Türkiye hangi burc?

Türkiye en çok hangi burç?

16 yıllık veriye göre Türkiye‘de en çok Aslan burcu doğumu var. Yani yaklaşık 2 milyon 90 bin kişi çalışkan, sıcakkanlı, eleştirel bakış açısı olan Aslan burcu özelliklerini taşıyor. En yaygın doğum günlerinin de 23 Temmuz – 22 Ağustos tarihi aralığında olduğunu söyleyebiliriz.

12 burç hangileri?

Burçlar Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık olmak üzere 12‘ye ayrılır.

Dünyada en az hangi burç var?

En az nüfusa sahip olan burcumuz ise oğlak burcu. Eğer bir oğlak burcuysanız, eşi benzerinize az rastlanıldığını bilmelisiniz.

En değerli burç hangisi?

En Değerli Burç: Boğa (fakir doğsalar zengin ölürler ) ve Akrep. En Zengin Burç: Boğa forever Yengeçler de biraz kıyısından. En Üretken Burç: Kova, Başak ve Aslan. En Dalgacı Burç: İkizler, Yay, Terazi ve Kova.

Hangi burç intihara meyilli?

Bu veriler arasında en çok intihara eğilimli olan burçlar arasında en çok oğlak ve kova burçları vardı. En az intihar eğilimi ise akrep ve yay burcunda gözükmekteydi. İntihar girişimleri sıklıkla kış aylarında olduğunu tespit ettik.

En güçlü burç hangisi?

Aslan: Zodyak kuşağının belki de en güçlü burcu Aslan’dır. Doğuştan liderlik vasıflarıyla doğarlar. Muhteşem ve baskın bir kişiliğe sahiptirler.

Kaç tane burç var ve isimleri?

Toplamda 12 tane burç vardır. Bunlar; Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarıdır.

Sırasıyla burçlar nelerdir?

Burç Tarihleri ve Özellikleri, 2022 Burçların Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan- 21 Mayıs)
  • İkizler Burcu (22 Mayıs- 22 Haziran)
  • Yengeç Burcu (23 Haziran- 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz- 22 Ağustos)
  • Başak Burcu (23 Ağustos- 22 Eylül)
  • Terazi Burcu (23 Eylül- 22 Ekim)

En çok sevilen burç hangisi?

Aslan: Zodyak kuşağının belki de en güçlü burcu Aslan’dır. Doğuştan liderlik vasıflarıyla doğarlar. Muhteşem ve baskın bir kişiliğe sahiptirler.

Dünyada en az hangi burç var 2021?

En az rastlanılan ise 1.228.483 kişiyle Yay burcu. Yine doğum istatistiklerine göre Aslan burcundan sonra en fazla rastlanılan burcun insanları ise; 1.718.928 kişiyle Oğlaklar, 1.680.597 kişiyle Yengeçler ve 1.634.237 kişiyle İkizler.

Güzellik burcu hangisi?

Terazi Burcu: Venüs Kişisi. Güzellik burcudur.

En cok hangi burç depresyona yatkın?

Depresyona girmeye en yatkın olan burç yengeç burcudur. Gezegeni ay olan yengeç burçları duygusal yapıları nedeni ile depresyona çok yatkın olurlar.

En çok hangi burç intihar eder?

3 yıllık araştırmanın sonucunda OMÜ Tıp Fakültesi Çocuk Acil Servisi’ne gelen 417 intihar vakası incelendiğinde en fazla intihar eden gençlerin oğlak burcu olduğu saptandı. 44 intiharla ikinci sırada kova burcunun yer aldığı araştırmada en az intihar eden gençlerin burçları ise akrep(24 intihar) ve yay(24 intihar) …

En Lider burç hangisi?

Bu yüzden astrologlara göre; “lider burç hangisi?” sorusunun ilk cevabı Koç burcu oluyor. Bunun temel nedeninde ise rekabetçi kişilikleri ve kararlılık konusundaki netlikleri yatıyor. Problem çözme ve hızlı karar vermede oldukça iyi olmaları ise Koç burcunun liderlik yönünü artırıyor.

En zeki insanlar hangi burçtan çıkıyor?

Mayo Astroloji Okulu’nda bir astrolog olan Neil Crabtree’ye göre, İkizler ve Teraziler de oldukça zeki. Yengeç ve Balık duygusal olarak en zeki olanlar. Yengeç ve Balık burcu mensupları kendileri ve başkalarının duygularını tanıma ve akıl yürütme konusunda mükemmeller. Boğa, Başak ve Oğlak pratik zekaya sahip.