversitesi – İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri bölümünden mezun olmuştur.

İsmail Fidan kaç yaşında?

38 yaşında (1984)İsmail Fidan / Yaş

Rafadan Tayfa 3 ne zaman çıkacak?

Bugün gelen haberler doğrultusunda ise; Türkiye ve Avrupa’da gişe rekorları kıran Rafadan Tayfa 3 filminin 24 Aralık’ta vizyona gireceği öğrenildi. TRT Çocuk’un sevilen çizgi dizisi Rafadan Tayfa‘nın 3. sinema filminde bu kez Ay’da maceradan maceraya koşacaklar.

ISF Studios kimin?

ISF Studios kurucusu ve sahibi, Rafadan Tayfa filminin yapımcısı ve yönetmeni İsmail Fidan, animasyon sektörünün zorluklarını ve Kuveyt Türk’ten aldığı hizmetlerin hızından duyduğu memnuniyeti anlatıyor.

Pepe çizgi filmi neden kaldırıldı?

Bütün çocukların severek izlediği Pepe çizgi dizisinin TRT ekranlarından kaldırılma nedeni hikayenin yetersiz bulunması oldu. TRT Çocuk, Pepe‘nin yeni bölümleri geç yenilendiği ve hikayelerini yeterli bulmadığı için çocukların sevdiği çizgi film olan Pepe‘yi kaldımaya karar verdi.

Rafadan Tayfa gerçek mı?

Filmin yapımcısı İsmail Fidan, bu büyük başarının sırrını şu cümlelerle açıklıyor: “Rafadan Tayfa bizim 80’lerdeki çocukluk hikâyemiz. Gerçek karakterler ve hikayelerle, içinde büyü, sihir, şiddet olmayan samimiyetle ilerlediği için bu başarıyı yakaladı.”

Rafadan Tayfa Hangi ülkelerde yayınlanıyor?

Rafadan Tayfa‘nın Avrupa turnesi, Hollanda ve Belçika’nın ardından Fransa, Almanya, İngiltere ve Avusturya’da da yapılacak. Programların gerçekleştirileceği yer ve tarih bilgilerine www.ytb.gov.tr adresi ve sosyal medya hesapları üzerinden ulaşılabilecek.

Rafadan tayfada kimler var?

  • Akın. En küçük erkek karakterdir. …
  • Basri. Çizgi dizideki yaşlı bir karakterdir. …
  • Fatma Nine. Rüstem abiye köfte tarifini her kaybettiğinde köfte tarifini gönderir. …
  • Hale. Hayri’nin kardeşi. …
  • Hayri. Erkeklerin en oburu. …
  • Kamil. Ailesi mahalledeki tek bakkalın sahibidir. …
  • Mert. …
  • Rüstem.

Rafadan Tayfa Kamil Kimdir?

Rafadan Tayfa‘daki KAMİL karakteri: Müvekkilin Pehlivan Necmi karakteri de spor yapması, uzun boylu ve iri yarı olması Rafadan Tayfa Çizgi Filmi’ndeki spora düşkünlüğüyle meraklı Kamil karakterine benzemektedir. Yazar Nehir Aydın Gökduman’ın Kedi CİMCİME karakteri: Mahallenin sevimli kedisi.

Rafadan tayfa 3 filmin adı ne?

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası”nın hem kendi seyircileri hem de ilk kez izleyecek kitle için önemli bir eşik olduğunun altını çizen Fidan, şöyle devam etti: “Biliyorsunuz ‘Dehliz Macerası’, vizyona girdiği ilk haftadan itibaren sinema salonlarını doldururken çok sayıda rekora da imza atmıştı.

Rafadan tayfa nın yeni filmi çıkacak mı?

Rafadan Tayfa 2: GöbeklitepeRafadan Tayfa: Dehliz Macerası / Devam filmi

Rafadan Tayfa kim seslendiriyor?

Levent KolHayri / Seslendiren

Rafadan Tayfa Basri Amca kim seslendiriyor?

Seslendirme sanatçısı olarak da görev yapan Nusret Çetinel, TRT Çocuk ekranında yayınlanan Rafadan Tayfa adlı çizgi filmde Basri Amca karakterini, İbi adlı çizgi filmde Tidebo karakterini ve Aslan adlı çizgi filmde de Hasan Dede karakterini seslendirmiştir.