Sony Xperia Xa ultra kaç yılında çıktı?

XA ne zaman çıktı?

Sony Xperia XA modeli 2016 yılında piyasaya sunuldu.

Sony Xperia XA1 ultra hangi yıl çıktı?

Teknik özellikleri

Genel bi̇lgi̇ler
Marka ve model Sony Xperia XA1 Ultra
Çıkış yılı 2017, şubat
Boyut (YxGxD) 165 Х 79 Х 8.1 mm
Ağırlık 188 gr

XA su geçirir mi?

Sony, Xperia X ve XA modellerinde Z ailesinden tanıdığımız bir özelliğe veda ediyor. Xperia XA ve X modelleri suya karşı dayanıklı değil.

XA ultra kaç gb?

Sony Xperia XA Ultra özellikleri içerisinde büyük öneme sahip olan LPDDR3 tipindeki RAM bellek, 933 MHz hızı ve 3 GB kapasitesi ile öne çıkıyor. 16 GB dahili depolama alanlı cihazın hafızası, Microcart desteği aracılığıyla ihtiyaca göre 200 GB‘a kadar artırılabiliyor.

Sony Xperia Z ne zaman çıktı?

Xperia, Sony‘nin (Önceden Sony Ericsson) 2010 yılından itibaren çıkarmış olduğu dokunmatik ekranlı, Android işletim sistemli cihazların genel adıdır.

Xa batarya kaç mAh?

Kamera tarafında oldukça iddialı olan Sony Xperia XA, önde 8 arkada ise 13 megapiksellik kamera kullanıyor. 256 GB’a kadar microSD kart desteği de sunan Xperia XA, hızlı şarj destekli 2300 mAh büyüklüğünde bir batarya ile geliyor.

Sony XA RAM kaç?

2.0 GHz sekiz çekirdekli işlemci, 2 GB Ram ve 16 GB dahili hafızası hem uygulama indirmeniz için yeterli hafıza sunar hem de çoklu uygulama kullanımlarında müthiş performans sergiler. 5 inç boyutundaki HD ekranı mükemmel görüntüler aktarır.

Xperia XA1 ultra kaç gb?

Sony Xperia XA1 Ultra ile Tanışın! Sony Xperia XA1 Ultra fiyatları 32 ve 64 GB dahili bellek seçeneklerine göre değişirken ek olarak 256 GB‘a kadar arttırılabilir micro SD hafıza desteği ile depolama sorunu yaşamamanızı garanti eder.

Sony Xperia XA1 ultra kaç fps?

KAMERA (CAMERA)

Kamera Çözünürlüğü 23 MP
Kamera Sensör Boyutu 1/2.3 İnç
Video Kayıt Çözünürlüğü 1080p (Full HD)
Video FPS Değeri 30 fps
Video Kayıt Özellikleri SteadyShot Video Kayıt

XA kaç inç?

5 inç büyüklüğünde bir ekran ile karşımıza çıkan Sony Xperia XA, 7.9 mm kalınlığında.

XA ultra kaç inç?

6 inç boyutlu ekranda Full HD çözünürlük kullanan Xperia XA Ultra, IPS LCD panel kullanıyor. Telefonda yer alan 8 çekirdekli MediaTek Helio P10 işlemcisinin dört çekirdeği 2.0 GHz, diğer 4 çekirdeği ise 1 GHz saat hızına çalışıyor.

Sony Xperia serisi en iyisi hangisi?

1. Sony Xperia XZ3. Bu, şu anda satın alabileceğiniz en iyi Sony telefonudur. Tabiki en iyi olmasındaki sebebi en sonki çıkan amiral gemisi olmasındandır.

Sony Ericsson Xperia en son modeli hangisi?

Sony yeni amiral gemisi Xperia 1 III’ü tanıttı: Snapdragon 888, 4K ekran ve gelişmiş kamera. Teknoloji devlerinden Sony, yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Xperia 1 III’ü resmen tanıttı. Cihaz Snapdragon 888 yonga seti ve diğer göz dolduran özelliklere sahip.

Sony Xperia XA1 ultra kaç amper?

2.700 mAh bataryanın ise MediaTek Helio P20 sayesinde hızlı şarj desteği bulunuyor.Xperia XA1 aksine, Ultra modelinde USB Type-C girişi bulunuyor. Beyaz, siyah, altın ve bazı bölgelere özel pembe renk seçeneği ile satışa sunulacak.

Sony Xperia XA1 ultra kaç ram?

Sony Xperia XA1 Ultra ile Tanışın! Google Android 7.0 (Nougat) işletim sistemi kullanan Sony Xperia XA1 Ultra, 4 GB RAM kapasitesi ve sekiz çekirdekli MediaTek Helio P20 işlemcisi ile bir akıllı telefondan beklediğiniz üst düzey performansı ihtiyaç duyduğunuz her an size sunar.