Venezia sahibi kim?

Venezia kime ait?

Gürsoy Holding çatısı altında faaliyet gösteren Venezia Mega Outlet, İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlandı. Dünyaca ünlü markaların outlet mağazalarını İstanbul’un Avrupa Yakasına taşıyan Venezia Mega Outlet, “İstanbul’un en şık İtalyanı” olarak yer alıyor.

Venezia evleri kim yaptı?

Venezia Mega Evleri kimin Haberi Konut, ofis ve AVM alanlarında meydana gelen Venezia Mega projesi Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Venezia Mega projesi İstanbul Gaziosmanpaşa’da konumlandırılıyor.

Venezia kaç yılında yapıldı?

VIA Properties – Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile İstanbul Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen Viaport Venezia AVM kapılarını bugün (31 Temmuz 2015) açıyor.

Viaport Venezia nereden esinlendi?

Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa’da konumlandırılan ve Venezia‘dan ilham alarak tasarlanılan Gaziosmanpaşa Venezia Viaport projesi 5 bloktan oluşuyor.

Via Port sahibi kim?

Gürsoy Grup’un Venezia projesindeki ortaklığı son buldu. Gürsoy Grup, Via GYO’nun Viapot Venezia‘daki hisselerinin yüzde 100’ünü devir aldı.

Venezia Mega Outlet kimin?

Gürsoy Holding çatısı altında faaliyet gösteren Venezia Mega Outlet, İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlandı.

Venezia Evleri ne zaman yapıldı?

Bayraktar Grup: Temelleri 1953 yılında Bayraktar İnşaat ile atıldı.

Venezia Mega Outlet ne zaman açıldı?

İstanbul Gaziosmanpaşa’da VIA Properties – Gürsoy Gürsoy Yatırım Ortaklığı ile hayata geçirilen Viaport Venezia AVM kapılarını 10 Temmuz’da açıyor, peki 180 mağazanın yer aldığı Viaport Venezia AVM’ye nasıl gidilir?

Venezia ne demek?

Venedik (İtalyanca: Venezia [veˈnɛttsia], Venedikçe: Venexia [veˈnɛsja]), kuzeydoğu İtalya’da birbirinden kanallarla ayrılmış ve köprülerle bağlanan 118 adanın üzerine kuruludur. Şehir, kıyı şeridi boyunca uzanan Venedik Lagünü’nde, Po ve Piave nehirlerinin deltaları arasına kuruludur.

Coşkun Bayraktar kimdir?

Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, 1975 Ankara doğumlu. İlk ve orta öğrenimini Ankara Arı Koleji’nde tamamlamış, Kayseri Erciyes Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu. Üniversite öğrenimine devam ederken aynı zamanda çalışma hayatına da atılmış. Aile şirketi olan Bayraktar İnşaat’ta aktif görev almış.

Venezia Viaport kimin?

Via GYO ile Gürsoy Holding tarafından hayata geçirilen Viaport Venezia, İtalyan mimarisinin en güzel örneği olan Venedik konseptiyle tasarlanmıştı . Meşhur Venedik kanallarıyla süslenen Viaport Venezia‘da gondolla keyif yapılabiliyor.

Viaport Venezia giriş ücretli mi?

Giriş ücreti yoktur. Gişelerimizden 5 TL depozit karşılığında Galaxia oyun kartı alarak istediğiniz kadar kredi yükletebilirsiniz.

Viaport Venezia Metro hangi durak?

METRO İLE. Mecidiyeköy- Mahmutbey Metro Hattı’nda Karadeniz Mahallesi Durağı’nda inebilirsiniz. 29 Ekim 2020’de aktif olacaktır.

Venezia da kaç daire var?

Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı Küçükköy-Gaziosmanpaşa / İstanbul adresindeki proje, 82.000 m2’lik bir alanı kaplıyor ve 1.950 adet bağımsız üniteden oluşuyor.

Venezia AVM kaç daire var?

İtalyan mimarisinin İstanbul’daki modern örneği olan ViaPort Venezia‘da ofis, alışveriş merkezi ve konutlar bir arada yer alıyor. 255.000 m2 konut, 25.000 m2 ofis, 71.000 m2 ticari alandan oluşan projede, 58 m2 – 383 m2 arasında değişen 1.970 adet konut ve 200 adet mağaza yer almaktadır.