Tehlikeli burçlar hangileri?

Tehlikeli burç hangi burç?

Yengeç: Yengeçler, en tehlikeli burçlar listesinde en üst sıralarda yer alıyor.

En psikopat burç hangisi?

Yengeç burcu en çok psikopatı barındıran burç olarak zirvede yer alıyor. Ani parlayan yapılarıyla yengeç burcu en çok cinayet işleyen 1. burç oldu. Ayrıca bu burcun işlediği cinayetlerin çoğu diğer burçların aksine kıskançlık gibi duygusal temellere dayanan şeylerden kaynaklı.

En ideal burç hangisi?

Örneğin Businness Insider’ın görüşüne aktardığı astrologlar Kova ve Akrep’in en zeki burçlar olduğunu söylüyor. Habere göre Kova burcunda doğanlar, bilişsel yetenek ve IQ ile ölçülen en yüksek analitik zeka seviyelerine sahip.

En korkak burç hangisi?

Yengeç burcu Başına bela gelme korkusu ve başına herşey gelebilme ihtimali korkusu, Yengeçlerin huzurlu bir gün geçirmelerini engeller.

Hangi burç daha güçlüdür?

Aslan: Zodyak kuşağının belki de en güçlü burcu Aslan’dır. Doğuştan liderlik vasıflarıyla doğarlar. Muhteşem ve baskın bir kişiliğe sahiptirler.

Hangi burç intihara meyilli?

Bu veriler arasında en çok intihara eğilimli olan burçlar arasında en çok oğlak ve kova burçları vardı. En az intihar eğilimi ise akrep ve yay burcunda gözükmekteydi. İntihar girişimleri sıklıkla kış aylarında olduğunu tespit ettik.

Katiller en çok hangi burçtan çıkar?

Seri katillerin ve psikopat eğilimli suçluların doğum tarihleri üzerinden yapılan araştırma en piskopat burcun Yengeç olduğunu ortaya çıkardı. Seri katillerin ve psikopat eğilimli suçluların doğum tarihleri yayınlandı. Böylece hangi burcun hangi suçlara daha meyilli olduğuna dair istatistikler ortaya çıktı.

Şizofren hastaları hangi burç?

Koç burçları ise Şizofreni rahatsızlığına yatkındırlar. Burcunun en öfkeli ve sürekli öfke patlamaları yaşayan burç olduğu tartışmasız bir gerçek. Özel bir algıları vardır ve etraflarındaki olaylara şüpheyle yaklaşırlar. Etraflarında gerçekleşen her şey onlara diğer insanlara gözüktüğünden farklı gözükür.

En çok sevilen burç hangisi?

Aslan: Zodyak kuşağının belki de en güçlü burcu Aslan’dır. Doğuştan liderlik vasıflarıyla doğarlar. Muhteşem ve baskın bir kişiliğe sahiptirler.

Hangi burçlar çift olabilir?

Astroloji Meraklıları İçin Burçların Özelliklerine Göre En Uyumlu…

  • Koç-Terazi. Koç ve teraziler sosyalleşmeyi ve eğlenmeyi sever. …
  • İkizler-Yay. Bu iki burç birbirlerine büyük bir bağlılık duyarlar ve bu ilişkileri daha da özel kılar. …
  • Aslan-Kova. …
  • Terazi-Boğa. …
  • Yay-Aslan.

6 Eki 2017

En adaletli burç hangisi?

adaleti burçlarda aramayan kişilerin ait olduğu burçlar. Adalet duygusu en gelişmiş burç terazi burcudur.

En tembel burçlar hangileri?

Bu sporcuların burçları araştırıldığında güneş veya ay burçlarının arasında en çok görülen burç ise kova olmuş. Rekabetçiliğiyle bilinen kova burcu sporda zirveyi kimseye kaptırmamış. Kova burcundan sonra ise “tembel” olmakla suçlanan yengeç burcu geliyor.

En merhametli burç hangisi?

Yengeç Yengeç burcu insanları, dünya üzerindeki tüm merhameti ve vicdanı bir araya getirmeye çalışanlardır.

Dünyanın en dayanıklı burcu nedir?

Koç: Rekabetçi olan Koçlar, hayata karşı en dayanıklı burçlardandır.

En cok hangi burç depresyona yatkın?

Depresyona girmeye en yatkın olan burç yengeç burcudur. Gezegeni ay olan yengeç burçları duygusal yapıları nedeni ile depresyona çok yatkın olurlar.