GS teknik direktör kim gelecek?

Şu an Galatasaray teknik direktörü kim?

Domènec TorrentGalatasaray / Teknik direktörDomènec Torrent Font, İspanyol teknik direktör ve eski futbolcu. Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın teknik direktörüdür. Vikipedi

Galatasaray teknik direktör geldi mi?

(GS haberi) Galatasaray‘da alınan kötü sonuçlar sonrası yolların ayrıldığı tecrübeli çalıştırıcı Fatih Terim sonrası takımın başına İspanyol çalıştırıcı Domenec Torrent getirilmişti.

GS teknik direktörü ne zaman gelecek?

Galatasaray‘da Fatih Terim sonrası yeni teknik direktör belli oldu. Sarı kırmızılılar, uzun dönem Guardiola’nın yardımcılığını yapan Domenec Torrent ile anlaşma sağladı. Galatasaray‘ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent bu akşam saat 18:30’da İstanbul’a gelecek.

Galatasaray Teknik Direktörü istifa etti mi?

Galatasaray‘da teknik direktör Fatih Terim, başkan Burak Elmas ile yaptığı görüşmenin ardından görevinden ayrıldı. Galatasaray‘da son olarak Giresunspor karşısında alınan yenilginin ardından olağanüstü durum ilan edildi.

Mancini’den sonra kim geldi?

Roberto Mancini‘nin yerine ise Portekiz’li Jose Mourinho getirildi.

Galatasarayı kim çalıştıracak?

İşte, Galatasaray‘ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent’in hayatı hakkında bilgiler… Galatasaray‘ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu. Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yaptığı açıklamada, “Domenec Torrent ile yardımcılık için görüştük ancak gelişmeler sonrasında teknik direktörlük için anlaştık.” dedi.

Galatasaray yeni teknik direktörü kim olacak 2021?

Galatasaray Kulübü Başkanı Burak Elmas, Fatih Terim’den boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol Domenec Torrent’in getirileceğini duyurdu.

Galatasarayda kimler istifa etti?

Sarı-kırmızılılarda son olarak A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar görevinden istifa ettiğini açıkladı. Galatasaray’da Fatih Terim’in görevden alınmasının ardından ayrılıklar da peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılarda son olarak A Takım İdari Direktörü Şükrü Hanedar görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Fatih Terim ayrıldı mı?

Galatasaray Kulübü’nde teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımda bu şok karar sonrası Başkan Burak Elmas yeni teknik direktörü açıkladı. Fatih Terim‘in vedası sonrası Galatasaray’ın yeni teknik direktörü Domenec Torrent oldu.

Mancini italyaya ne zaman geldi?

ÜLKE TARİHİNİN EN İYİSİ OLDU 2013-2014 sezonunda Türkiye’de Galatasaray’ı 46 maç çalıştıran Mancini, İnter ve Zenit maceralarının ardından 14 Mayıs’ta İtalya Milli Takımı’nın başına getirilmişti.

Gianluca Mancini babası kim?

Roberto Mancini (d.

Rezzan Özdemir neden istifa etti?

Galatasaray’da başkan yardımcısı Rezan Epözdemir istifa etti. Görevini bırakma sebebini açıklayan Epözdemir, “İlkesel farklılıklar, tutum farklılıkları, yöntem ve yaklaşım farklılıkları gibi gerekçelerle istifamı sundum.

Galatasaray’ın başkanı istifa etti mi?

BURAK ELMAS’TAN KÖKSAL ÜNLÜ İÇİN AÇIKLAMA Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Köksal Ünlü’nün istifasını “Galatasaray Spor Kulübü Genel Sekreteri Sayın Şükrü Köksal Ünlü, 16 Aralık 2021 tarihinde bu görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden kişisel sebeplerle istifa ettiğini tarafıma bildirmiştir” ifadeleriyle açıkladı.

Fatih Terim şu an nerede?

Fatih Terim 4 Eylül 1953; Adana, doğumlu “İmparator” ve “Commendatore” lâkaplı Türk teknik direktör ve defans mevkiinde oynamış eski millî futbolcu. Şu anda Türkiye millî takımını çalıştırmaktadır.

Fatih Galatasaray’dan ayrıldı mı?

Galatasaray‘la yollarını ayıran teknik direktör Fatih Terim, ayrılığın ardından ilk kez sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Galatasaray‘daki 4. teknik direktörlük görevi sona eren ve sarı-kırmızılı takımla yolları ayrılan Fatih Terim, ayrılığın ardından ilk kez sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.