Lawrence Merritt kimdir?

VavaCars kime ait?

VavaCars, Vitol Group’a ait araç değerlendirmesi yaparak araç sahiplerine hızlı araç satış imkanı sunan bir firmadır. 2018 yılında, Lawrence Merritt tarafından kurulmuştur. VavaCars‘ın merkezi Londra, İngiltere’de bulunmaktadır. Türkiye’de Petrol Ofisi işbirliği ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

VavaCars Genel müdür?

VAVA Cars Genel Müdürü Uğur Sakarya Araba Sevdası’nda anlattı.

VavaCars ne zaman kuruldu?

2019VavaCars / Kuruluş

VavaCars aldığı arabaları ne yapıyor?

VavaCars satın aldığı her aracın ekspertizini yaptırıp tüm durumunu belgelediği için de müşteriyle olan bağlarını rahatça kuvvetli hâle getirebiliyor. Açık arttırma sisteminde ‘hemen al’ gibi bir özelliği firma şu anda düşünmüyor.

Petrol Ofisi Sahibi Kim?

Petrol Ofisi A.Ş., Vitol Group’un sahibi olduğu, petrol ve petrol ürünleri üzerine Türkiye’de ticari faaliyet gösteren anonim şirket.

VavaCars CEO kim?

İkinci el araç pazarında “anahtar teslim” ve “en güvenilir” işlem platformunu oluşturma hedefiyle yola çıktıklarını belirten VavaCars CEO‘su ve Kurucu Ortağı Lawrence Merritt, yeni yatırımlarıyla ilgili şunları söyledi: “VavaCars olarak Petrol Ofisi iş birliği ve güvencesiyle Türkiye’de bulunmak bizim için oldukça …

VavaCars arabaları ne yapıyor?

Vava Cars Ne İş Yapar ? Vava Cars satmak istediğiniz aracı ekspertiz merkezleri aracılığıyla değerleme yaparak sizlere en hızlı fiyat bilgileri ile geri dönüş sağlayarak aracınıza öze değerlendirme yaparak fiyat bilgisi sunar.

VavaCars para ne zaman hesaba geçer?

Otomobiline sunulan fiyatı kabul eden kullanıcılar, Vava Cars yetkililieri ile birlikte şeffaf satış sürecine geçiyor. Yaklaşık 3 saat içinde süreç tamamlanıyor ve sunulan fiyat teklifi aracı satan kişinin banka hesabına yatırılıyor.

VavaCars araba satıyor mu?

Satmak istediğiniz bir aracınız varsa VavaCars‘tan ücretsiz değerleme yani aracınıza çıkacak olan ortalama bir fiyat teklifi alabiliyorsunuz. … Tüm bu süreçler sorunsuz bir şekilde atlatıldıktan sonra VavaCars size teklifte bulunuyor ve sizin içinde bu teklif uygunsa ödemenizi alıp araç satışınızı firmaya yapıyorsunuz.

Aytemiz petrol ün sahibi kim?

Aytemiz

Kuruluş 2009
Genel merkezi Türkiye
Sahibi Doğan Holding Aytemiz Grubu
Website https://www.aytemiz.com.tr/

Petrol Ofisi Kimin 2021?

Avusturya merkezli enerji şirketi OMV’nin yüzde 100 hissesine sahip olduğu Petrol Ofisi‘ni 1 milyar 368 milyon euroya Hollandalı Vitol Group’a satmaya karar verdiği açıklandı. OMV’den yapılan açıklamaya göre, şirket Türkiye’deki iştiraki Petrol Ofisi‘ni Vitol Group’a satacak.

VavaCars araç satıyor mu?

Aracınız satın alma kriterlerimize uygun ise merkezimize gelişinizden 45 dakika sonra arabanız için size son bir teklif sunacağımıza söz veriyoruz.

VavaCars dan araba nasıl alınır?

Aracımı Satmak İstiyorum

  1. Aracınızı değerleyin. Araç bilgilerinizi girin ve anında ön değerlemenizi alın.
  2. Ücretsiz ekspertiz yaptırın. Size en yakın müşteri merkezlerimizi ziyaret edin ve aracınız için ücretsiz ekspertiz yaptırın.
  3. Ödemenizi anında alın. Hızlı ve güvenli ödeme garantisi ile paranız anında hesabınızda.

VavaCars nasıl çalışıyor?

Herhangi bir ücret ve teminat almadan sisteme üye olmanıza imkan veriliyor. Geniş bir araç portföyü içerisinden sizin için en iyi tercihi yapmak daha kolay oluyor. Sizin adınıza araçlar inceleniyor, otomatik teklif vermenize imkan tanınıyor, ödeme yapıldıktan çok kısa bir süre sonra araç tarafınıza teslim ediliyor.

Ismail Aytemiz kimdir nerelidir?

Özgeçmişi. İsmail Aytemiz, esnaf bir ailenin oğlu olarak Kars merkezde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Kars’ta, lise öğrenimini ise İstanbul’da tamamladı.