Çok bekledim oyuncuları kimler?

Seni Çok Bekledim dizisinde kim kimdir?

Şahin Altuğ’un yönettiği dizinin oyuncu kadrosunda; Yıldız Kültür, Caner Şahin, Mustafa Uğurlu, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç, Mehmet Ulay, Sibel Şişman, Hakan Ummak, Gürkan Güzeyhuz ve Damla Makar gibi sevilen isimler yer alıyor.

Seni Çok Bekledim kim kimin kardeşi?

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide Erol karakterine ise İlhan Şen hayat veriyor. Erol, Seni Çok Bekledim dizisinde Kadir karakterinin kardeşi olarak yer alıyor.

Seni çok özledim konusu nedir?

Konu. Seni Çok Özledim, doğudan ve batıdan gelip İstanbul’da kesişen yolların öyküsü. Harcın, aşkın, özverinin, isyanın ve azmin oluşturduğu bir öykü.

Seni Çok Bekledim dizi seti nerede?

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR? Seni Çok Bekledim dizisinin çekimleri ilk olarak Erzincan’da gerçekleşti. 10 gün süren çekimlerin ardından İstanbul’da bir süre çekimler yapıldı. İlk bölüm sahnelerinin bir kısmı Katar’ın başkenti Doha’da gerçekleştirildi.

Seni Çok Bekledim Ayliz annesi kimdir?

Sibel / Nihan Büyükağaç Ayliz‘in ( İrem Helvacıoğlu) annesi. Güzel, alımlı ve sırları olan bir kadındır.

Seni Çok Bekledim gerçek hikaye mi?

Gerçek bir hayat hikayesini konu alan ‘Seni Çok Bekledim‘in başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu yer alırken, oyuncu kadrosunda ise; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, …

Seni Çok Bekledim Kadirin babasına ne oldu?

SENİ ÇOK BEKLEDİM DİZİSİ KONUSU Kadir Eren, 17 yaşında öldü sanılıp diğer cesetlerin yanına konulurken açar gözlerini. Hayata dönmüştür dönmesine ama canından çok sevdiği babasını kaybetmiştir. Annesi başka bir adamla evlenmiştir.

Seni Çok Bekledim konusu nedir?

Ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı olan Kadir, babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı Ayliz ile karşılaşır. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen iki karakter, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girerek, birlikte bir mucizeye tanıklık ederler.

Seni Çok Bekledim konusu gerçek mi?

Birbirinden farklı olayları anlatacak olan Seni Çok Bekledim dizisi, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlamadır. Özcan Deniz (Kadir) ile abi-kardeşi canlandıracak olan İlhan Şen, oyunculuğuyla da adından söz ettirecek.

Seni çok bekledim türkiyede nerede çekildi?

İlk olarak Erzincan’da 10 gün süren çekimlerin ardından İstanbul’a gelen oyuncular ve kamera arkası ekip, buradaki çekimlerin ardından, ilk bölüm sahneleri tamamlamak için Katar’ın başkenti Doha’ya hareket etti.

Seni çok bekledim dizisi hangi yalıda çekiliyor?

Boğaz kıyısındaki yedi yalının sahibi olan Sabancı, Özcan Deniz’i kıramayarak Beylerbeyi’ndeki yalısında çekim yapmasına izin vermiş.

Seni Çok Bekledim dizisinin hikayesi nedir?

Ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı olan Kadir, babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı Ayliz ile karşılaşır. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen iki karakter, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girerek, birlikte bir mucizeye tanıklık ederler.

Seni Çok Bekledim neyi anlatıyor?

Seni Çok Bekledim Dizisi Neyi Anlatıyor? Ailesinden uzakta yaşayan, tek başına iş kuran, çok başarılı bir iş adamının ve babasız bir şekilde hayatını sürdürmüş, hayatı tek başına öğrenmek amacıyla mesleğinde başarılı bir fotoğrafçının ansızın karşılaşarak aşk yaşamasını konu alıyor.

Seni Çok Bekledim Zeliha kim?

Cuma akşamları ekrana gelecek olan yeni dizi Seni Çok Bekledim de Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu başrolü paylaşıyor. En son İstanbullu Gelin dizisinde rol alan Özcan Deniz Kadir karakterini, Sen Anlat Karadeniz kadrosunda bulunan İrem Helvacıoğlu ise Ayliz’i canlandıracak.

Seni Çok Bekledim dizisindeki Cemal kim?

O isimlerden biri de başrolde Cemal karakterini canlandıran sevilen oyuncu Mustafa Uğurlu.